Haber Xperia Z5 Hands On Video!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

0MG90

0MG90

Üye
Z3+ fiyatını indirirse daha ucuz gelebilir. Zaten Avrupa'da Z4 yok direk Z5 gelecek çok karmaşık oldu :D

• Beğen
Tepkiler: muslumcu46
muslumcu46

muslumcu46

Üye
    Konu Sahibi
Z3+ fiyatını indirirse daha ucuz gelebilir. Zaten Avrupa'da Z4 yok direk Z5 gelecek çok karmaşık oldu :D
Para hırsından mı oldu yoksa z3+ plusı piyon olarak sürüp z5 e rağbet yaratmayı mı amaçladı bilinmez :hmmm

0MG90

0MG90

Üye
XperiaBlog çeviri yapmış videodan. Z5, Z5 Compact ve Z5 Premium geliyormuş. Arka kamera 23MP ve 30 milisaniyede odaklanıyormuş (M5 250 milisaniyede odaklanıyordu). Daha iyi resimler için yazılımda optimizasyon çalışmaları yapmışlar. Arka kamera süper oto modda 8MP (16:9), 20MP (16:9) veya 23MP (4:3) çekebiliyormuş. MicroUSB port varmış, IP68 sertifika, her model 2 gün dayanabiliyormuş. Anladığım kadarıyla çevirdim bunları.
Ayrıca düşük ışıkta fotoğraf çekimi daha iyi hale getirilmiş ve görüntü bozulmadan 5x yakınlaştırma yapılabiliyor M5'deki gibi.

• Beğen
muslumcu46

muslumcu46

Üye
    Konu Sahibi
XperiaBlog çeviri yapmış videodan. Z5, Z5 Compact ve Z5 Premium geliyormuş. Arka kamera 23MP ve 30 milisaniyede odaklanıyormuş (M5 250 milisaniyede odaklanıyordu). Daha iyi resimler için yazılımda optimizasyon çalışmaları yapmışlar. Arka kamera süper oto modda 8MP (16:9), 20MP (16:9) veya 23MP (4:3) çekebiliyormuş. MicroUSB port varmış, IP68 sertifika, her model 2 gün dayanabiliyormuş. Anladığım kadarıyla çevirdim bunları.
Ayrıca düşük ışıkta fotoğraf çekimi daha iyi hale getirilmiş ve görüntü bozulmadan 5x yakınlaştırma yapılabiliyor M5'deki gibi.
ooooo desenize hocam yine harika efsane bir telefon geliyor Sony'den.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
yine çok şık bir telefon yapmışlar

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
ben z2'yi alalı 5 ay oldu harika bir telefon hocam. Meizu mx4 kullandım onu satıp z2 aldım çok memnunum sony'den :bigstar:

Sony'nin her telefonu şık hocam :alkis
Bence Z3'ten sonrakiler şık. Z3 çıkarmasalardı sony tasarımını beğenmiyordum şahsen.

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
  • Beğen
muslumcu46

muslumcu46

Üye
    Konu Sahibi
Z2 de iyide yakından kapaklar bozuyor ve alt metal çerçeve bittiği kısmı bozmuş. Ama bir Z3 değil bence :D
z2'nin tek sıkıntısı bence kapaklar hocam kullandığım için biliyorum :D internetten yeni kapak aldım aynı sorun hala devam ediyor cebimden çıakrdığımda kapakta yerinden çıkıyor :(
Bakıcaz :D Ben Z2'yi 4-5 yıl kullanmaya devam ederim yinede :D
işlemci sd810 diyorlar hocam bu olmadı işte :bann:

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
'Aynı şeyleri deneyip farklı sonuçlar beklemek' deyimi geldi aklıma nedense.

