nokia 603 giriş ekranı sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

salock

salock

Üye
    Konu Sahibi
Private - sys klasörleri gizli ve sistem oldukları için normal bir bakma ile görünmezler haliyle. Open4All yaması bu gizle klasörleri görmeni sağlar. Sistemin hackliymiş yükle Rompacther uygulamasını ve içine girip yamayı aktif et, görmek istiyorsan :)
anladım hocam ben şuanda zaten o dosyaları görüyorum da evols kullanırken rompatcher ı yüklememiştim zaten sertifika hatası vermiyor diye, onun için görünmüyordu yani.doğru anlamış mıyım?

asigsasi

asigsasi

Üye
evet doğru anlamışsın xplore den gizli dosyaları görünür yap

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
anladım hocam ben şuanda zaten o dosyaları görüyorum da evols kullanırken rompatcher ı yüklememiştim zaten sertifika hatası vermiyor diye, onun için görünmüyordu yani.doğru anlamış mıyım?
Evet ve private resource ve sys içine dosya atabilmek için o yamayı aktif etmen gerek yine.

salock

salock

Üye
    Konu Sahibi
peki yardım eden herkese teşekkür ederim

Hasand.

Hasand.

Üye
Hack zaten vardır, sadece open4all yaması aktif etmek gerekir, bu da hack değildir.
evols kuruluyken yamayı aktıf ettıgin zaman akıtıf olmuyor .unsıgned uyg. Yuklersin ama sistem klasorlerını erişemen

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
evols kuruluyken yamayı aktıf ettıgin zaman akıtıf olmuyor .unsıgned uyg. Yuklersin ama sistem klasorlerını erişemen
Hala kullandığım CFW yi bana söylüyorsun neyse öyleyse öyledir.

Üst Alt