Telefon Tavsiyesi Bütçeme Uygun Telefon Bakıyorum!

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisi

• LG g2 mini

Kullanılan: 0 0.0%
  • Samsung Galaxy E5

• İ phone 4s

• Lg C70 spirit

• Samsung Galaxy A3

• Sony Xperia M2 aqua

• Kullanılan toplam oy
    7
Gallahad

Gallahad

Üye
    Konu Sahibi
Bütçeme Uygun Telefon Bakıyorum!
Arkadaşlar bi elimde 750-800 Tl kadar para, diğer elimde 900 tl kadar para var 2 tane telefon alıcam kardeşim ve anneme kardeşime zenfone 5 düşünüyorum anneme lg g4 stylus düşünüyorum aklımada başka telefon gelmiyor bu telefonları kullanan arkadaşlar nasıl olduğunu veya başka telefon önerebilicekler varsa başka telefon önerebilirler windows phone da olur fark etmez.
Birde g2 mini kullanan ve lolipopa güncelleyenler varsa nasıl olduğunu yazabilirmi g2 deki gibi güzelmi lolipop minide yoksa hiç karışmıyımmı lolipopa

vegatablo

vegatablo

Üye
Kardeş ikiside alınmaz bu saatten sonra bende anneme aldım vodafone smart 6 5.5 inç olanı ikisindende iyi ve refarans android olduğu için çok stabil g3 de daha fazla bekliyorum uygulama için her oyunuda oynatıyor full çözünürlükte bi bak istersen

• Beğen
Tepkiler: dgnmrt95 ve kaankulahli
Rygebin

Rygebin

Üye
Kardeş ikiside alınmaz bu saatten sonra bende anneme aldım vodafone smart 6 5.5 inç olanı ikisindende iyi ve refarans android olduğu için çok stabil g3 de daha fazla bekliyorum uygulama için her oyunuda oynatıyor fu ll çözünürlükte bi bak istersen
Kesinlikle tavsiye ederim. Smart 6 kaçmaz :oke

• Beğen
Tepkiler: dgnmrt95
Gallahad

Gallahad

Üye
    Konu Sahibi
Sagolun arkadaslar ikisinide dediginiz telefonu elime alip bakicam bi

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Arkadaşlar bi elimde 750-800 Tl kadar para, diğer elimde 900 tl kadar para var 2 tane telefon alıcam kardeşim ve anneme kardeşime zenfone 5 düşünüyorum anneme lg g4 stylus düşünüyorum aklımada başka telefon gelmiyor bu telefonları kullanan arkadaşlar nasıl olduğunu veya başka telefon önerebilicekler varsa başka telefon önerebilirler windows phone da olur fark etmez.
Birde g2 mini kullanan ve lolipopa güncelleyenler varsa nasıl olduğunu yazabilirmi g2 deki gibi güzelmi lolipop minide yoksa hiç karışmıyımmı lolipopa
zenfone 5 ve lg g4 stylus bence alınır telefonlar değil. vodafone smart 6 için bişi diyemem arkadaşlar önermiş ama kullanıyorla rmı onuda bilmiyorum. bence acele etmeyin az biraz bekleyin önümüz bayram netten almak konusunda sıkıntınız yoksa indirimler olacaktır. lg g2 32gb şuan 1050tl hepsiburada.comda ayrıca xperia z1 de 1000tl altında. android diyorsanız bahsettiğiniz paralara şuan en iyi bunlar görünüyor bende 2 adet tel alacağım bayramı özellikle bekliyorum. ben kendime 4 adet telefon belirledim hangisinin fiyatı şuan olduğundan fazla düşerse 2 adet muhtemele ondan alacağım 1-lg g2 32gb 2- xperia z1 3-lumia 830 4- lumia 640xl

• Beğen
Tepkiler: dgnmrt95
Gallahad

Gallahad

Üye
    Konu Sahibi
anneme g4 alıcaz bu garantileşti ama kardeşim biraz htc ye kaydı htc 616 yada 620 yada sony m4 aqua alıcak sanırım bunlar çok hoşuna gitti kızlar görüntüye bakıyor özellik olarakta kamera olsun yeter diyorlar :)

Aybars1979

Aybars1979

Üye
anneme g4 alıcaz bu garantileşti ama kardeşim biraz htc ye kaydı htc 616 yada 620 yada sony m4 aqua alıcak sanırım bunlar çok hoşuna gitti kızlar görüntüye bakıyor özellik olarakta kamera olsun yeter diyorlar :)
bahsettiğiniz tellerde 8gb hafıza var. android için çok yetersizler hepsde neredeyse 1000tl ben m4 aqua buldum 1 aylık 700tl ye onu bile almadım. sistem zaten yarısından fazlasını alıp götürüyor. bu arada bende kız kardeşime alacağım alacağım tellerden birini. madem 1000tl çıkışıyor g4 stylus yerine lg g2 32gb bakın derim. ben eşime g2 32gn aldım gayet memnun.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Karar kılınmamışsa Lenovo P70 de tercih edilebilir.

Gallahad

Gallahad

Üye
    Konu Sahibi
Daha tam karar vermedik lenovoya bakiyorum hemem

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Zenfone 5 Bence

Gallahad

Gallahad

Üye
    Konu Sahibi
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

bu linkteki asus zenfone 5 in olayı ne arkadaşlar neden ucuz çok bir şey anlamadım