SSD alacağım öneriniz var mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
SSD alacağım öneriniz var mı ?

160 TL max olmak üzere alacağım aklımda bu var ama bu fiyata daha iyisi varsa önerir misiniz

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
450 Mbden Aşaya Yazma Hızı Olmasın Pişman Olursun Çok.
60 GBsini Kullanıyorum Gayette Güzel Pişman Olmazsın Yada Bunun Üst Modeli Var Black Bişeydi Sanırım Vatanbilgisayardan Al Fiyati Normalde 175 TLye Kadar Düşüyor İndirim Olduğunda.

Markasızda Alayım Deme Kesinlikle Önermem Kington İntel Filan Al Sandısk Kendi Disklerini Üretiyormu Bİlmiyorum Araştirmak Lazım Çoğu Samsungun Çiplerini Kullanıyor

• Beğen
Tepkiler: manguru022
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
60 GBsini Kullanıyorum Gayette Güzel Pişman Olmazsın Yada Bunun Üst Modeli Var Black Bişeydi Sanırım Vatanbilgisayardan Al Fiyati Normalde 175 TLye Kadar Düşüyor İndirim Olduğunda.

Markasızda Alayım Deme Kesinlikle Önermem Kington İntel Filan Al Sandısk Kendi Disklerini Üretiyormu Bİlmiyorum Araştirmak Lazım Çoğu Samsungun Çiplerini Kullanıyor
200 tl vatanda :) ben verdiğim linktekini sipariş ettim

manguru022

manguru022

Üye

60 GB nasıl yetiyor hocam size hdd nin yanında felan mı bagladınız yada öyle baglanabiliyor mu. bende alıcamda ssd o kadar oyun var film var müzik program felan 60 yada 128 yetmez.

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
60 GB nasıl yetiyor hocam size hdd nin yanında felan mı bagladınız yada öyle baglanabiliyor mu. bende alıcamda ssd o kadar oyun var film var müzik program felan 60 yada 128 yetmez.
Tabiyki Yetmez Ne 60 GBsi 1TByi Zorluyorum Taşinabilirde 100 200 GB Dosya Var PCye Atamıyorum Yer Yok :D
1 Tane SSD Var C Yi Ona Kuruyorum Format Atarkende Dyi Yani 1 TB Seagateyi Çıkartıyorum Nolur Nolmaz Diye Attıktan Sonrada Takıyorum kullanıyorum Sırf 820 GB 3D Full HD Dvix Film Var Pcde :bilmm 1 Tane Red Alert 2 Var Oda 1.5 GB 80 90 GBside Ev Halkının Dosyaları Filan Resim Vs Bi Tane 2 TB Harici Disk Şipariş Verdim Ona Film Oyun Doldurucam Pcden Yük Kalkıcak Söylemesi Ayip Verdim Az Önce Şiparişini :tebessüm:

manguru022

manguru022

Üye
Tabiyki Yetmez Ne 60 GBsi 1TByi Zorluyorum Taşinabilirde 100 200 GB Dosya Var PCye Atamıyorum Yer Yok :D
1 Tane SSD Var C Yi Ona Kuruyorum Format Atarkende Dyi Yani 1 TB Seagateyi Çıkartıyorum Nolur Nolmaz Diye Attıktan Sonrada Takıyorum kullanıyorum Sırf 820 GB 3D fu ll HD Dvix Film Var Pcde :bilmm 1 Tane Red Alert 2 Var Oda 1.5 GB 80 90 GBside Ev Halkının Dosyaları Filan Resim Vs Bi Tane 2 TB Harici Disk Şipariş Verdim Ona Film Oyun Doldurucam Pcden Yük Kalkıcak Söylemesi Ayip Verdim Az Önce Şiparişini :tebessüm:

O zaman ayrı ayrı takılabiliyor onu anlamıs oldum da performans almak icin ssd ye neler atmak gerek yani oynadıgım oyunları orayamı atmam gerek yoksa sadece format la sistem dosyalarınımı atmalıyım neyi tavsiye edersin :)

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
O zaman ayrı ayrı takılabiliyor onu anlamıs oldum da performans almak icin ssd ye neler atmak gerek yani oynadıgım oyunları orayamı atmam gerek yoksa sadece format la sistem dosyalarınımı atmalıyım neyi tavsiye edersin :)
Valla Portable Programlarımı Dye Atıyorum Bir Tanede Kısayol Yapıyorum Zaten Aylık Format Atıyorum Neredeyse Kısayolları Topluyorum Kişisel Uygulama Ne Varsa At Formatı Kullanıcı İsmin Hep Aynı Olmalı Yalnız Sonrada Kısayolları At Kullan Benim Sistem DDR2 Oyun Kurdum Ama Çokta Bir Fark Göremedim Sanırım Ekran Kartı İşlemci Filan Yavaş Kalıyor Onunla Alakalıdır Diye Düşünüyorum Eğer Sistemin İyiyse C Ye Kurup Dene Aynı Oyunu Birde D Ye Kur Bilmiyorum Malum Pc Her Zaman En Yaval Aygıtı Bekler Burada Benim SSDye Gelene Kadar Ramler 800 Mhz 4 GB Daha FSB Hızı Ekran Kartı Zaten DDR3 Bir Yere Kadar Yetişiyor Oda :) Ama En Mantıklısı Benim Gibi Yap Derim C SSD D HDD Hatta Almişken 2 TB Al

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
laptoplarda ikisini takacak yer var mı ben harddiski çıkarıp ssd yi taktım

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
açtım ama anlamadım var mı yok mu aynı yerde mi olur bunlar
eğer optik sürücü varsa onu söküp bi aparat ile ssd veya hdd takabiliyorsunuz veya laptop destekliyorsa bazı kişiler m2 ya d mSata kullanıyor

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu videodaki laptop ile sizinki aynı mı (kasa olarak yani donanım farklı olabilir önemli değil)
Ve optik sürücü var mı?

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Ozaman videodaki gibi bir optiği 2.5" disk yuvasına dönüştüren aparattan 1 tane alıp hdd yi ona takıp ssd yi de hdd nin yerine ssd takın ve öyle kullanın
Tabi optik sürücü önemli değilse

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
Ozaman videodaki gibi bir optiği 2.5" disk yuvasına dönüştüren aparattan 1 tane alıp hdd yi ona takıp ssd yi de hdd nin yerine ssd takın ve öyle kullanın
Tabi optik sürücü önemli değilse
tm saol