bu oyun neydi?

Sponsorlu Bağlantılar

HELL BREAKER

HELL BREAKER

Üye
    Konu Sahibi
bu oyun neydi?
Arkadaşlar bi oyun oynamıştım ben eskiden adını hiç bilmiyorum ama call of duty serisindeydi başında esir olarak başlıyoruz yanımızdaki adamın gözüne sigara sokuyorlardi falan en son bitişindede biyere bayrak dikiyorduk o oyunun tam adı neydi?

H0lligan

Üye
:oha: adamin gozune sigara sokuyorlar wow bulursaniz etiketleyin beni :)

HELL BREAKER

HELL BREAKER

Üye
    Konu Sahibi
Psikopat oyunuydu bi sniper vardı onla adamın ayağına falan vurursan adamın ayağı kopuyo heryer kan oluyo falan acayip süperdi bulsam tekrar oynayacam vahşet doluydu ama silahlar falan dünya savaşı gibi eski silahlardi ve grafiği güzel diye hatırlıyorum

H0lligan

Üye
oov daha da ilgi cekici olmaya basladi kesin haber verin :D

Jus7ice

Jus7ice

Üye
call of duty 5: World at War az kalsın katanayla bizim de başımızı uçuracaklardı :hmmm

• Beğen
Tepkiler: HELL BREAKER

H0lligan

Üye
oyun kesin bumu ?

ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
Arkadaşlar bi oyun oynamıştım ben eskiden adını hiç bilmiyorum ama call of duty serisindeydi başında esir olarak başlıyoruz yanımızdaki adamın gözüne sigara sokuyorlardi falan en son bitişindede biyere bayrak dikiyorduk o oyunun tam adı neydi?
O Oyun Call Of Duty 5 sigarayı gözüne 1.bölümde sokuyor oyunun son bölmündede reznov ile birlikte bayrak dikiyorsunuz...

• Beğen
Tepkiler: HELL BREAKER ve Jus7ice
ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
Psikopat oyunuydu bi sniper vardı onla adamın ayağına falan vurursan adamın ayağı kopuyo heryer kan oluyo falan acayip süperdi bulsam tekrar oynayacam vahşet doluydu ama silahlar falan dünya savaşı gibi eski silahlardi ve grafiği güzel diye hatırlıyorum
Call Of Duty 5 hatta oyunun Nazi Zombie modu var azmı oynadık nazi zombie modunu.

• Beğen
Tepkiler: HELL BREAKER

H0lligan

Üye
:tşk: grafik kartini halledim hemen yuklicem :kro2:

• Beğen
Tepkiler: Jus7ice
HELL BREAKER

HELL BREAKER

Üye
    Konu Sahibi
Bulan herkese teşekürler

Jus7ice

Jus7ice

Üye
:rica:

HELL BREAKER

HELL BREAKER

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi anlamadığım kısıma gelelim :D cod 1-2-3 dünya savaşı iken 4. Oyunu modern savaşa gelip 5. Oyun neden dünya savaşı?

ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
Şimdi anlamadığım kısıma gelelim :D cod 1-2-3 dünya savaşı iken 4. Oyunu modern savaşa gelip 5. Oyun neden dünya savaşı?
Format Değişikliğine Gittiler ve Başarılı Oldular...Cod 4 Gayet Başarılı bir oyundu.

HELL BREAKER

HELL BREAKER

Üye
    Konu Sahibi
Cod 4 te 5 gibi kan olsa güzeldi, senaryo harikaydı 10 kere bitirmisimdir ama kan yok onun dışında duvarlari ateş ederek hasar vermekte güzel bişey

ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
Cod 4 te 5 gibi kan olsa güzeldi, senaryo harikaydı 10 kere bitirmisimdir ama kan yok onun dışında duvarlari ateş ederek hasar vermekte güzel bişey
Cod 4'ün Son Görevi Harika Ötesiydi Cod 6 Zaten Benim İcin harika ötesiydi cod 6'nın son bölümü muazzamdı.

Jus7ice

Jus7ice

Üye
Dünya savaşında kan daha çok emin olabilirsin :oke: cod 4 te bu kadar kan pek olmazdı bence 5 te sahile çıkarma yaparken önümüsdeki adamın kafasının parçalanmasını unutamıyorum :D bu aralar cod aw ye sardım müthiş birşey

ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
Dünya savaşında kan daha çok emin olabilirsin :oke: cod 4 te bu kadar kan pek olmazdı bence 5 te sahile çıkarma yaparken önümüsdeki adamın kafasının parçalanmasını unutamıyorum :D bu aralar cod aw ye sardım müthiş birşey
Oynamayanlara tavsiye Cod Ghost 10 numara 5 yıldız...

• Beğen
Tepkiler: Jus7ice
avast

avast

Üye
En son cod 5 te kaldim :D yeni pc aldim oynarim diye universitede ama adil kullanim yuzunden indirmeye useniyorum:D

Takipçi Satın Al

Üst Alt