Haber Xperia Z5 Hands On Video!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0MG90

0MG90

Üye
Ayrıca Note serisi hiç bi seriyle kıyaslanamaz. O cihazla yapılanlar başka diğer telefonlarla yapılanlar başka.
bi aralar işlemci soğutması için bi plaka fikri vardı onu neden kullanmıyorlar :allalla:
Bakır boru hala kullanıyorlar sanırım ama o da pek etkilemez.
Samsung'un 14nm işlemcisi ısınmayacak ve daha az batarya tüketecek dediler ama sonuç ortada.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Ayrıca Note serisi hiç bi seriyle kıyaslanamaz. O cihazla yapılanlar başka diğer telefonlarla yapılanlar başka.

Samsung'un 14nm işlemcisi ısınmayacak ve daha az batarya tüketecek dediler ama sonuç ortada.
SDN de video var hangi telefon daha az ısınıyor diye iphone 6 45-46 derecede ısınıyordu ama (derece olarak) elde daha soğuk hissediliyor
s6 da ise 42-43 derecede iphone 6 dan bile daha fazla ısınmış gibi hissediğiyordu ama yine de 14nm den daha azı

Broadwell(14nm) işlemciler de Haswell(22nm) işlemcilerden daha fazla ısınıyordu

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Helio kullanabilirlerdi ama Snapdragon'u seçmişler. S820'de bu sene sonu belki hazır olur. S808 deseniz S810'daki çoğu özellik onda yok. Çıkınca görücez ısınıyor mu ısınmıyor mu. Onun dışında sorunu yok zaten çipsetin.

O Z3+'ın güncelleme almadan önceki haliydi. Hatta ilk videolar onlar. Şu an 10 dakika 4K video çekebiliyor.

Güncellemeden sonraki durum pek farklı değil kamerada basit bir efekt denemesinde cihaz kamerayı kapatıyor kayıt ve hele hele 4K kaydı düsünmek bile istemiyorum.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

0MG90

0MG90

Üye
Güncellemeden sonraki durum pek farklı değil kamerada basit bir efekt denemesinde cihaz kamerayı kapatıyor kayıt ve hele hele 4K kaydı düsünmek bile istemiyorum.

Ben kullanıcı yorumlarını size söylüyorum. Kamera illaki bir yerden sonra kapanacak zaten. Bende bile 5 dakika sonra ısınmaya başlıyor. Cam kasa olduğu içinde daha fazla belli ediyor.

Buna da bakabilirsin

Edit: S6 73 derece Z3+ 67 derece, S6 5 dakika çekiyor Z3+ 6:30 dakika

Koradam

Üye

Samsung kalın telefon yapsa o sıcaklık hissedilmez. Daha ince telefon yapıyor daha kolay hissediliyor bana gore 40-45 dereceye gelmediği surece sorun yok

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ben kullanıcı yorumlarını size söylüyorum. Kamera illaki bir yerden sonra kapanacak zaten. Bende bile 5 dakika sonra ısınmaya başlıyor. Cam kasa olduğu içinde daha fazla belli ediyor.

Buna da bakabilirsin

Edit: S6 73 derece Z3+ 67 derece, S6 5 dakika çekiyor Z3+ 6:30 dakika

Video çok ilginç üstteki video'ya da bakınca özellikle arada dağlar kadar fark var ve o ısı G2'de 4K kayıt yapsam daha fazla olur heralde.
Isıya bakılırsa 2 gün durmadan 4K çekecek gibi.Bit rate mi düşük acaba kalite ne durumda bilmiyorum.
Samsung kalın telefon yapsa o sıcaklık hissedilmez. Daha ince telefon yapıyor daha kolay hissediliyor bana gore 40-45 dereceye gelmediği surece sorun yok

Sorun hissiyat değilki cpu-z den alınmış değerler.

muslumcu46

muslumcu46

Üye
    Konu Sahibi
bazıları kalın olmasından şikayetçiymiş.
çoğu kişi z4 (z3+) de keşke daha kalın ve daha fazla pil ömrü olsa demişler
şimdi de onu yapıyorlar ama yaranamıyorlar :ehe
Bir şeyleri insanlara beğendirmek çok zor hocam sony çok çekiyor bu konudan :D İphone tek ios kullanan cihaz, pahalı millet ooooo bu çok iyi telefon diyip atlıyor şarj dayanmayan sürekli aşırı ısınan kamerasında problem çıkan telefona 3000 vermektense samsung core prime (yeğenimde var hiç donmuyor 550 liralık telefon :D şarj 2 gün gidiyor) alırım daha iyi.
810 mimli bir işlemci.Lg kullanır Samsung kullanır diğer Çinli firmalar kullanır yani az çok satış yapan kendi yağında kavrulan fanları daha deli olan marka kullanır anlarım ama Sony ve Htc bu işlemciden uzak durmalı.
Bu bağlamda Sony'nin herhangi bir ilerleme yaşayacağını sanmıyorum.Çünkü batıyor ama herhangi bir çırpınışı yok aynı devam.
2.500 lira üzeri fiyat da çekerler ne anladım bu işten.
Sony bence çok rahat bu kadar rahat olmamalı.
Hocam bence 810 kullanmaz sony. Yani umarım kullanmaz eğer kullanırsa kesinlikle mobil bölüm kapatılır. Ölü doğan bir işlemcide inat etmek saçmalıktan başka bir şey olamaz. Sony gibi dev bir firmanın böyle bir hata yapacağını düşünmüyorum.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
iPhone 6 Plus'ta şarj yetmeme gibi bir durum yok. 6'yı bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: muslumcu46
muslumcu46

muslumcu46

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 6 Plus'ta şarj yetmeme gibi bir durum yok. 6'yı bilmiyorum.
6 plus'ı bilmiyorum hocam, tasarım olarak harika telefonlar ikiside. Ama şarj konusunda ben öyle düşünmüyorum.
eski video silinmiş yeni video geldi beyler :bigstar:
Video heryerden kaldırılmış :D kesinlikle videodaki telefon gerçek

• Beğen
Tepkiler: BelaMonte
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
xperia z5ler :eller: :eller:

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
3.cü cihaz ne

0MG90

0MG90

Üye
Z5 premium o 5.5 inç

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ultra değildir o z ultrayı hatirliyorum bildiğin tabletti o bunun ultra olması mümkün değil.

Murat Alper

Murat Alper

Moderator

0MG90

0MG90

Üye
Z5 Compact'ta sarı renk kullanmışlar, inşallah Z1 Compact'taki gibidir :aha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt