Tavsiye S6 EDGE DENİZE DÜŞTÜ

Sponsorlu Bağlantılar

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
S6 EDGE DENİZE DÜŞTÜ
Beyler bugün telefonla denize girdim sonra farkına vardım hemen çıkardım en fazla 15 cm filan battı cebimdeydi belime kadar girince farkettim.Şimdi ben pirince yatırdım da ne yapcam bi fikri olan var mı telefon açılmadı en başından beri açmaya çalıştım da açılmadı zaten açılması sorun oluyormuş.Ne yapsam bilemedim Teknik servise vercem de Çok fiyat çıkartcaklar ondan burdan saçma sapan başka adama yaptırsam garanti gitcek filan daha önce başına gelen var mı ne ypayım 12 gibi oldu olay üstünden 8 saat geçti işte.Önerilerinizi bekliyorum.

byAndroid

byAndroid

Üye
Hiç açmaya kalkmasaydin keşke pirinç te en az bir gün dursun.2 gün durursa daha iyi

Rygebin

Rygebin

Üye
Beyler bugün telefonla denize girdim sonra farkına vardım hemen çıkardım en fazla 15 cm filan battı cebimdeydi belime kadar girince farkettim.Şimdi ben pirince yatırdım da ne yapcam bi fikri olan var mı telefon açılmadı en başından beri açmaya çalıştım da açılmadı zaten açılması sorun oluyormuş.Ne yapsam bilemedim Teknik servise vercem de Çok fiyat çıkartcaklar ondan burdan saçma sapan başka adama yaptırsam garanti gitcek filan daha önce başına gelen var mı ne ypayım 12 gibi oldu olay üstünden 8 saat geçti işte.Önerilerinizi bekliyorum.
Tuzlu su telefonun içindeki iyonlara etki ederek elektromanyetik dengeyi bozar . Buradaki etmen tuzdur. Normal bir su olsa açılırdı . Tavsiyem az daha pirince yatır 1 hafta falan . O zaman olursa olur olmazssa dediğim gerçekleşmiştir zaten.

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Usta o kolay kolay kurumaz bataryayı sökmüşmüydün hemen

• Beğen
Tepkiler: kaankulahli
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Bildigim kadariyla Once temiz suyla yikayip sonra pirincte bekletmek gerekiyor 1-2 gun kadar.
Tabi cihaz kisa devre yapmadan cihazin pilinide cikartmak lazim ama pil cikmadigi icin buda bir sorun teskil ediyor :)

• Beğen
Tepkiler: Onur Karaa, Esendağlı ve kaankulahli
ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
sigortalar çalışıyorsa düzelir fakat güç tuşuna basmak pek akıl kârı değildi
tuzlu su teması olan cihaz oksijen li fıs fıs ile temizlenmeli yoksa daha kötüsü olur
cihazın hatları erimeye başlar

Cihazın garantiden zaten çıktı telefoncuya yada teknik servislere acil olarak git cihaz tamamen ölmeden.

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
Telefon neden garantiden çıksın ? Birde Batarya çıkmıyor dediğim gibi.Bugün samsunga gittim fırınlarımı ne varmış bişi yapıyolarmış.Anlamadım yarın bi götürcem işte teknik servis'e .. Ne kadar fiyat çıkarırlar bilmiyorumda yaptırırım yapacak bişey yok.

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Yandıysa anakart değişebilir
Fiyatı az çok belli olur

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
Anakart neden yansın onu anlayamıyorum ya :(

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Telefon neden garantiden çıksın ? Birde Batarya çıkmıyor dediğim gibi.Bugün samsunga gittim fırınlarımı ne varmış bişi yapıyolarmış.Anlamadım yarın bi götürcem işte teknik servis'e .. Ne kadar fiyat çıkarırlar bilmiyorumda yaptırırım yapacak bişey yok.
Cihazı götürde neler olmuş bizede bilgi verirsin herkese tecrübe olur,
biz burada sana ne söylesek olmayacak çünkü başına ilk defa geliyor ve desekki cihaz gitti gene olmayacak

servis cihaza neler ekleyecek bizlere de haber verirsin ;)

• Beğen
Tepkiler: Alo_Azrail
ortak42

ortak42

Üye
Kaç milyar verip s6 edge alıyorsun az dikkat et be kardeşim geçmiş olsun

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul, tifazcik ve Alo_Azrail
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Kaç milyar verip s6 edge alıyorsun az dikkat et be kardeşim geçmiş olsun
kaç milyar veriyorsun da telefon su geçiriyor. En azından bataryası çıksa gene rahat çalışır ama onu da bilerek sanki çıkmayan batarya yapıyorlar.

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
Yaptık bi unutkanlık işte kardeşim yapcak bişey yok ya :/

hikmet366

hikmet366

Üye
Telefonu alırken sigorta yaptırsaydin şimdiye telefon almıştın

byAndroid

byAndroid

Üye
Sigorta da alıyor yeni telefon suya, elektrik çarpmasına, çalınmasına, kırılmasına karşı yeni telefon veriyorlar. Sigorta da biraz tuzlu yalnız :D

cihanata_1

cihanata_1

Üye
Bildigim kadariyla Once temiz suyla yikayip sonra pirincte bekletmek gerekiyor 1-2 gun kadar.
Tabi cihaz kisa devre yapmadan cihazin pilinide cikartmak lazim ama pil cikmadigi icin buda bir sorun teskil ediyor :)
aynen:oke: