LG G4 Note/Pro akıllı telefon Çin’de TENAA’da göründü

Sponsorlu Bağlantılar

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
LG G4 Note/Pro akıllı telefon Çin’de TENAA’da göründü
LG’nin yeni bir üst seviye modeli daha gelecek ay LG G4 Pro ya da Note adı ile duyurulabilir.

Bir yandan IFA 2015’de yeni akıllı telefon ve tablet duyuruları gelmeye devam derken, bugün hakkında bilgiler gelen önemli modellerden bir tanesi de LG G4 Pro/Note modeli oldu. Geçtiğimiz Mayıs ayında LG, amiral gemisi G4 ile karşımıza gelirken, çok yakında yeni üst seviye modelini LG G4 Pro ya da LG G4 Note adı ile sunabilir.

10 Ekim tarihinde bu yeni cihazın resmi olarak duyurulacağına dair Güney Kore üzerinden iddialar gelirken, ayrıca şimdi de cihazın görselleri ortaya çıktı. Çin’de sertifikasyon sürecinde görüntülenen akıllı telefonun görselleri TENAA’da yer alıyor.

TENAA’dan edinilen bilgilere göre LG’nin yeni akıllısı LG-H968 model numarası ile geliyor. Ancak kesin olarak bu akıllı telefonun LG G4 Pro/Note olduğuna dair kanıt da bulunmamakta.

Tasarım olarak LG’nin çizgilerini sonuna kadar yansıtan akıllı telefonun ark yüzünde kamera ve bu kameranın yan tarafında LED flaş ve Laser Autofocus sensörü bulunuyor ve ayrıca altında da ses açma kapama tuşları konumlandırılmış.

Metal çerçeve ile geleceği kaydedilen yeni akıllı telefon LG G4 Pro/Note ince yapısı ile dikkat çekerken, görüldüğü kadarı ile parmak izi tarayıcısı içermiyor. Henüz cihazın donanım özellikleri ile ölçülerine dair bilgi ise bulunmuyor.

Ancak büyük ihtimalle 5.5″ Quad HD dokunmatik ekran, 3GB sistem belleği, Qualcomm Snapdragon 810 yonga seti, 16MP arka kamera, 8MP ön kamera gibi teknik özellikler içerebilir.

Parmak izi tarayıcı içermiyor diyor da neye göre içermiyor sihirli tuşlara bakıldığında tarayıcı olduğu besbelli.
Tasarım hoş olmuş umarım metal bilmem ne diye 2.500 ve üzeri fiyat çekmez.Lg de.Metal ama napalım plastik kılıfla koruruz.
Zira 2.500'ün üzerine çıkabilen adam İphone'dan başka cihaz almaz.

http://www.maxicep.com/cep-telefonl...li-telefon-cinde-tenaada-gorundu-h204929.html

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Biran G3'ün tasarımını görürüm diye ümitlenmiştim ama değilmiş.

0MG90

0MG90

Üye
Arka kısımda kamera ve ses tuşları güzel gözüküyor
G4 Pro olacağını sanmam onun S820 ile geleceğini söylüyorlardı, G4 Note olabilir

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
Ben de 810 ile telefon çıkaracağını düşünmüyorum Lg'nin.
İlk 820'li telefon büyük ihtimal Lg'den gelecek.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sağ köşede ki V işareti ne oluyor? LG V serisi felan olabilir mi?

cilginn

Üye
Kalem olacakmı bunda

MaxipmaN

Üye
Bi özenti gençlik daha...

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
İsteyen istediğini çıkarır.Karşılaştırır hangisi daha iyi olmuş yorumlarımızı yaparız.

Emre

Üye
S810 ile gelecekse hiç çıkmasın daha iyi.

Sarangni

Sarangni

Üye
Ben de 810 ile telefon çıkaracağını düşünmüyorum Lg'nin.
İlk 820'li telefon büyük ihtimal Lg'den gelecek.

LG'nin cihazlarını beğeniyorum. Hem tasarı hem yazılım olarak güzel cihazlar yapıyor. Buda fena görünmüyor.

Xioami M5, Snapdragon 820 ile gelecek ilk cihaz olacak diyorlar. Tabi ne kadar doğru bilmiyor ama bu şekil de haberler okudum.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
Lg Qualcomm ile sıkı bağları olan firma özellikle geliştirme süreçlerinde buna bağlı olarak 800 ve diğerlerini çoğunlukla ilk kullanan Lg oldu.
Yine 820 için de Lg ve Samsung'un testler yaptığını duydum.

Üst Alt