demekki neymiş admin kendini kandırabiliyormuş :D
Alo_Azrail Üye Jus7ice' Alıntı: demekki neymiş admin kendini kandırabiliyormuş Genişletmek için tıkla ... herkes hayal kurar Ama benim kadar asla
Jus7ice' Alıntı: demekki neymiş admin kendini kandırabiliyormuş Genişletmek için tıkla ... herkes hayal kurar Ama benim kadar asla
SoulsEagle Üye Yeni bir ise girip terfi et sonra bir ferrari alip evlenecek birini bul ferrariden sonra bulman kolaylasir sonunda da hayvan alirsin Bu kadar işin arasinda adminlik yapamayacagin icin adminligi de bana birakabilirsin
Yeni bir ise girip terfi et sonra bir ferrari alip evlenecek birini bul ferrariden sonra bulman kolaylasir sonunda da hayvan alirsin Bu kadar işin arasinda adminlik yapamayacagin icin adminligi de bana birakabilirsin
Baydırman Moderator SoulsEagle' Alıntı: Yeni bir ise girip terfi et sonra bir ferrari alip evlenecek birini bul ferrariden sonra bulman kolaylasir sonunda da hayvan alirsin Bu kadar işin arasinda adminlik yapamayacagin icin adminligi de bana birakabilirsin Genişletmek için tıkla ... hesabı devren satabilir. ben de aracı olayım. komisyon alırım. aracı derken binek aracı değil la
SoulsEagle' Alıntı: Yeni bir ise girip terfi et sonra bir ferrari alip evlenecek birini bul ferrariden sonra bulman kolaylasir sonunda da hayvan alirsin Bu kadar işin arasinda adminlik yapamayacagin icin adminligi de bana birakabilirsin Genişletmek için tıkla ... hesabı devren satabilir. ben de aracı olayım. komisyon alırım. aracı derken binek aracı değil la