Haber Blackberry Priv, firma tarafından resmî olarak doğrulandı!

Sponsorlu Bağlantılar

Jus7ice

Jus7ice

Üye
valla ne yalan söyleyim Blackberry 'i sevmiyorum ama telefonun tasarım hoşuma gitti :bilmm ama insan alıştımı bırakamıyor ya bende Nokia E7-00 a alıştım halen Nokia E7-00 Benzeri android bir cihaz çıkmasını düşlüyorum :züü: şu konsepte bakar mısınız :

Yerim ben o telefonu çok iyiymiş be :D
tasarım hoşda kızak biraz bozmuş işi..
alttaki resimdeki telefon da çok hoş gerçekten nokia yapsa alırım vallaha
Kızak derdini en iyi e250 kullananlar bilir :ehe

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
çABUK aRıza Ver,r

Jus7ice

Jus7ice

Üye
çABUK aRıza Ver,r
Bana da öyle geliyor yıl olmuş 2015 ona da birşey düşünmüşlerdir inşallah :bilmm
valla ne yalan söyleyim Blackberry 'i sevmiyorum ama telefonun tasarım hoşuma gitti :bilmm ama insan alıştımı bırakamıyor ya bende Nokia E7-00 a alıştım halen Nokia E7-00 Benzeri android bir cihaz çıkmasını düşlüyorum :züü: şu konsepte bakar mısınız :

Ben de E7-00 hangisi diyordum bu candır be :D

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___ ve DarkredBlue61
___kaptan___

___kaptan___

Üye
Bana da öyle geliyor yıl olmuş 2015 ona da birşey düşünmüşlerdir inşallah :bilmm

Ben de E7-00 hangisi diyordum bu candır be :D

halen elimde siyah bir E7 var ama dokunmatik sorunu var ekran değişmesi lazım 70 :tl: istiyolar :O :aha: Öyle duruyor evde :bilmm Ama yukarda da söylediğim gibi Nokia tarafından Android işletim sistemli bir E7 tarzı cihaz gelirse dakika durmaz alırım :eller:

• Beğen
Tepkiler: kaankulahli
Jus7ice

Jus7ice

Üye
halen elimde siyah bir E7 var ama dokunmatik sorunu var ekran değişmesi lazım 70 :tl: istiyolar :O :aha: Öyle duruyor evde :bilmm Ama yukarda da söylediğim gibi Nokia tarafından Android işletim sistemli bir E7 tarzı cihaz gelirse dakika durmaz alırım :eller:
Yaptır bence baktım da sıfırına 550-700 arası fiyat biçiyorlar :hmmm

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___ ve kaankulahli
___kaptan___

___kaptan___

Üye
Yaptır bence baktım da sıfırına 550-700 arası fiyat biçiyorlar :hmmm
İstedikleri fiyatı biçsinler, ben 700 :tl: 'ye sıfır aldım 1 hafta sonra satmak istedim kaç tane telefoncu gezdim bana 250-350 arası fiyat söylediler :angry: o yüzden yaptırmayı düşünmüyorum zaten 3g şebeke sorunu var bulunduğumuz yerde Turkcell şebeke sorunu olmadığı halde E7 de hattım 3g çekmiyordu zaten 4G için cihaz değiştireceğim için yaptırmakta istemiyorum :( Ama ilerde işte olurda Nokia E7 tarzı cihaz çıkartır ve eski saygınlığına kavuşursa alırım :eller:

Jus7ice

Jus7ice

Üye
İstedikleri fiyatı biçsinler, ben 700 :tl: 'ye sıfır aldım 1 hafta sonra satmak istedim kaç tane telefoncu gezdim bana 250-350 arası fiyat söylediler :angry: o yüzden yaptırmayı düşünmüyorum zaten 3g şebeke sorunu var bulunduğumuz yerde Turkcell şebeke sorunu olmadığı halde E7 de hattım 3g çekmiyordu zaten 4G için cihaz değiştireceğim için yaptırmakta istemiyorum :( Ama ilerde işte olurda Nokia E7 tarzı cihaz çıkartır ve eski saygınlığına kavuşursa alırım :eller:
Ben zevkine yaparsın diye demiştim :D

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
Benim haberim cidden repost muydu acaba (tekrar paylaşımmıydı) , bir de siz düşünün ?
Blackberry’nin yeni Android akıllısı Priv, firmanın 2016 2. çeyrek finansal sonuçları üzerinden resmileşti.

Kanada kökenli olan ve özellikle de fiziksel QWERTY klavyeli modelleri ile adından söz ettiren Blackberry 2016 mali yılı 2. çeyrek finansal sonuçlarını açıklarken, ayrıca bir süredir hakkında bilgiler gelen yeni Android akıllı telefon modeli Blackberry Priv’i de resmi olarak doğruladı.

Bilindiği üzere bir süredir Blackberry sürekli olarak gerileme yaşarken, kendi geliştirdiği Blacberry OS işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefon modelleri sunsa da bu modeller beklenen satış rakamlarına ulaşamamakta.

Bu sene başında Blackberry’nin CEO’su John Chen, gerekli güvenlik düzeyi sağlanırsa Android akıllı telefon sunacağı bilgisini vermişti ve bir süredir de Androidli yeni cihazı Blackberry Venice üzerinde çalışıyor. Dün bu akıllı telefonun Blackberry Priv adı ile pazara sunulacağı bilgisi verilmişti.

