Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yok
işim var biraz
sen oku işte
gerekeni
ayarla
konuyu açan benim zaten senin okumanı görmeni istiyorum
he
tamam
bakarım şimdi
skype adları tarih ve saatleri çıktığı için siliyorum
Video uzun okadar izlemem de orda deskırepşındada yaziyor kanalınızın kapanmasina kadar varabilir diyor kanal kapanir baskasindan video calarsan tabiki
kralberk13
Üye
Konu Sahibi
iyide video çalmıyoruzki yerleştirme kodunu alıp wordpress e ekleyip yayımlıyorum bu çalmakmı oluyo
tekrar paylaşım yapmayıp sadece yerleştirme kodunu alıp wordpress e koymak ve yayımlamak çalmak-çalıntı olmuyorsa ne google nede youtube domain kapatmaya yetkili değil buna türk telekomisyonda dahil ozaman mahkemede dahil
H0lligan
Üye
Tekrar skyluyorum yukardaki mesajim bile gitmedi daha ne anlatiyorsa bu panelci bunu gonder bakalim ona oyle bise olsa olayi "bilmeden" konussak zaten forum kapanirdi
kralberk13
Üye
Konu Sahibi
son mesajını gönderdim
boşver biz bakalım işimize diyo
paylaşçam kapanırsa kapanır bende siteyi açtırtmam site sahibi değilmiyim
panelciyede parasını ödemem ozaman
H0lligan
Üye
Yemedi tabi iletisimimi keserdim yerinde olsam panelci ile
kralberk13
Üye
Konu Sahibi
onlar kurtsa bizde tilkiyiz evelALLAH herşey için çok teşekkürler emeğinize sağlık akşam akşam biraz ortalığı karıştırdık buda üstü olsun
konuyu kilitletiyorum
onlar kurtsa bizde tilkiyiz evelALLAH herşey için çok teşekkürler emeğinize sağlık akşam akşam biraz ortalığı karıştırdık buda üstü olsun
konuyu kilitletiyorum