sus sen gulu gulu değil ikizi ğulu ğulu sunTamam ben itiraf ediyorum gulu gulu ben![]()
onu bulamayanlar varhüsamettin dayının affına sığınarak acı bir gerçeği paylaşmak istiyorum. 50 lira dedi 25 lira verdi.![]()

Hadi be kırışacaktık onuhüsamettin dayının affına sığınarak acı bir gerçeği paylaşmak istiyorum. 50 lira dedi 25 lira verdi.![]()

12,5 12,5 kirisirizHadi be kırışacaktık onu![]()

önemli olan para değil. hiç para vermese de olur. ama söz verip sözünü tutmadi.onu bulamayanlar var![]()
12,5 12,5 kirisiriz
önemli olan para değil. hiç para vermese de olur. ama söz verip sözünü tutmadi.
sende yarısını geri götür 
Otobüsle bir saatlik yol, gidiş geliş 2 saat. Bayramda gelsin elimi öpmeye harçlık olarak vereyim yarısını.sende yarısını geri götür
![]()

oda @Jus7ice çıkarsa sasirmaOtobüsle bir saatlik yol, gidiş geliş 2 saat. Bayramda gelsin elimi öpmeye harçlık olarak vereyim yarısını.
inşallah torunu buralarda takılmıyordur.![]()

olabiliroda @Jus7ice çıkarsa sasirma![]()
bu adam her yerde karşıma çıkıyor 
Kendisi bile olabilirolabilirbu adam her yerde karşıma çıkıyor
![]()

yok daha nelerKendisi bile olabilir![]()

evet kesin oyok daha neler![]()

ne diğonuz la![]()
ne olsunİş güçne olsun

seni önce hüsamettin dayının torunu ilan ettiler, daha sonra hüsamettin dayının kendisi.ne diğonuz la![]()

Kendi isteğimle forumdan zaten uzaklaşmak istiyordum, o yazılar sadece bahaneydi. Onlar olmadan da gider ban isterdim. Kendinize gelin.beyler adamı zaten banlattık arkasından konuşmak olmaz 0MG90 ild bir alakam yok![]()
Kendi isteğimle forumdan zaten uzaklaşmak istiyordum, o yazılar sadece bahaneydi. Onlar olmadan da gider ban isterdim. Kendinize gelin.