Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
En beklediğim özellikle çoklu seçim kısayolu da gelmiş. Mesajın en soluna tıklayınca artık seçilebiliyor.

Onda da yok. Yananlar sensör ışığı.
Bu e postalarda sağa çekince bayrak ekleme sola çekince silme olayı varmıydı .

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
YkPkY

YkPkY

Üye
Evet çoğu model yanıyor ama gelecek olan o değil ki :)
Tamam dostum benimde demek istediğim,windows tuşu tek başına yanan cihazların bildirim özelliği koyulabilir.mesela benim cihazda üçü bir yanıyor.çünkü bağlantısı bir donanım olarak,925inki bağımsız

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Led'i olmayıp da Windows ikon tuşları yanan cihazlara bildirim özelliği verebilirler mi peki? Bildirim gelince hafifçe yanıp sönecek..
@Sensation, @bulutsuzgece, @papakudioflu

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tamam dostum benimde demek istediğim,windows tuşu tek başına yanan cihazların bildirim özelliği koyulabilir.mesela benim cihazda üçü bir yanıyor.çünkü bağlantısı bir donanım olarak,925inki bağımsız
Yanlış anladınız galiba. Dediğiniz de haklısınız tabii ki konabilir.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Led'i olmayıp da Windows ikon tuşları yanan cihazlara bildirim özelliği verebilirler mi peki? Bildirim gelince hafifçe yanıp sönecek..
@Sensation, @bulutsuzgece, @papakudioflu
Umarım bir şekilde verirler,eğer teknik olarak bir mani yoksa ms de verir herhalde.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye

Sonradan gördüm aynı şeyi kast ediyoruz :gul:

Raskoln

Raskoln

Üye
Güncellemeyle gördüğüm yenilikler:
- En önemlisi artık arka planı siyah da yapabiliyoruz.
- Kişiselleştirme bölümü eklenmiş. Birçok renk seçimi yapılabiliyor.
- Takvim kutucuğunda tekrar tarih görünmeye başladı.
- Hamburger menüden çoğu şey aşağı menüye alınmış.
- Hesaplar arasında geçiş kolaylaştırılmış.
- Posta ve takvim uygulamaları arasında geçiş kaldırılmış.
- E-postanın en soluna tıklayınca artık çoklu seçilebiliyor. (WP8.1'in temel özelliği)
Bayağı özellik eklenmiş fakat menu listesindeki ikon görünmeme sorunu devam ediyor hala.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Ayarlarda göz atma yok ama mağazadan açılabiliyor

Raskoln

Raskoln

Üye
Telefonu sıfırladığım için şu an bende düzeldi. Önceden öyleydi.
sıfırlayınca cortana ve bing arama kaybolmuştu bir önceki sürümde sizde de öyle oldu mu şu an. Değilse bende sıfırlayacağım gibi çünkü sıfırlayınca daha iyi çalışıyor sistem.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sıfırlayınca cortana ve bing arama kaybolmuştu bir önceki sürümde sizde de öyle oldu mu şu an. Değilse bende sıfırlayacağım gibi çünkü sıfırlayınca daha iyi çalışıyor sistem.
Cortana yine gerekli şeyleri yapınca açılır. Şimdi arama tuşunda Yandex var. Ben de Bing istiyorum ama Yandex uygulamasını silince de bazen Yandex sitesinden arama geliyor. O yüzden hiç uğraşmak istemiyorum bu sorunla.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Güncellemeyle gördüğüm yenilikler:
- En önemlisi artık arka planı siyah da yapabiliyoruz.
- Kişiselleştirme bölümü eklenmiş. Birçok renk seçimi yapılabiliyor.
- Takvim kutucuğunda tekrar tarih görünmeye başladı.
- Hamburger menüden çoğu şey aşağı menüye alınmış.
- Hesaplar arasında geçiş kolaylaştırılmış.
- Posta ve takvim uygulamaları arasında geçiş kaldırılmış.
- E-postanın en soluna tıklayınca artık çoklu seçilebiliyor. (WP8.1'in temel özelliği)
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

ON9

ON9

Üye
Şeytanın kulağına kurşun diyorum. Şimdiye kadar donma kasılma falan filan görmedim. Tu tu 41 kere maşallah. Edge de beklentimin üstünde çıktı. @Dexter Morgan :)

• Beğen
Tepkiler: ThunderblastX ve mp2934
ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
Şeytanın kulağına kurşun diyorum. Şimdiye kadar donma kasılma falan filan görmedim. Tu tu 41 kere maşallah. Edge de beklentimin üstünde çıktı. @Dexter Morgan :)
Şarj durumu nasıl iyi mi

skynet

Üye
Bu haftayı zor çıkaracağım sanırım bende fena şekilde cortladı 9. yapı

sahanemir

sahanemir

Üye
Mesajlar kayboldu bakalım güncellemelerden sonra geri gelecek mi şu ana mesaj yok ilk defa başıma geliyor :)

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Mesajlar kayboldu bakalım güncellemelerden sonra geri gelecek mi şu ana mesaj yok ilk defa başıma geliyor :)
önceki sayfalardan birinde ali kemal nasıl geri getirilceğini anlatmıştı. Yada direk benim gibi skyoe mesajlaşmayı indirim kullanabilirsin

Üst Alt