Gereksiz Football Club

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Marco Laren

Marco Laren

Üye
    Konu Sahibi
Baskan geldi noluyo lan :)
Hasanoglu son durum nedir takimla ilgili?

Baydırman

Baydırman

Moderator
Baskan geldi noluyo lan :)
Hasanoglu son durum nedir takimla ilgili?
Division 2'yi şampiyon olarak tamamladık ve bir üst lig olan Division 1'e yükseldik.
@Marco Laren Başkan yazdığım bilgileri hemen ilk mesaja almışsın tebrik ettim :ehe

Marco Laren

Marco Laren

Üye
    Konu Sahibi
Musait oldugum zamanlar ugrasiyorum.

Baydırman

Baydırman

Moderator
Musait oldugum zamanlar ugrasiyorum.
:good:
Gereksiz Sportif AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Profesyonel futbolcu Santi Cazorla ve kulübü Arsenal ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncunun eski kulübüne 28 milyon Euro tutarında bonservis ücreti ödenecektir.
Gereksiz FC, lisansı elinden alınan orta saha oyuncusu Kriminoloji ile yollarını ayırdığını duyurdu.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
benide ekle

Marco Laren

Marco Laren

Üye
    Konu Sahibi
:good:
Gereksiz Sportif AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Profesyonel futbolcu Santi Cazorla ve kulübü Arsenal ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncunun eski kulübüne 28 milyon Euro tutarında bonservis ücreti ödenecektir.
Gereksiz FC, lisansı elinden alınan orta saha oyuncusu Kriminoloji ile yollarını ayırdığını duyurdu.
Kriminoloji oyuncumuz çok güzel bir oyuncumuzdu ama son günlerde yapılan antreman ve maçlarda performansı düştüğü için ve takımdaki kişi fazlalığı yüzünden maalesef satmak zorunda kaldık.

Marco Laren

Marco Laren

Üye
    Konu Sahibi
forvet numaram 55 olsun :)
Yalnız forvet mevkiisine oyuncu transfer edemiyoruz. Forvet oyuncuları şuanlık fazla. Ama orta saha oyunculuğuna alabiliriz. Bu konuda Hasanoğlu size yardımcı olacaktır.

Baydırman

Baydırman

Moderator
Yalnız forvet mevkiisine oyuncu transfer edemiyoruz. Forvet oyuncuları şuanlık fazla. Ama orta saha oyunculuğuna alabiliriz. Bu konuda Hasanoğlu size yardımcı olacaktır.
Başkanım aslında bir forvet takviyesi fena olmaz :hmmm
Kriminoloji oyuncumuz çok güzel bir oyuncumuzdu ama son günlerde yapılan antreman ve maçlarda performansı düştüğü için ve takımdaki kişi fazlalığı yüzünden maalesef satmak zorunda kaldık.
Başkanim onun parasına 3-4 tane afrikadan genç yetenekli adam getiririz. en azından bir tanesi tutar.
Kadronun Son Hali

Montpellier maçının ilk 11'i.

Gereksiz FC, farklı kazandı.
Ronaldinho ve takıma katılan yeni oyuncu Murooo'nun golleriyle Gereksiz FC, rakibini 2-0 yendi.

Maçtan sonra ise Gereksiz FC'nin teknik direktörü Hasan Hasanoğlu, "Ronaldinho zaten dünya yıldızı, ondan bu golü bekliyordum ama Murooo'nun golü büyük sürpriz oldu diyebilirim. Maça 55. dakikada girmesine rağmen harika işler başardı. Kendisini kadroda sık sık göreceksiniz" dedi.

• Beğen
Tepkiler: murooo55
Murat Alper

Murat Alper

Üye
Başkanım aslında bir forvet takviyesi fena olmaz :hmmm

Başkanim onun parasına 3-4 tane afrikadan genç yetenekli adam getiririz. en azından bir tanesi tutar.
Kadronun Son Hali

Montpellier maçının ilk 11'i.

Gereksiz FC, farklı kazandı.
Ronaldinho ve takıma katılan yeni oyuncu Murooo'nun golleriyle Gereksiz FC, rakibini 2-0 yendi.

Maçtan sonra ise Gereksiz FC'nin teknik direktörü Hasan Hasanoğlu, "Ronaldinho zaten dünya yıldızı, ondan bu golü bekliyordum ama Murooo'nun golü büyük sürpriz oldu diyebilirim. Maça 55. dakikada girmesine rağmen harika işler başardı. Kendisini kadroda sık sık göreceksiniz" dedi.
:bigstar: thankyou teveccühleriniz efenim takımıma layık olmaya çalışıyorum :kop: :kıskıs:

mürteza16

mürteza16

Üye
Dsb oynuyorum. Yaz benide. Numaram 31 olsun.
Eşit: Clb
Eşit 2: Cbl
Edit 3: Edit 2 cbl

Baydırman

Baydırman

Moderator

• Beğen
Tepkiler: Jus7ice
Serhan

Serhan

Üye
10 numara banlandı yerini aliyim :sirit:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt