Ne fark sağlayacak onu anlamadım hocam. 3 işletim sistemi arası bariz farklar yok ki.Windows işletim sistemi bölümü alt kategorilere ayrılmalı.
Yani ;
Windows 10
Windows 8.1 - 8
Windows 7
şeklinde 3 alt kategorisi olmalı.
Sorunları farklı oluyor. Windows 7'de olan sorun windows 8'de olmuyor. Kendi bölümü olursa daha iyi olur hepsinin.Ne fark sağlayacak onu anlamadım hocam. 3 işletim sistemi arası bariz farklar yok ki.
katılıyorumWindows işletim sistemi bölümü alt kategorilere ayrılmalı.
Yani ;
Windows 10
Windows 8.1 - 8
Windows 7
şeklinde 3 alt kategorisi olmalı.

XP kullanan yoktur artık sanırım zaten desteği çekildi , Vista kullanan zaten çok az kişi vardır 1-2Windows XP ve Vistayı işletim sisteminden saymıyor musunuz ?![]()
Bu dünyada düşük sistem kullanan on binlerce kişi var. Ama doğru her düşük sistemli kişi XP kullanmayabilir. Benim çevremde düşük sistem kullanan kişileri neredeyse XP kullanıyor. Çokta memnunlar. Tamam onu geçiyorum Vista neden yok ? Az kişi kullansa bile Windows XP ve Vista eklenmelidir...XP kullanan yoktur artık sanırım zaten desteği çekildi , Vista kullanan zaten çok az kişi vardır 1-2
Vista'nın kullanım payı çok düşük'tü çıktığından beri öyleBu dünyada düşük sistem kullanan on binlerce kişi var. Ama doğru her düşük sistemli kişi XP kullanmayabilir. Benim çevremde düşük sistem kullanan kişileri neredeyse XP kullanıyor. Çokta memnunlar. Tamam onuda geçiyorum Vista neden yok ?
Az kişi kullansa bile Windows XP ve Vista eklenmelidir...Vista'nın kullanım payı çok düşük'tü çıktığından beri öyle
ben diğerlerinin de açılacağını sanmıyorum ancak bölüm ilgi görmesse açılmasının bi mantığı kalmaz benceAz kişi kullansa bile Windows XP ve Vista eklenmelidir...

Bu şekilde olabilir @Dogus PertezYeni bolum degilde konu basligi eklenmeli. Konu acarken on baslik olarak secilmeli

istersen Windows 1.0'ı da eklesinler.win 95 ve 98 nerde
Ben kullanıyorumXP kullanan yoktur artık sanırım zaten desteği çekildi , Vista kullanan zaten çok az kişi vardır 1-2
çokta memnunum bırakamıyorum 
Microsoft diyecektin Windows dedinWindows ,XP den destegi kesmemismiydi?

Nokia'da daha doğrusu "Microsoft"ta Symbian desteğini kesmişti. Ama hala forumda mevcut. Yani eklenmesinde bence sakınca yoktur..Windows ,XP den destegi kesmemismiydi?