Firmanın yol haritası hakkında bilgiler 2016 mali yılı 2. çeyrek sonuçlarında gelirken, buna göre firma Android işletim sistemi üzerinde çalışan ve Blackberry’nin güvenlik standartlarına sahip kayar kızaklı QWERTY klavyeli Blackberry Priv adındaki amiral gemisini sunmaya hazırlanıyor. Bu yeni cihaz bu sene bitmeden satışa sunulacak.

Ayrıca firma Blackberry 10.3.3 olarak yeni işletim sistemi sürümü de 2016 Mart ayında sunmaya hazırlanıyor.

Blackberry Priv’in henüz teknik özellikleri resmileşmezken, gelen bilgilere göre Qualcomm Snapdragon 808 yonga seti, 3GB sistem belleği, 18MP arka kamera ve Google Android Lollipop mobil işletim sistemi gibi özelliklere sahip olacak.

Blackberry’nin 2016 2. çeyrek sonuçlarına ise ulaşabilirsiniz.

Portal Konusundan Alıntıdır :

http://www.maxicep.com/cep-telefonl...rafindan-resmi-olarak-dogrulandi-h206907.html
haber icin tsk

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Ben zevkine yaparsın diye demiştim :D
Valla zevkine de olsa mağlum öğrenciyiz, bide bu sene üni 2 dersler maddi açıdan sıkıntılı bizim o yüzden yaptırmayı düşünmüyorum :bilmm

Jus7ice

Jus7ice

Üye
  • Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
Tamam o zaman 70 lira verecek çok şey var aga :D
:aha: :kıskıs: Keşke 70 ile kalsa El Sanatları olduğundan bizim bölüm ne 70 ler gidiyo, konu dışına çıkmayalım en iyisi :oke:

Konu için bi kez daha :tşk: Blackberry'e Android platformunda başarılar :alkis :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: kaankulahli ve Jus7ice
Rygebin

Rygebin

Üye
    Konu Sahibi
:aha: :kıskıs: Keşke 70 ile kalsa El Sanatları olduğundan bizim bölüm ne 70 ler gidiyo, konu dışına çıkmayalım en iyisi :oke:

Konu için bi kez daha :tşk: Blackberry'e Android platformunda başarılar :alkis :tebessüm:
Rica ederim :D . Bu haber bana ait değildi portaldaki konuydu . Bu konudan 4 saat önce ben açmıştım bir daha silinmemesi diieğiyle diyorum :D.

Kobu amacından sapmassa iyi olur hocam :ehe

• Beğen
Jus7ice

Jus7ice

Üye
Rica ederim :D . Bu haber bana ait değildi portaldaki konuydu . Bu konudan 4 saat önce ben açmıştım bir daha silinmemesi diieğiyle diyorum :D.

Kobu amacından sapmassa iyi olur hocam :ehe
Onu @MrExelance ye sor :ehe neyse saptırmayalım :D

Rygebin

Rygebin

Üye
    Konu Sahibi
Onu @MrExelance ye sor :ehe neyse saptırmayalım :D
Hocam son kez saptırıyorum :ehe :ehe. @Buğra hocam bu konuyu portaldan 4 saat önce açtım konum silindi , aynı başlıkla 4 saat sonra portalda gördüm. Portal alıntısı yaptım sıkıntı yok neden ?

Buğra

Buğra

Admin
Hocam son kez saptırıyorum :ehe :ehe. @Buğra hocam bu konuyu portaldan 4 saat önce açtım konum silindi , aynı başlıkla 4 saat sonra portalda gördüm. Portal alıntısı yaptım sıkıntı yok neden ?
önceki açtığın konuyu ben çöpe aldım geçen gün çünkü benzerini hatta aynısıydı galiba ben açmıştım daha öncesinde o sebeple :)

• Beğen
Tepkiler: kaankulahli
Rygebin

Rygebin

Üye
    Konu Sahibi
önceki açtığın konuyu ben çöpe aldım geçen gün çünkü benzerini hatta aynısıydı galiba ben açmıştım daha öncesinde o sebeple :)

Zaten benziyordu hocam :ehe :ehe. Durun göstereyim. bu

Bu dün açılan ve benim 2 saat önce açtığım konu (çevirim iyi değil belki benzerlik orada yaratmıştır, çünkü açıklamaya hisse değerlerini 1 satır yazabildim.

Bu da 2 gün önce açılan Portal alıntısı

Sizinki resim duyuru değil imiş yani burada portaldaki konuyu tanımlayanda da suç var gibi oldu. Konu başlığı yanlış :D

http://www.maxicep.com/cep-telefonl...ry-priv-adi-ile-pazara-sunulacak-h206808.html Bu da sizin 2 gün önce alıntıladığınız konu. Bugün de benzer bir konu daha açılşmış ceo telefonu tanıtıyor gibi. Yani o kadar benzer ki konular yurtdışı basını sürekli telefonu ön planda tutmaya çalışıyor. Basına para verilmiş gibi hissettim.
Hocam o konuyu açmamıza gerek yok dimi hep aynı şeyler çünkü :ehe :ehe

Üst Alt