Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Ona kızanlara saydıranlara ''bu bir teknik ön izleme sürümü neden bu kadar acele ediyorsunuz'' gibilerinden birşeyler söylüyor kendince haklı olabilirde sistem diğer sistemlerin gerisinde kaldığı için insanlar bir an önce WP10 gelsin istiyor..
Arkadaşlarla sohbet ettiğimde yazı fontu değiştirme geldi diyorum. Tebrikler yazı fontu değiştirmeyi buldunuz diyor dalga geçiyor adam haklı

ON9

ON9

Üye
Aslında olay şu.
En son "no new builds today" dediği gün (çarşamba) henüz bitmemişti, bitmesine 9 dakika vardı.
Bu yüzden tekrar aynı şeyi söylemesine gerek yoktu. (tekrar söylerse aynı gün içinde 2 kere söylemişti olacaktı)

Ancak 10 dakika sonra artık günlerden "Perşembe" olacaktı ve perşembe için "no builds today" diyebilecekti.
Şu an bizimle birlikte o da Perşembe gününü yaşıyor. Ancak orada henüz sabahın ilk saatleri.
Ve o cevap twitindekinin aksine daha gecenin ilk saatlerinde (yani 10 dakika geçtikten sonra) "no builds today" dememiş.
Yeni yazacağı ilk twitlerde de herhangi bir olumsuzluk olmazsa, bugün hala şansımız var demektir :)
Meselenin özünde son dakika olunca Krosroys işindeki gibi inanasım gelmiyor. :)

skynet

Üye
O zaman bu hafta da yalan oldu

stockton

Üye
Yarın gelme ihtimali yok mu? Neden bu hafta yalan olsun ki?

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Yarın gelme ihtimali yok mu? Neden bu hafta yalan olsun ki?
ilk mesajınız hayırlı olsun :D genelde perşembe ve salı günleri güncelleme vermeyi tercih ediyorlar ama diğer günlerde de güncelleme verdikleri oldu tabii

• Beğen
Tepkiler: stockton

stockton

Üye
ilk mesajınız hayırlı olsun :D genelde perşembe ve salı günleri güncelleme vermeyi tercih ediyorlar ama diğer günlerde de güncelleme verdikleri oldu tabii
Twşekkürler :) İnşallah yarın alırız, bu yapı çok sorunlu çalışıyor 920'de.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mağazada aramayla çıkmayan Microsoft uygulamaları;
Mağaza:
Microsoft Mesajlaşma:

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
9. Yapı gelirse bende kurmayı düşünüyorum kim bilir ne zaman gelir :)

dakamon

dakamon

Üye
Ekimde offical çıkar mı?

ON9

ON9

Üye
1 ekim de ip bitecek dendi. Bence 1 Ekimde bir üst lige terfi edeceğiz. yani tam sürümün ufak ufak makyajlanan haline. Misal W10 gibi. Bir ayda 3-4 güncelleme aldı.

enessrsy

enessrsy

Üye
Lumia creative studio beta gelmiş w10 için ama açılmıyor

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben şunu merak ediyorum,benim gibi 8.1 kullananlar gelecek 9.yapıyı direkt olarak yükleyebilecek mi.

• Beğen
Tepkiler: skynet
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Ben şunu merak ediyorum,benim gibi 8.1 kullananlar gelecek 9.yapıyı direkt olarak yükleyebilecek mi.
Aynen bende yarın 930 uma kavuşuyorum ve 9. Yapıyı geldiğinde direk kurmak istiyorum bu mümkün olacak mı sayın @bulutsuzgece ve @papakudioflu Abilerim?

sahanemir

sahanemir

Üye
Aynen bende yarın 930 uma kavuşuyorum ve 9. Yapıyı geldiğinde direk kurmak istiyorum bu mümkün olacak mı sayın @bulutsuzgece ve @papakudioflu Abilerim?
ben geldiğinden beri wm 10 u kullanıyorum şarzından dolayı gayet.memnunum şahsen internet paylaşımı yok benim için olmaz sa olmazdı ama öylesine alıştım ki düzelene kadar sıfırlamak istemiyorum bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
Esendağlı

Esendağlı

Üye
ben geldiğinden beri wm 10 u kullanıyorum şarzından dolayı gayet.memnunum şahsen internet paylaşımı yok benim için olmaz sa olmazdı ama öylesine alıştım ki düzelene kadar sıfırlamak istemiyorum bekliyorum.
Bende internet yüzünden 8.1 e geri döndüm,2 günde kotamın %40 doldu baktım olmayacak cihazı 8.1 e geri döndürdüm.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu yeni yapı gelene kadar belli olan bir şey değil.

• Beğen
Tepkiler: kimbilir_01
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Edindikleri küçük bilgi kırıntılarıyla kendilerini dağ sananlar,
Arkalarında yaslandıkları dağ'ın farkına varamayacak kadar cahildirler.
Bende internet yüzünden 8.1 e geri döndüm,2 günde kotamın %40 doldu baktım olmayacak cihazı 8.1 e geri döndürdüm.
8.1 veya WP 10 Mobile TP arasında internet yönünden hiç bir fark olmadı..
Sanıyorum internet kaçağı gibi bir şey olmuştur .

Üst Alt