O Oyun Call Of Duty 5 sigarayı gözüne 1.bölümde sokuyor oyunun son bölmündede reznov ile birlikte bayrak dikiyorsunuz...Arkadaşlar bi oyun oynamıştım ben eskiden adını hiç bilmiyorum ama call of duty serisindeydi başında esir olarak başlıyoruz yanımızdaki adamın gözüne sigara sokuyorlardi falan en son bitişindede biyere bayrak dikiyorduk o oyunun tam adı neydi?
Evet bu kesinlike muhteşem bir oyun oynamanı tavsiye ederim 1. Dünya savaşını konu alıyoroyun kesin bumu ?

Call Of Duty 5 hatta oyunun Nazi Zombie modu var azmı oynadık nazi zombie modunu.Psikopat oyunuydu bi sniper vardı onla adamın ayağına falan vurursan adamın ayağı kopuyo heryer kan oluyo falan acayip süperdi bulsam tekrar oynayacam vahşet doluydu ama silahlar falan dünya savaşı gibi eski silahlardi ve grafiği güzel diye hatırlıyorum
Format Değişikliğine Gittiler ve Başarılı Oldular...Cod 4 Gayet Başarılı bir oyundu.Şimdi anlamadığım kısıma gelelimcod 1-2-3 dünya savaşı iken 4. Oyunu modern savaşa gelip 5. Oyun neden dünya savaşı?
Cod 4'ün Son Görevi Harika Ötesiydi Cod 6 Zaten Benim İcin harika ötesiydi cod 6'nın son bölümü muazzamdı.Cod 4 te 5 gibi kan olsa güzeldi, senaryo harikaydı 10 kere bitirmisimdir ama kan yok onun dışında duvarlari ateş ederek hasar vermekte güzel bişey
Dünya savaşında kan daha çok emin olabilirsinCod 4 te 5 gibi kan olsa güzeldi, senaryo harikaydı 10 kere bitirmisimdir ama kan yok onun dışında duvarlari ateş ederek hasar vermekte güzel bişey
cod 4 te bu kadar kan pek olmazdı bence 5 te sahile çıkarma yaparken önümüsdeki adamın kafasının parçalanmasını unutamıyorum
bu aralar cod aw ye sardım müthiş birşeyOynamayanlara tavsiye Cod Ghost 10 numara 5 yıldız...Dünya savaşında kan daha çok emin olabilirsincod 4 te bu kadar kan pek olmazdı bence 5 te sahile çıkarma yaparken önümüsdeki adamın kafasının parçalanmasını unutamıyorum
bu aralar cod aw ye sardım müthiş birşey
Kesinlikle.Oynamayanlara tavsiye Cod Ghost 10 numara 5 yıldız...