Pc den harbiden anlıyanlar bakın bi

Sponsorlu Bağlantılar

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Pc den harbiden anlıyanlar bakın bi
Arkadaşlar windows 8 i yüklerken bu sorun çıkıyor karşıma halbuki flash bellek takılı

Ekli dosyalar

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Daha önce yükleyebilmiş miydin ?

technogamer2345

Üye
Surucu C: D: ayarlarkenmi cikiyor ?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
donanımın dvd ya da cd sinin içindeki sürücü sertifikasıfın yerini Rica ediyor senden bu uyarı tam olarak ne yaparken çıktı
:hmmm ----- windows kurarken gelmiş ??

nefret951

Üye
kaynak sunucuyu bulamıyor dosyası ekikte olabilir yani yapman gereken ya cd yle kurmayı dene veya ubs ye yeniden windowsu aktarımını sağla sıfırdan dene

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
sanırım kuracak veya kurulacak bi sürücü istiyor harddiskinizin veya kurulum yaptığınız sürücüyü(usb,cd,dvd) takın

kralberk13

kralberk13

Üye
usb takılı diyor zaten acaba usb demi sorun var dvd çekip dene bir istersen

ANIL

ANIL

Admin

koynesor

koynesor

Üye
Bende yuklemek istedim ayni sorunla karsilastim

brcmt

Üye
aynı sorun ile geçenlerde acer bilgisayarda karşılaştım ne yaptıysam çözüm bulamadım ta ki dvd ile format atmayı deneyene kadar . dvd ile format atınca sorun ortadan kalktı . Format atmaya çalıştığım notebook acer aspire one idi ama çaresinde baktım . Yukarıda görünen sorun hardisk okuma sorunudur . Çoğu kişi bios ile alakalı olduğunu söylemekte bu doğru değil . 2 çözümü var birincisi dvd ile format atmayı dene ikincisi ise hardiskini herhangi bir linux masaüstünde güzelce biçimlendir ve öyle format at eğer biçimlendirme de çözüm olmaz ise en son çare yeni bir hardisk satın al .

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
aynı sorun ile geçenlerde acer bilgisayarda karşılaştım ne yaptıysam çözüm bulamadım ta ki dvd ile format atmayı deneyene kadar . dvd ile format atınca sorun ortadan kalktı . Format atmaya çalıştığım notebook acer aspire one idi ama çaresinde baktım . Yukarıda görünen sorun hardisk okuma sorunudur . Çoğu kişi bios ile alakalı olduğunu söylemekte bu doğru değil . 2 çözümü var birincisi dvd ile format atmayı dene ikincisi ise hardiskini herhangi bir linux masaüstünde güzelce biçimlendir ve öyle format at eğer biçimlendirme de çözüm olmaz ise en son çare yeni bir hardisk satın al .
usb ye veya dvdye "parted magic" adlı linux sürümü ile kolayca biçimlendirme ve secure erese işlemlerini yapabilirsiniz
ama sorunun ben farklı bi usb kullanarak çözülebileceğini düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: koynesor

Üst Alt