H0lligan
Üye
Minecraft PE 0.12.1 Türkçe Android +2.2
Çevireceğimi söylemiş tim zaten. dosya bozulmasaydı erken bitecek di de aksilik işde
neyse şuan oyunda çevirlmeyen 3 yer kaldı onlar da
*iksirler de ki birkaç işe yaramayan iksir örneğin mundane thick felan anlamsız oluyor çevirmeye çalışınca
*birde seçeneklerde bulunan klavye ve kontrol düzenini kişiselleştirme butonu olan customize yazan buton metin olarak yokdu resim sanırım
*ayarlardan limitli dünya özelliğni açıp sınırsız dünya oluşturmaya çalışınca yukarda çıkan ve yanıp sönen unspported this device yazısıda maalesef metin olarak yok
birde arkadaşlar başka bir dili türkçe yapmadım direk tükçe dil ekledim ve ingilizce harici dilleri sildim
ayrıca oyun normalde minimum 4.2.1 istiyor bunu da düşürdüm şimdi 2.2 de çalışıyor
GÖRSELLER
LİNK
Yenilikler:
Version 2.0 yenilikler
-Blaze Powder gözden kaçmışdı düzelttim
-Öldü mesajlarındaki npc isimleri çevirildi
Version 3.0 yenilikler
-sunucu bağlantısı kopma ve bağlantı hata sı mesajları çevirildi
Version 4.0 yenilikler
-Yanlızca geceleri uyuyabilirsin Yalnızca olarak düzeltildi ve diğer yatmaya çalışırken çıkan hata mesjları çevirildi
-Ağır Örs ve Hafif Örs Ağır Hasarlı Örs ve Hafif Hasarlı Örs olarak değiştirildi
Final Version 5.0 Yenilikler
-Artık nerden esmiş bilmiyorum
sormayında
tavşan ayağını tavşan yemi yazmışım
insanlık hali işte neyse düzeltildi
şuan benden kaynaklanmayan bir bug var tr dili seçdiğinizde play ve copyrigth kısmı aynı kalıyor çıkıp girin düzelecekdir
Proje bitirilmiştir!
neyse şuan oyunda çevirlmeyen 3 yer kaldı onlar da*iksirler de ki birkaç işe yaramayan iksir örneğin mundane thick felan anlamsız oluyor çevirmeye çalışınca

*birde seçeneklerde bulunan klavye ve kontrol düzenini kişiselleştirme butonu olan customize yazan buton metin olarak yokdu resim sanırım

*ayarlardan limitli dünya özelliğni açıp sınırsız dünya oluşturmaya çalışınca yukarda çıkan ve yanıp sönen unspported this device yazısıda maalesef metin olarak yok
birde arkadaşlar başka bir dili türkçe yapmadım direk tükçe dil ekledim ve ingilizce harici dilleri sildim

ayrıca oyun normalde minimum 4.2.1 istiyor bunu da düşürdüm şimdi 2.2 de çalışıyor
GÖRSELLER
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
LİNK
Yenilikler:
Version 2.0 yenilikler
-Blaze Powder gözden kaçmışdı düzelttim
-Öldü mesajlarındaki npc isimleri çevirildi
Version 3.0 yenilikler
-sunucu bağlantısı kopma ve bağlantı hata sı mesajları çevirildi
Version 4.0 yenilikler
-Yanlızca geceleri uyuyabilirsin Yalnızca olarak düzeltildi ve diğer yatmaya çalışırken çıkan hata mesjları çevirildi
-Ağır Örs ve Hafif Örs Ağır Hasarlı Örs ve Hafif Hasarlı Örs olarak değiştirildi
Final Version 5.0 Yenilikler
-Artık nerden esmiş bilmiyorum
sormayında
tavşan ayağını tavşan yemi yazmışım
insanlık hali işte neyse düzeltildişuan benden kaynaklanmayan bir bug var tr dili seçdiğinizde play ve copyrigth kısmı aynı kalıyor çıkıp girin düzelecekdir
Proje bitirilmiştir!
Son düzenleme:

o da olur bu ilk güncelleme yeniliklerde bug fixes diye yazarsın