Bir konu canımı sıkıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

forever_zest

Üye
    Konu Sahibi
Bir konu canımı sıkıyor

Forumda sürekli bu gibi durumlar ile karşılaşıyorum temiz bilgiye ulaşmayı engelliyor benim kanaatimce

hikmet366

hikmet366

Üye
Bu bir oto konu açıcı birey değil eskiden vardı gizlendi

Bunu tür konuları yönetici açıyor ve konuyu taşıyalım site halkında bölüme
@Dogus Pertez

• Beğen
Tepkiler: KAYIP-ADAM
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Bu bir sorun değil, site hakkında sayfasına da taşınması için bir durum yok.

• Beğen
Tepkiler: KAYIP-ADAM ve OttomaN TigeR
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Merhabalar konuyu site hakkında bölümüne taşıdım, otomatik olarak konu açmıyoruz yanlış anlaşılmasın. Bizzat kendim özgün yazıp açıyorum.

• Beğen
Tepkiler: KAYIP-ADAM ve Jus7ice
Jus7ice

Jus7ice

Üye
Doğuş reis sosyal medya uygulamaları hakkında bilgiye sahp birisi bu tür pek çok konusu var amacı yardımcı olmak bence hiçbir sorun teşkil etmiyor :bilmm

• Beğen
Tepkiler: cihanata_1 ve KAYIP-ADAM

H0lligan

Üye

Forumda sürekli bu gibi durumlar ile karşılaşıyorum temiz bilgiye ulaşmayı engelliyor benim kanaatimce
yani onlar senin için temiz bilgi değil ? :hmmm ama bilki ordan yararlananlar olur/olucakdır
hem sen hangi konuda temiz bilgi arıyorsun söyle bilgimiz varsa yönlendirelim.

• Beğen
Tepkiler: Jus7ice ve KAYIP-ADAM
cihanata_1

cihanata_1

Üye
admin sosyal medya konusunda yardımcı olmaya çalışıyor konu doğru bölüme açıldığı takdirde hiçbir sorun teşkil etmez:)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Jus7ice ve KAYIP-ADAM

forever_zest

Üye
    Konu Sahibi
Ben konun içeriği hakkında bir sorunum yok konuyu tek sayfa yapılması gerekiyor parçalı değil ondan sayfa kalabalığı gibi bir durum oluşuyor

Jus7ice

Jus7ice

Üye
Ben konun içeriği hakkında bir sorunum yok konuyu tek sayfa yapılması gerekiyor parçalı değil ondan sayfa kalabalığı gibi bir durum oluşuyor
Eğer hepsi tek sayfa olursa konu çok uzar ve kullanıcıların konu hakkında soruları olduğunda ortada çok soru kalabalığı olur bu konuları bölünce daha rahat cevap verilebiliyor

• Beğen
Tepkiler: KAYIP-ADAM, Dogus Pertez ve cihanata_1
cihanata_1

cihanata_1

Üye
Eğer hepsi tek sayfa olursa konu çok uzar ve kullanıcıların konu hakkında soruları olduğunda ortada çok soru kalabalığı olur bu konuları bölünce daha rahat cevap verilebiliyor
aynen bu yüzden böyle yapılıyordur @forever_zest :)

• Beğen
Tepkiler: Dogus Pertez, KAYIP-ADAM ve Jus7ice

KAYIP-ADAM

Üye
onun öle yapılma sebebi bir kişi arayınca anahtar kelimelerle siteyi bulmasını sağlamak :)

• Beğen
Tepkiler: cihanata_1

forever_zest

Üye
    Konu Sahibi
Tamam o zaman sadece rütbe yükseltmek için ard arda mesaj atanlardan sandım sorun yoktur.

Jus7ice

Jus7ice

Üye
  • Beğen

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
Tükürmel mi ne tükürmesi opera minide gif hareket etmiyor bn bu yüzü "yok artık" anlamına geliyor diye kullandım kusura bakma abi @asigsasi
ne alaka ban isteriz ban isteriz

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt