yani onlar senin için temiz bilgi değil ?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Forumda sürekli bu gibi durumlar ile karşılaşıyorum temiz bilgiye ulaşmayı engelliyor benim kanaatimce
ama bilki ordan yararlananlar olur/olucakdırEğer hepsi tek sayfa olursa konu çok uzar ve kullanıcıların konu hakkında soruları olduğunda ortada çok soru kalabalığı olur bu konuları bölünce daha rahat cevap verilebiliyorBen konun içeriği hakkında bir sorunum yok konuyu tek sayfa yapılması gerekiyor parçalı değil ondan sayfa kalabalığı gibi bir durum oluşuyor
aynen bu yüzden böyle yapılıyordur @forever_zestEğer hepsi tek sayfa olursa konu çok uzar ve kullanıcıların konu hakkında soruları olduğunda ortada çok soru kalabalığı olur bu konuları bölünce daha rahat cevap verilebiliyor

admin neden mesaj kassın ki?Tamam o zaman sadece rütbe yükseltmek için ard arda mesaj atanlardan sandım sorun yoktur.
Belki de Admin olduğunun farkında değildiadmin neden mesaj kassın ki?

Belki de Admin olduğunun farkında değildi![]()
moda tukurmek banlayalim seni
Tükürmel mi ne tükürmesi opera minide gif hareket etmiyor bn bu yüzü "yok artık" anlamına geliyor diye kullandım kusura bakma abi @asigsasimoda tukurmek banlayalim seni
ne alaka ban isteriz ban isterizTükürmel mi ne tükürmesi opera minide gif hareket etmiyor bn bu yüzü "yok artık" anlamına geliyor diye kullandım kusura bakma abi @asigsasi

İstediğin ban olsun kardeş canın sağolsunne alaka ban isteriz ban isteriz

@asigsasi gelmecen mesajlari editleylimşimdi operadan girince gifi gördüm
İstediğin ban olsun kardeş canın sağolsun![]()