muslumcu46
Üye
2499 liradan gelsin hemen alırım hocam ben hiç durmam2499 yaparsa fiyatı iyi satış yapabilir sence

2499 liradan gelsin hemen alırım hocam ben hiç durmam2499 yaparsa fiyatı iyi satış yapabilir sence

Para hırsından mı oldu yoksa z3+ plusı piyon olarak sürüp z5 e rağbet yaratmayı mı amaçladı bilinmezZ3+ fiyatını indirirse daha ucuz gelebilir. Zaten Avrupa'da Z4 yok direk Z5 gelecek çok karmaşık oldu![]()

ooooo desenize hocam yine harika efsane bir telefon geliyor Sony'den.XperiaBlog çeviri yapmış videodan. Z5, Z5 Compact ve Z5 Premium geliyormuş. Arka kamera 23MP ve 30 milisaniyede odaklanıyormuş (M5 250 milisaniyede odaklanıyordu). Daha iyi resimler için yazılımda optimizasyon çalışmaları yapmışlar. Arka kamera süper oto modda 8MP (16:9), 20MP (16:9) veya 23MP (4:3) çekebiliyormuş. MicroUSB port varmış, IP68 sertifika, her model 2 gün dayanabiliyormuş. Anladığım kadarıyla çevirdim bunları.
Ayrıca düşük ışıkta fotoğraf çekimi daha iyi hale getirilmiş ve görüntü bozulmadan 5x yakınlaştırma yapılabiliyor M5'deki gibi.
Bakıcazooooo desenize hocam yine harika efsane bir telefon geliyor Sony'den.
Ben Z2'yi 4-5 yıl kullanmaya devam ederim yinede 
ben z2'yi alalı 5 ay oldu harika bir telefon hocam. Meizu mx4 kullandım onu satıp z2 aldım çok memnunum sony'denBakıcazBen Z2'yi 4-5 yıl kullanmaya devam ederim yinede
![]()

Sony'nin her telefonu şık hocamyine çok şık bir telefon yapmışlar

Bence Z3'ten sonrakiler şık. Z3 çıkarmasalardı sony tasarımını beğenmiyordum şahsen.ben z2'yi alalı 5 ay oldu harika bir telefon hocam. Meizu mx4 kullandım onu satıp z2 aldım çok memnunum sony'den
Sony'nin her telefonu şık hocam![]()
yok be hocam, en iyi tasarımı z2 ve z3'te yakaladı sonyBence Z3'ten sonrakiler şık. Z3 çıkarmasalardı sony tasarımını beğenmiyordum şahsen.
Z2 de iyide yakından kapaklar bozuyor ve alt metal çerçeve bittiği kısmı bozmuş. Ama bir Z3 değil benceyok be hocam, en iyi tasarımı z2 ve z3'te yakaladı sony

z2'nin tek sıkıntısı bence kapaklar hocam kullandığım için biliyorumZ2 de iyide yakından kapaklar bozuyor ve alt metal çerçeve bittiği kısmı bozmuş. Ama bir Z3 değil bence![]()
internetten yeni kapak aldım aynı sorun hala devam ediyor cebimden çıakrdığımda kapakta yerinden çıkıyor 
işlemci sd810 diyorlar hocam bu olmadı işteBakıcazBen Z2'yi 4-5 yıl kullanmaya devam ederim yinede
![]()

samsung gibi apple gibi lg huawei gibi sony'nin kendi işlemcisi yok hocam. Tasarımıda adamlar bir tasarımda karar kılmış herkesin zevkine hitap etmiyor olabilir ama fanlarına hitap ettiğini bildiği için sony bu tasarımdan vazgeçmiyor.'Aynı şeyleri deneyip farklı sonuçlar beklemek' deyimi geldi aklıma nedense.
samsung en güzelini yaptı kendi işlemcisini demirbaş yapıp snapdragondan kurtuldu ve Güncelleme vereceği zaman daha az uğraşacaktır (hem exynos için hem de snapdragon için ayrı ayrı güncelleme vermek saçma ve zaman alıyor)810 mimli bir işlemci.Lg kullanır Samsung kullanır diğer Çinli firmalar kullanır yani az çok satış yapan kendi yağında kavrulan fanları daha deli olan marka kullanır anlarım ama Sony ve Htc bu işlemciden uzak durmalı.
Bu bağlamda Sony'nin herhangi bir ilerleme yaşayacağını sanmıyorum.Çünkü batıyor ama herhangi bir çırpınışı yok aynı devam.
2.500 lira üzeri fiyat da çekerler ne anladım bu işten.
Sony bence çok rahat bu kadar rahat olmamalı.
O Z3+'ın güncelleme almadan önceki haliydi. Hatta ilk videolar onlar. Şu an 10 dakika 4K video çekebiliyor.Bu fiyatlara hangi rakiplerim var ve onlarda ne var bende ne var.Bu kadar basit.
2.500 lira 100-200 lira tolereli bir bütçem var neden gidip Z5 alayım Note 5 varken mesela? Madem beceremiyosun bi alt ligde oynayacaksın.
Kameraya ois,uygun fiyat ve düzgün bir ekran bunlar olmadığı sürece Sony biter.
Bu arada 810 artık mimli bunu defalarca kullanmak saçmalık kamerada gezemiyosunuz ısından 808 kullanırdım ben olsam madem model çıkarcağım tuttu baskıları kırardı en azıdan.Çok satmayacağı belli de alacaklar da sırf 810'dan dolayı cayacak.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız