windows oturum acma parolasını unuttuysanız bakın

Sponsorlu Bağlantılar

west_advisory

west_advisory

Üye
    Konu Sahibi
windows oturum acma parolasını unuttuysanız bakın
Arkaslar windows oturum acma sifresini unuttuysanız sorun etmeyin.Cünkü windows u baslatmanın bi yolu var vede o yolu sizlerle paylasıcam tesekkürleri eksik etmeyin
bilgisayarı oturum acma yerine geliyoruz vede
(alt)+(ctrl)+(delete)+(delete) delete 2 kere yapiyoruz ve karsımıza bir pencere acılıyor orda;
kullanıcı adı ve sifre ister
kullanıcı adına:administrator yaziyoruz vede sifre kısmını bos bırakıp tmam diyoruz vede windows acılıyor:heyo::heyo::heyo:
west_coast

• Beğen
Tepkiler: meamon, aalpguzel, alper_3303 ve 5 diğerleri

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
sonradan unuttuğumuz şifreyle kullanıcı profilini silebiliyoruz

hidayet

hidayet

Üye
yada bilgisayar açılışında f8 e basarak güvenli mod dan girerekte şifreyi kaldırabiliriz :oke:

eyup_33

Üye
kardeşim bunu yeni nesil pclerde yapamıyorsun de f8 le giremiyorsun vede ctrl alt delete yapamıyorsun onun için başka bir uygulama gerekiyor pff

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
biliyodum ama saol

dokumaci18

Üye
Tşkler paylaşım için

07sabriiz

07sabriiz

Üye
bence sorunu mini xp ile sorunsuz çözün

--------------- Ekleme ---------------

yeni nesil pc lerde de kesin çözüm mini xp

gLastıng

Üye
ctrl alt del olayını denedım ama benden sıfre ıstıyor acılmıyor ne yapmam lazım f8 de olmuyor bende :S

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
yhaw bu en basa sifre konms bbm tarafndn pc aclr aclmz pw istiyo orayı nsl atlatcz

--------------- Ekleme ---------------

ozel mesaj yollarsanz swnrm tatildym de

kemal21

kemal21

Üye
Süper sağol

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
:tşk:

Samsun55''

Samsun55''

Üye
Tesekkurler

konyarapp

Üye
:D ben sadece güvenli moddaki yöntemi biliyordum.bunu ögrendigim iyi oldu teşekkür ederim

abdullah_3914

Üye
sayın arkadaşlarım ACİLLLLLL yardımınıza ihtiyacım var. windows oturum açma parolasını unuttum. yukarıdaki dediğiniz tüm yöntemleri(f8 güvenli mod, ctrl +alt +delete+delete gibi yöntemler) denedim ama olmuyor lütfen başka yöntemleri bilen arkadaşlar varsa cevap yazsın yada ne yapacağım konusunda bilgilendirilirsem sizlere minnattar kalıcam. şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim...

Byhacker56

Üye
Ama Benim Amcamın Oğlu Onu Öyle Kırmayı Biliyon Bende Adminastratörde şifre Bıraktım Ve 2 Sinide Unuttum ... Yardımcı Olurmusunz ... :hmmm

mahmutgerizekal

Üye
yahu bi bana da söyleseniz olmazmı

gkn42

Üye
:)Çok Sağol Gardaş:)

faradaygv

faradaygv

Üye
burda var flash belleğe yahut cd kuruluyo bütün sitemlerde çalışıyor

Üst Alt