asigsasi
Üye
ortam ve arkadaşlar sakinleşsin diyeTam da özelden mesaj atacaktım, konuyu kapatmaya değmez diye.
Çünkü bu konu üzerinde ne kadar konuşulsa az.
anlık bir durum du 
ortam ve arkadaşlar sakinleşsin diyeTam da özelden mesaj atacaktım, konuyu kapatmaya değmez diye.
Çünkü bu konu üzerinde ne kadar konuşulsa az.
anlık bir durum du 
nokiayanın işı bilı olmazNokia ve ms anlaşması geçerliliği 2016'da tamamen bitecek. sizce nokia tekrar symbianlı tel üretir mi?
Ama geliştiriciler Symbian-ı tercih etmez ki. Adam uygulamadan para kazanmak istiyor. Symbianda bu artık mümkün değilsymbian geliştirilse ve uygulamalar çıksa diğerleri yine geride kalır bende tekrar nokia kullanırım![]()
. Bir de Symbian-lı telefon çıkmaz ki artık. Ama 1gb ramlı, 1.2ghz 4 çekirdekli işlemcili, yeni nesil symbian çıksın gözüm kapalı alırım 
Bizde o şekilde güncellenmiş bi symbian bekliyoruz tasarım ve altyapı olarak daha güncel şeyler bekliyorum açıkçası. Standart bi android donanımına symbian koysunlar hiç düşünmeden alırımAma geliştiriciler Symbian-ı tercih etmez ki. Adam uygulamadan para kazanmak istiyor. Symbianda bu artık mümkün değil. Bir de Symbian-lı telefon çıkmaz ki artık. Ama 1gb ramlı, 1.2ghz 4 çekirdekli işlemcili, yeni nesil symbian çıksın gözüm kapalı alırım
![]()
Symbian sonlandırıldı artık unutun onu. Maalesef Nokia'nın Symbianı geliştirecek bütçesi değil telefon üretmeye yeterli bile tam bütçesi var diyemeyiz.Bizde o şekilde güncellenmiş bi symbian bekliyoruz tasarım ve altyapı olarak daha güncel şeyler bekliyorum açıkçası. Standart bi android donanımına symbian koysunlar hiç düşünmeden alırım

Nediyosun sen? nokia elindeki patentleri satsa alyınızı satın alırSymbian sonlandırıldı artık unutun onu. Maalesef Nokia'nın Symbianı geliştirecek bütçesi değil telefon üretmeye yeterli bile tam bütçesi var diyemeyiz.![]()

Çok fazla sahte haber var hangisine inanalım ? Çıkarsın bi oynayalım teknosa da hoşumuza giderse alırız androidhaberleri duymadınız galiba android telefon duyuracakmış :-D

Android'i ne yapalım biz Symbian istiyozhaberleri duymadınız galiba android telefon duyuracakmış :-D

Gönlümüz o yönde bizimde ama ...Android'i ne yapalım biz Symbian istiyoz![]()
hadi çıktı kim alacak? sahada olması için android şartAndroid'i ne yapalım biz Symbian istiyoz![]()
Paketmi Olsun Burdamı YersinAndroid'i ne yapalım biz Symbian istiyoz![]()

Hocam fark etmez yav . Ne olursa kabulPaketmi Olsun Burdamı Yersin![]()