Telefonumun ekranı kaydı

Sponsorlu Bağlantılar

nazomazo064025

Üye
    Konu Sahibi
Telefonumun ekranı kaydı
Arkadaşlar benim telefonum samsung galaxy s5 mini.Dün telefon düştü ve ekranında çizikler oluştu.Telefoncuya götürdüm 70-80 TL tutar dediler.Ama telefonun mürekkep filmi kaymış gibime geliyo.Bence adam boşa para istiyor yardım edebilirmisiniz .Düştükten sonraki hali de bu :

Son düzenleme:

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
fotoğraflar bozuk linkleri yeniler misiniz?

nazomazo064025

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl düzgün fotoğraf koyacağımı bilmiyorum bu benim ilk konum

kralberk13

kralberk13

Üye
resmi upload et linki al konuya yapıştır

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
hizliresim.com a gir resmini upload et en alltaki linki
konunun mesaj kısımdaki manzara resmi olan buton sayesinde paylaşabilirsin

nazomazo064025

Üye
    Konu Sahibi
Yaptım
Ama şimdi ekranı nasıl yapcam
Ekrana telefoncu 70 80 tl diyo ben kendim yapabilirmiyim
Lütfen yardım

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
eğer garantisi varsa gönder yazılımsal bi hata gibi durmuyor

general4242

general4242

Üye
garantısı warsa gonder cunku telefoncuya yaptırırsan ekranı yaparsa dahi eskısınden cok kotu olabilir yan sanayi ekran vs. takıyorlar çünkü. orjianli çok daha yüksek netten bak istersen. Garantide para isteyebilir sölüyüm :D

nazomazo064025

Üye
    Konu Sahibi
Yardımlarınız için teşekkür ederim :gul:

H0lligan

Üye
Cihaz sanirim replika oyle gorunuyor eger replikaysa zaten garanti yokdur gotur aldigin telefoncuya halletsin kirilma vs. Gibi seyleri de kendin halletmeye kalkma derim ben yani kas yaparken goz cikarma daha masrafli olur :)

• Beğen
Tepkiler: ghstr
Jus7ice

Jus7ice

Üye
güvenilir biri olmadıkça telefonculara cihazımı vermem (büyük konuşmak gibi olmasın) adam küçük şeylere büyük paralar istiyor ve nasıl oluyorsa her aldıktan sonra sağlam bir tarafı bozuluyor :hmmm

H0lligan

Üye
güvenilir biri olmadıkça telefonculara cihazımı vermem (büyük konuşmak gibi olmasın) adam küçük şeylere büyük paralar istiyor ve nasıl oluyorsa her aldıktan sonra sağlam bir tarafı bozuluyor :hmmm
@ghstr :ehe zamanında demişdim ben böyle bir şeyde tepki gördüm çalıyolar içinden yan sanayisini takıyorlar tabi herkes yapmıyor

• Beğen
Tepkiler: Jus7ice
TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Cihaz sanirim replika oyle gorunuyor eger replikaysa zaten garanti yokdur gotur aldigin telefoncuya halletsin kirilma vs. Gibi seyleri de kendin halletmeye kalkma derim ben yani kas yaparken goz cikarma daha masrafli olur :)

@ghstr :ehe zamanında demişdim ben böyle bir şeyde tepki gördüm çalıyolar içinden yan sanayisini takıyorlar tabi herkes yapmıyor

Aynen cihaz banada replika gibi geldi eger oyleyse 80 tl normal bir fiyat bence replika cihazlarin cogunun ekrani bulunmuyor bulunsa bi max 100 tl olur diger arkadaslarinda dedigi gibi kendin mudahale edebilecegin bisey degil replikaysa eger ic parcalarin kalitesi cok dusuk oluyor en ufak bi hatada elinde kalir bilgin olsun

@H0lligan yapanlar var yok demiyorum ama kimse hakkinda on yargili olmak dogru degil onu yapacak kisi zaten tipten belli ede kendini :ehe
@nazomazo064025 ne oldu cozdunmu sorunu ?

• Beğen
Tepkiler: H0lligan

Üst Alt