Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Video çekerken takıla takıla çekiyor 8.yapıda böyle değildi

yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
Cihazdan cihaza değişiyor normal diyenler iki gün önce ms 15-20 cihaza güncelleme veriyor ve hepside stabil diyorlardı ne demişler erzurum uzaksa meydanı yakındır

salihoglu1

Üye
820 mi güncelleyip sıfırladım ve yedeği yükledim,mesajlaşma uygulaması kayboldu,daha önce verilmişti diye hatırlıyorum ama sitede bulamadım mağaza linkini veren olursa çok sevinirim.ayrıca hotspot shield i yükleyip çalıştırabilen var mıdır acaba?
820 mi güncelleyip sıfırladım ve yedeği yükledim,mesajlaşma uygulaması kayboldu,daha önce verilmişti diye hatırlıyorum ama sitede bulamadım mağaza linkini veren olursa çok sevinirim.ayrıca hotspot shield i yükleyip çalıştırabilen var mıdır acaba?
Buldum,özür

BaySerkan

BaySerkan

Üye
önceki yapılarda Mp3 leri zil sesi olarak kullanabiliyorduk bilgisayardaki bütün MP3 zil seslerini telefona RingTone klasörüne kopyaladım daha öncede aynı işlemi defalarca yapmıştım hiç sıkıntı olmamıştı ama şimdi kopyaladığım zil seslerini telefonda göremiyorum bilgisi olan varmıdır arkadaşlar.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
önceki yapılarda Mp3 leri zil sesi olarak kullanabiliyorduk bilgisayardaki bütün MP3 zil seslerini telefona RingTone klasörüne kopyaladım daha öncede aynı işlemi defalarca yapmıştım hiç sıkıntı olmamıştı ama şimdi kopyaladığım zil seslerini telefonda göremiyorum bilgisi olan varmıdır arkadaşlar.
Bu yapıda görünmüyor evet.

erhanercan

erhanercan

Üye
hiç bir şekilde bende zil sesi yapamadım olmuyor evet

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Kilit ekranı bir tek bende mi bekliyor anlamadım?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu Rudy Huyn'da nasıl bir beyin var arkadaş. Valla helal olsun :alkis

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, BomberMAn_01, zaakaan ve 4 diğerleri
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Bu Rudy Huyn'da nasıl bir beyin var arkadaş. Valla helal olsun :alkis

Abi ben 930a bir türlü yükleyemedim cihazı defalarca sıfırladım mobil veriyi paylaştım indir dedim geceden sabaha %0 pc de yok nasıl yapcaz?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Abi ben 930a bir türlü yükleyemedim cihazı defalarca sıfırladım mobil veriyi paylaştım indir dedim geceden sabaha %0 pc de yok nasıl yapcaz?
Pc yoksa sıkıntı. Zaten pc yoksa yükleyebiliyorsan da yükleme.

Bu arada telefona flaş attım, Windows Phone 8.1'e geri döndüm, 9. Yapıyı tekrar yüklerken bu hatayı aldım nedendir acaba bir bilgisi olan var mı?
@bulutsuzgece @Sensation

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, YkPkY, serinaga ve 4 diğerleri

sumselfat

Üye
En aşağıda "USB EEM" Böyle birşey varmıydı yoksa 9. yapıdamı geldi ? Ne olduğunu bilen var mı ?

...decode...

...decode...

Üye

Bu arada telefona flaş attım, Windows Phone 8.1'e geri döndüm, 9. Yapıyı tekrar yüklerken bu hatayı aldım nedendir acaba bir bilgisi olan var mı?
@bulutsuzgece @Sensation

ya ahahahahaahhaahah abi akşam akşam iyi güldürdün :D

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye

@bulutsuzgece @Sensation

Tamam abi, peki bu 4. Sütün 930 a geldi mi?

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
İnşallah gelir, çok beğendim ben o tasarımı.

BaySerkan

BaySerkan

Üye

@bulutsuzgece @Sensation

hayvani bi gülüş attım akşam akşam bende yüklemek istiyorum hemen 8.1 e geri dönüyorum...dermişim

ON9

ON9

Üye
Forumda son karar ne ? Şimdi yüklesem mi yoksa yüklemesem mi ikilemde kaldım. Edge nasıl. Facebook dahil her işimi oradan yapacağım. İnternet iyiyse gerisi mühim değil. Fikirlerinizi alayım dedim :)

Üst Alt