• Beğen
Tepkiler: tifazcik ve muslumcu46
muslumcu46

muslumcu46

Üye
    Konu Sahibi
'Aynı şeyleri deneyip farklı sonuçlar beklemek' deyimi geldi aklıma nedense.
samsung gibi apple gibi lg huawei gibi sony'nin kendi işlemcisi yok hocam. Tasarımıda adamlar bir tasarımda karar kılmış herkesin zevkine hitap etmiyor olabilir ama fanlarına hitap ettiğini bildiği için sony bu tasarımdan vazgeçmiyor.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
bazıları kalın olmasından şikayetçiymiş.
çoğu kişi z4 (z3+) de keşke daha kalın ve daha fazla pil ömrü olsa demişler
şimdi de onu yapıyorlar ama yaranamıyorlar :ehe

• Beğen
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
810 mimli bir işlemci.Lg kullanır Samsung kullanır diğer Çinli firmalar kullanır yani az çok satış yapan kendi yağında kavrulan fanları daha deli olan marka kullanır anlarım ama Sony ve Htc bu işlemciden uzak durmalı.
Bu bağlamda Sony'nin herhangi bir ilerleme yaşayacağını sanmıyorum.Çünkü batıyor ama herhangi bir çırpınışı yok aynı devam.
2.500 lira üzeri fiyat da çekerler ne anladım bu işten.
Sony bence çok rahat bu kadar rahat olmamalı.

• Beğen
Tepkiler: muslumcu46 ve tifazcik
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
810 mimli bir işlemci.Lg kullanır Samsung kullanır diğer Çinli firmalar kullanır yani az çok satış yapan kendi yağında kavrulan fanları daha deli olan marka kullanır anlarım ama Sony ve Htc bu işlemciden uzak durmalı.
Bu bağlamda Sony'nin herhangi bir ilerleme yaşayacağını sanmıyorum.Çünkü batıyor ama herhangi bir çırpınışı yok aynı devam.
2.500 lira üzeri fiyat da çekerler ne anladım bu işten.
Sony bence çok rahat bu kadar rahat olmamalı.
samsung en güzelini yaptı kendi işlemcisini demirbaş yapıp snapdragondan kurtuldu ve Güncelleme vereceği zaman daha az uğraşacaktır (hem exynos için hem de snapdragon için ayrı ayrı güncelleme vermek saçma ve zaman alıyor)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bu fiyatlara hangi rakiplerim var ve onlarda ne var bende ne var.Bu kadar basit.
2.500 lira 100-200 lira tolereli bir bütçem var neden gidip Z5 alayım Note 5 varken mesela? Madem beceremiyosun bi alt ligde oynayacaksın.
Kameraya ois,uygun fiyat ve düzgün bir ekran bunlar olmadığı sürece Sony biter.
Bu arada 810 artık mimli bunu defalarca kullanmak saçmalık kamerada gezemiyosunuz ısından 808 kullanırdım ben olsam madem model çıkarcağım tuttu baskıları kırardı en azıdan.Çok satmayacağı belli de alacaklar da sırf 810'dan dolayı cayacak.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

0MG90

0MG90

Üye
Helio kullanabilirlerdi ama Snapdragon'u seçmişler. S820'de bu sene sonu belki hazır olur. S808 deseniz S810'daki çoğu özellik onda yok. Çıkınca görücez ısınıyor mu ısınmıyor mu. Onun dışında sorunu yok zaten çipsetin.
Bu fiyatlara hangi rakiplerim var ve onlarda ne var bende ne var.Bu kadar basit.
2.500 lira 100-200 lira tolereli bir bütçem var neden gidip Z5 alayım Note 5 varken mesela? Madem beceremiyosun bi alt ligde oynayacaksın.
Kameraya ois,uygun fiyat ve düzgün bir ekran bunlar olmadığı sürece Sony biter.
Bu arada 810 artık mimli bunu defalarca kullanmak saçmalık kamerada gezemiyosunuz ısından 808 kullanırdım ben olsam madem model çıkarcağım tuttu baskıları kırardı en azıdan.Çok satmayacağı belli de alacaklar da sırf 810'dan dolayı cayacak.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
O Z3+'ın güncelleme almadan önceki haliydi. Hatta ilk videolar onlar. Şu an 10 dakika 4K video çekebiliyor.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
bi aralar işlemci soğutması için bi plaka fikri vardı onu neden kullanmıyorlar :allalla:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt