Minecraft PE 0.12.1 Türkçe Android +2.2

Sponsorlu Bağlantılar

Sonraki çeviride yani 0.13.0 çeviri sinde nasıl paylaşım yapim sizce ?

• Sürekli güncelleme gelecek şekilde çevirdiğim kadarmı paylaşim ?

Kullanılan: 0 0.0%
  • Çevirinin tamamı bittiği zaman mı ?

Kullanılan: 5 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
Minecraft PE 0.12.1 Türkçe Android +2.2
Çevireceğimi söylemiş tim zaten. dosya bozulmasaydı erken bitecek di de aksilik işde :) neyse şuan oyunda çevirlmeyen 3 yer kaldı onlar da

*iksirler de ki birkaç işe yaramayan iksir örneğin mundane thick felan anlamsız oluyor çevirmeye çalışınca :hmmm

*birde seçeneklerde bulunan klavye ve kontrol düzenini kişiselleştirme butonu olan customize yazan buton metin olarak yokdu resim sanırım :hmmm

*ayarlardan limitli dünya özelliğni açıp sınırsız dünya oluşturmaya çalışınca yukarda çıkan ve yanıp sönen unspported this device yazısıda maalesef metin olarak yok :hmmm

birde arkadaşlar başka bir dili türkçe yapmadım direk tükçe dil ekledim ve ingilizce harici dilleri sildim :)
ayrıca oyun normalde minimum 4.2.1 istiyor bunu da düşürdüm şimdi 2.2 de çalışıyor

GÖRSELLER

LİNK

Yenilikler:

Version 2.0 yenilikler
-Blaze Powder gözden kaçmışdı düzelttim
-Öldü mesajlarındaki npc isimleri çevirildi

Version 3.0 yenilikler
-sunucu bağlantısı kopma ve bağlantı hata sı mesajları çevirildi

Version 4.0 yenilikler
-Yanlızca geceleri uyuyabilirsin Yalnızca olarak düzeltildi ve diğer yatmaya çalışırken çıkan hata mesjları çevirildi
-Ağır Örs ve Hafif Örs Ağır Hasarlı Örs ve Hafif Hasarlı Örs olarak değiştirildi

Final Version 5.0 Yenilikler
-Artık nerden esmiş bilmiyorum :bilmm sormayında :ehe tavşan ayağını tavşan yemi yazmışım :ah insanlık hali işte neyse düzeltildi

şuan benden kaynaklanmayan bir bug var tr dili seçdiğinizde play ve copyrigth kısmı aynı kalıyor çıkıp girin düzelecekdir

Proje bitirilmiştir!

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2574464, VIP_TECH, soldierman ve 2 diğerleri

mürteza16

mürteza16

Üye
Teşekkürler. Birde bu iksirler nasıl kullanılıyor?

• Beğen
Tepkiler: H0lligan

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler. Birde bu iksirler nasıl kullanılıyor?
patlayan yazanları fırlat yakınına patlayınca etkisini göreceksin diğerlerinide basılı tutup iç yapmak içinde iksir standı nı kullan :rica:

Jus7ice

Jus7ice

Üye
mundane :D
nether otu ne oldu koydun mu :ehe

• Beğen
007wolverine

007wolverine

Üye
:tşk:

• Beğen

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Teşekkürler iyi oldu [emoji2]

• Beğen

süperdodocuk

Üye
vaaaay süpper

• Beğen
Jus7ice

Jus7ice

Üye
beyler @H0lligan çok uğraştı ben şahidiyim teşekkürü esik görmeyin

• Beğen

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi

by-pegasus

Üye

• Beğen

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
Koyde net fazla cekmiyo yarin ilk isim evin arkasindaki H+ ceken yere gidip indircem :D
Bu arada survival modunda iksirleri nerden bulabiliriz

Koyde net fazla cekmiyo yarin ilk isim evin arkasindaki H+ ceken yere gidip indircem :D
Bu arada survival modunda iksirleri nerden bulabiliriz
İksirleri iksir standında yapıyorsunuz ve onun içinde blaze çubuğuvlazımblaze lerde nether da spwn lanıyor nether a gitmekiçin nether geçidi lazım nether portal içinde obsidyen obsidyeni de birtek elmas kazma kırıyor elmas içinde demir lazım hocam siz önce bi 3 elmas bulun ben anlatıcam size mesela ss de gördüğünüz benim evin üst katı ve o elimdeki iksiri de iksir standın da yaptım hayatta kalma modundaki ilk iksirim o :D
Bu arada şuan eksikler var çeviri beta 2.0 yayınlicam yarın onu bekleyin bence :)

• Beğen
Tepkiler: by-pegasus

by-pegasus

Üye
İksirleri iksir standında yapıyorsunuz ve onun içinde blaze çubuğuvlazımblaze lerde nether da spwn lanıyor nether a gitmekiçin nether geçidi lazım nether portal içinde obsidyen obsidyeni de birtek elmas kazma kırıyor elmas içinde demir lazım hocam siz önce bi 3 elmas bulun ben anlatıcam size mesela ss de gördüğünüz benim evin üst katı ve o elimdeki iksiri de iksir standın da yaptım hayatta kalma modundaki ilk iksirim o :D
Bu arada şuan eksikler var çeviri beta 2.0 yayınlicam yarın onu bekleyin bence :)

Usta :ehe sen elmasi bosver ben daha demir bulamadim 1 hafta once basladim survival e normalde diger modu oynuyordum neyse basladim basladigimdan beri tastan balta,capa,kurek gibi seyler yaptim
Daha ilkellik asamasindayim :kop2:

Neyse bu demir ve sari bir maden var altin herhalde onlari nerden bulucaz elmaslari filan fazla bulundugu yerler neresidir ?

Usta :ehe sen elmasi bosver ben daha demir bulamadim 1 hafta once basladim survival e normalde diger modu oynuyordum neyse basladim basladigimdan beri tastan balta,capa,kurek gibi seyler yaptim

Neyse bu demir ve sari bir maden var altin herhalde onlari nerden bulucaz elmaslari filan fazla bulundugu yerler neresidir ?

Jus7ice

Jus7ice

Üye

Hacı survivalda zorluğu son seviye yap o aradğın sarı madenden donatılmış yaratıklar var :ehe

Onu arayarak bulacaksın muhterem genellikle kömürün yakınında oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt