8.1den geçtim sıfırladım ve yedeğimi yukledim 620 kullanıyorumMaşallah diyelimde bozulmasınbu arada cihazınız ne ve nasıl bi güncelleme yolunu izlediniz.
Buldum,özür820 mi güncelleyip sıfırladım ve yedeği yükledim,mesajlaşma uygulaması kayboldu,daha önce verilmişti diye hatırlıyorum ama sitede bulamadım mağaza linkini veren olursa çok sevinirim.ayrıca hotspot shield i yükleyip çalıştırabilen var mıdır acaba?
Bu yapıda görünmüyor evet.önceki yapılarda Mp3 leri zil sesi olarak kullanabiliyorduk bilgisayardaki bütün MP3 zil seslerini telefona RingTone klasörüne kopyaladım daha öncede aynı işlemi defalarca yapmıştım hiç sıkıntı olmamıştı ama şimdi kopyaladığım zil seslerini telefonda göremiyorum bilgisi olan varmıdır arkadaşlar.

Abi ben 930a bir türlü yükleyemedim cihazı defalarca sıfırladım mobil veriyi paylaştım indir dedim geceden sabaha %0 pc de yok nasıl yapcaz?Bu Rudy Huyn'da nasıl bir beyin var arkadaş. Valla helal olsun
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bende de arada bekleme yapıyorKilit ekranı bir tek bende mi bekliyor anlamadım?
Bende hep oluyorBende de arada bekleme yapıyor
Pc yoksa sıkıntı. Zaten pc yoksa yükleyebiliyorsan da yükleme.Abi ben 930a bir türlü yükleyemedim cihazı defalarca sıfırladım mobil veriyi paylaştım indir dedim geceden sabaha %0 pc de yok nasıl yapcaz?
ya ahahahahaahhaahah abi akşam akşam iyi güldürdünPc yoksa sıkıntı. Zaten pc yoksa yükleyebiliyorsan da yükleme.
Bu arada telefona flaş attım, Windows Phone 8.1'e geri döndüm, 9. Yapıyı tekrar yüklerken bu hatayı aldım nedendir acaba bir bilgisi olan var mı?
@bulutsuzgece @Sensation

Tamam abi, peki bu 4. Sütün 930 a geldi mi?Pc yoksa sıkıntı. Zaten pc yoksa yükleyebiliyorsan da yükleme.
Bu arada telefona flaş attım, Windows Phone 8.1'e geri döndüm, 9. Yapıyı tekrar yüklerken bu hatayı aldım nedendir acaba bir bilgisi olan var mı?
@bulutsuzgece @Sensation
Yok gelmedi daha. Geleceği de belli değilTamam abi, peki bu 4. Sütün 930 a geldi mi?
hayvani bi gülüş attım akşam akşam bende yüklemek istiyorum hemen 8.1 e geri dönüyorum...dermişimPc yoksa sıkıntı. Zaten pc yoksa yükleyebiliyorsan da yükleme.
@bulutsuzgece @Sensation