Windows 10 Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

KAYIP-ADAM

Üye
    Konu Sahibi
Windows 10 Sorunu
Windows 10'da çözemediğim bir sorun mevcut. Klavye'ye 2-3 dakika basmayınca klavye çalışmıyor. alttan arama simgesine tıklayıp birşey yazınca düzeliyor ama 2-3 dakika basmayınca yine aynısı oluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

KAYIP-ADAM

Üye
    Konu Sahibi
yardım edecek yok mu?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Bu sorunu çözümünü klavye değiştirerek anlayacığını düşünüyorum. Yani farklı bir klavye ile de aynı şey oluyorsa driver da veya sistemde bir sorun vardır. Yine olmuyorsa klavye kablosunda veya içinde bir sıkıntı vardır diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: KAYIP-ADAM

KAYIP-ADAM

Üye
    Konu Sahibi
Bu sorunu çözümünü klavye değiştirerek anlayacığını düşünüyorum. Yani farklı bir klavye ile de aynı şey oluyorsa driver da veya sistemde bir sorun vardır. Yine olmuyorsa klavye kablosunda veya içinde bir sıkıntı vardır diye düşünüyorum.
ama bu sorun bitek tarayıcılarda mevcut. Arama simgesine basınca tekrar yazmaya başlıyor. Klavye'yi maalesef değiştiremiyorum Laptop çünkü. Edge'de birtek bu sorun olmuyor.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
ama bu sorun bitek tarayıcılarda mevcut. Arama simgesine basınca tekrar yazmaya başlıyor. Klavye'yi maalesef değiştiremiyorum Laptop çünkü. Edge'de birtek bu sorun olmuyor.
Yazılımsal bir sorun o zaman. Windows un diğer sürümlerinde bir sıkıntısı var mıydı ?

• Beğen
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
  • Beğen
cihanata_1

cihanata_1

Üye
windows 10u tamamen sıfırdan yeniden kurun hicbireşeyi saklamadan:)

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt