23 olacak deniyordu hocam ben göremedim nerede gördünüz siz20MP 16:9 gördüm sanki![]()

Kamerayı açınca süper oto modda 23MP seçili, oraya tıklıyor 23MP'in altında 20MP 16:9 yazıyor galiba. Kalite kötü biraz durdur orada.23 olacak deniyordu hocam ben göremedim nerede gördünüz siz![]()
hocam parmak izi tarayıcı yeri yakıyor telefon müthişYok artıksızıntı resimlerin bu kadar açık çıkması şokunu yaşarken bide hands on videosu
Gold rengi harikaymış z3 serisindeki gibi

Akıllı telefonlar içerisinde en iyi kamera Sony'de dedik dedik inanmadınız bakın ne oldu şimdi?Kamera yazılımıyla ilgilenmişler sonunda. Bakalım Z5'den sonra kameraya laf edenler ne diyecek.

arayüz hafif değişmiş ama tasarım hala aynıarayüzü değiştirmişler sanki duvar kağıdı falan değişmiş hep eski sony arayüzlerind kullanılan klasik duvar kağıdı yok![]()
galiba sonynin tasarımını beğenen tek ben kaldım 
z2 den z5 geçebilirim bende hocamArayüz ve kamera sıkıntısı kalktıysa almanın zamanı geldi![]()
Sony satışları patlama yapacak 
İnşallah şu tasarımada el atsalar bi omniballance sıkıcı gelmeye başlıyor artıkz2 den z5 geçebilirim bende hocamSony satışları patlama yapacak
![]()

Yok be hocam en kral tasarım apple ile sony'de bence. Sony telefonlar çok zarif duruyor (kılıfsız) sanal tuşu bahane ediyor çoğu kişiİnşallah şu tasarımada el atsalar bi omniballance sıkıcı gelmeye başlıyor artık![]()

2499 liradan girebilir bence hocam3000 tl yapmazlar inşallah fiyatlarıyoksa almam
satmaz yoksa

zor o fiyata bence en az 2699Yok be hocam en kral tasarım apple ile sony'de bence. Sony telefonlar çok zarif duruyor (kılıfsız) sanal tuşu bahane ediyor çoğu kişi
2499 liradan girebilir bence hocam![]()
2699 Yine iyi fiyat, diğer amiral gemi modelleriyle karşılarştırıncazor o fiyata bence en az 2699