abi kardeş geceleyin koparsınız![]()
![]()

@İhtiyar007 burayı alsak iç masrafı ne kadar olur?![]()
![]()

Ben de onu diyorumda acaba ne kadar tutar?O çarpıların hepsini tik yapın![]()

O çarpıların hepsini tik yapın
HACI
İhtiyar007

Krediye de uygunmus mükembel bir fırsathacı ql sen o evi kiraya ver 500 e baktın döşemeye paran yetiyor uygun lisan ile kiradan çıkarın evi döşeyin size kalsın
yalnız hamam böcekleri eve imparatorluk kurduysa sıkıntı 
Eyvallahyıkarız çak bir alo yetişirim![]()

Aldığın fiyat kadar masraf çıkar. Kültürün de artar. ( Çinçin@İhtiyar007 burayı alsak iç masrafı ne kadar olur?![]()
![]()
)
Aile işi olmaz zaten orada hacımEv bekar için çok iyi bence. İç masrafı da fazla değil. Eşyaların eski olması ve badana ihtiyacından dolayı döküntü görünüyor. Eve güzel eşyalar alınıp boya, badana yapıldı mı birçoklarının ağzının suyu akar. Tecrübe konuşuyor gençler.

Mahalle biraz sıkıntılı gerçektenAldığın fiyat kadar masraf çıkar. Kültürün de artar. ( Çinçin)
Hayırdır bu arada gömü mü buldun mübarek?![]()
Kira verecegime ya da yurda yatiracagima buraya yatırmak daha mantıkli. 300-500 ödenir. Masraf konusunda ciddi misin? 
İç tesisatına falan girmedim tabi onlarda problem yoksa evet az olur.Aile işi olmaz zaten orada hacım
Masraf o kadar az mı olur gerçekten?
Mahalle biraz sıkıntılı gerçekten![]()
Kredi çeksek bizimkiler bana alsa güzel olur bence. Üniversite okuyacak biri için mukembel bir fırsatKira verecegime ya da yurda yatiracagima buraya yatırmak daha mantıkli. 300-500 ödenir. Masraf konusunda ciddi misin?
![]()
Anladım teşekkürlerİç tesisatına falan girmedim tabi onlarda problem yoksa evet az olur.