aslında durum onla için daha kötü ya biz yenilik bekliyoruz, adamlar daha ne beklesin ki her şey sistemde zatenAndroid ve ios kullanıcıları da bizler gibi güncelleme bekliyor mu acaba,yoksa bu olay Nokia kullanıcılarının alın yazısı mı![]()

üzerine biraz daha para verip notebook alırımBizde 500 tl civarı olur.

Windows 10 Mobile Insider Preview kullanıcıları şu anda ne bekliyorsa Android kullanıcıları da aynısını bekliyor güncellemelerden: stabiliteaslında durum onla için daha kötü ya biz yenilik bekliyoruz, adamlar daha ne beklesin ki her şey sistemde zaten![]()

Bugün geliyor mu 9. yapıWindows 10 Mobile Insider Preview kullanıcıları şu anda ne bekliyorsa Android kullanıcıları da aynısını bekliyor güncellemelerden: stabilite![]()
uygulamalardaki reklamlardan bahsediyorsan o bizde de varDoğru aslında ben daha g4 çıkmadan önce g3 almıştım iki gün sonra belki program çokluğundan belki de başka bir şeyden dolayı ana ekrana döndüğümde 2-3 saniye sonra arka plan geliyordu bir de reklamlardan bıkıp yeni telefonu rootlicaktım kısacası benim için wp beklenir
)Bize nazaran çok daha fazla ve daha can sıkıcıuygulamalardaki reklamlardan bahsediyorsan o bizde de var)

ben nöbetteyim sabahtan beri ama hala bişey yok?gabe den ses yok mu?
. Belirsiz bekleyiş yoruyor da, olayın zevki burada. 
aslına bakarsan bende öyle düşünüyorum. 10 dk sonra güncelleme yok diyebilirim demiş, 10.dk dediği perşembe günü, demek ki bugünde güncelleme yok. Son zamanlarda Cuma günü veriyorlar zaten.Benim o yazıdan anladığım; 9 dk sonra gün bitiyor. 10. dk dan itibaren sonraki gün başlıyor. Kalkıp ta sonraki gün için "bugün güncelleme yok diyebilirim" demişse sonraki gün için güncelleme yoktur. Yani o yazıyı dün gün bitmek üzereyken yazmışsa bugün güncelleme yok, beklemeyin arkadaşlar.
Bak uyuz oldum şimdi. Belirsiz bekleyiş yoruyor da, olayın zevki burada.
![]()
Beklendiğim gibi oldu maalesef.Güncelleme yok...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Başlayacağım verecekleri güncellemeye. Geçen hafta tek sorun var demişlerdi. Daha kendi sistemlerine hakim değillerGüncelleme yok...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız