Galaxy S6 Tema Nasıl Yüklenir

Sponsorlu Bağlantılar

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S6 Tema Nasıl Yüklenir
Galaxy S6 için XDA da bir sürü tema var ama .zıp dosyası şeklinde. Bunlar sanırım cwm den flashlanarak yükleniyor. Ama telefonun kendi orjinal teması siliniyor mu yoksa değiştirebiliyor muyuz?

Murat kanarya

Üye
Galaxy S6 için XDA da bir sürü tema var ama .zıp dosyası şeklinde. Bunlar sanırım cwm den flashlanarak yükleniyor. Ama telefonun kendi orjinal teması siliniyor mu yoksa değiştirebiliyor muyuz?
kardeşim yardımcı olmam için o temaların bi linkini atabilirmisin

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye

sanırım link şu :

Murat kanarya

Üye
ordaki temalar rom olmadığına göre sadece arayüzü değiştiriyodur kişisel dosyaların silinmez ama kendi orjinal touchwiz in silinebilir
s6 yoksa neden sordun?

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
ordaki temalar rom olmadığına göre sadece arayüzü değiştiriyodur kişisel dosyaların silinmez ama kendi orjinal touchwiz in silinebilir
s6 yoksa neden sordun?

ben sana linki verdim @Samizel Destan soruyu soran ?!?

Murat kanarya

Üye
pardon kusura bakma farketmemişim dalgınlığıma gelmiş

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
s6 yoksa neden sordun?

Zaten touchwiz temasi yani launcher filan silinme yok. Temayi yukleyip kullaniyorsunuz.

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Yukledim ordaki temalari ayarlar temalarda gozuktu ama uygula dedigimde uygulamiyor.

Takipçi Satın Al

Üst Alt