Ben s6ya o kadar para versem evden çıkarmam.neyse geçmiş olsun

Ben su geçirmiyorum amaSenden kiymetlimi evde birakip cikiyorsun. Birak ciksin Dolaşsın sen evde otur![]()

Ben su geçirmiyorum ama![]()

Ben o kadar para veremem bırak almayıo ne ya kaç altın yaptırılır ona içi acır la insanın o parayı verirken

Bi o parayı verelim düşünürüzSenden kiymetlimi evde birakip cikiyorsun. Birak ciksin Dolaşsın sen evde otur![]()

Yani kardeşim telefon iflah olmuyomu bundan sonra teknik servis filan yapmazmı para karşılığya hiç mi yapılamaz duruma geliyorTuzlu su telefonun içindeki iyonlara etki ederek elektromanyetik dengeyi bozar . Buradaki etmen tuzdur. Normal bir su olsa açılırdı . Tavsiyem az daha pirince yatır 1 hafta falan . O zaman olursa olur olmazssa dediğim gerçekleşmiştir zaten.
Ne kadar geç kalırsan o kadar içindeki aksam o derece ölebilir. Servise verirsen yapabilir şayet su anakarta girmediyse kolay kurturarırlar ekran değişimi olur kurtar8rsın ama tuzlu su olduğu için o elektromanyetik denge gitmiş olacaktır ve ne yazık ki telefonu tamirden aldıktan sonra sorunlar yaşayacaksınız .Yani kardeşim telefon iflah olmuyomu bundan sonra teknik servis filan yapmazmı para karşılığya hiç mi yapılamaz duruma geliyor
İyide ben bunu servise verince bunlar eskisi gibi yapmak zorundalar telefonu parayla ya da parasız görevleri eskisi gibi yapmak eğer bi daha sorun cıkarsa bu sefer bu benım degıl servısın sucu olmalı öyle değil mi ? Yani bi sorun daha cıktıgında sen bunu suya dusurdun o yuzden sorun cıkabılır gıbı bısı demezler heralde...Ne kadar geç kalırsan o kadar içindeki aksam o derece ölebilir. Servise verirsen yapabilir şayet su anakarta girmediyse kolay kurturarırlar ekran değişimi olur kurtar8rsın ama tuzlu su olduğu için o elektromanyetik denge gitmiş olacaktır ve ne yazık ki telefonu tamirden aldıktan sonra sorunlar yaşayacaksınız .
Hocam yani tuzlu suya düşünce öldü bittimi oluyor? Aslında batarya çıksa bu kadar olmazdı ama batarya çıkmadı.Bilginiz varsa telefon şimdi açılmıyor yani en başından beri bi ışığı bile yanmadı bunun kaynağı bataryamıdır? yani telefonun açılmasını sağlayan parçalar hangileri burdan yola çıkarak neyde sıkıntı oldugunu tahmın edebılırız gıbı.Bilgisi olan biraz bilgi verirse sevinirimTuzlu suya düşmüş ise olan olmuştur, @kaankulahli haklı tuzlu su telefonun elektromanyetik etkisini bozar, yapman gereken şey telefonu temiz içme suyuyla yıkayıp o şekilde pirince yatırmak. Telefonu açmaya calismissin işte bu kötü olmuş ama kesin bir şey yok ortada. Bu arada eskiden telefonun içini açar fön makinesi ile kuruturduk, öyle yapmayın telefonun dengesi iyice bozulur en iyisi yine pirinç.

EGER BU DURUMDA OLAN Bİ ARKADAS VARSA TELEFONU SAKIN AÇMAYA ÇALIŞMASIN VE MUMKUNSE BATARYAYI CIKARIP 1-2 HAFTA KADAR BEKLESİN DİREK SERVİSE VERİN YADA TANIDIGINIZ BIR SERVISCIYE GOTURUN BEN ACMAYA CALISTIGIM ICIN BOYLE OLDU 
Geçmiş olsun. Pahalı bir tecrübe kazandın,BEYLER BURAYADA YAZAYIM O KADAR KONU OLDU TELEFONA GARANTİDE 1.500 TL MASRAF ÇIKARDILAR BENDE TELEFONU 250 TL YE SATTIM Bİ HURDACIYA MUHTEMELEN 500 TL FİLAN SATICAK PARÇALARINI ZATEN ÇALIŞAN PARÇA KALMAMIŞ DİKİŞ TUTMAZ DEDİLER TELEFONADA NE ZAMAN NOLACAGI BELLI OLMAZ DEDILER O YUZDEN SATTIM ANLIYCAGINIZ BASKA BIR TELEFON ALACAGIM HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİMEGER BU DURUMDA OLAN Bİ ARKADAS VARSA TELEFONU SAKIN AÇMAYA ÇALIŞMASIN VE MUMKUNSE BATARYAYI CIKARIP 1-2 HAFTA KADAR BEKLESİN DİREK SERVİSE VERİN YADA TANIDIGINIZ BIR SERVISCIYE GOTURUN BEN ACMAYA CALISTIGIM ICIN BOYLE OLDU
![]()