Baydırman
Moderator
@İhtiyar007 Kadir abi yerim seni![]()

@İhtiyar007 Kadir abi yerim seni![]()

Division 2'yi şampiyon olarak tamamladık ve bir üst lig olan Division 1'e yükseldik.Baskan geldi noluyo lan
Hasanoglu son durum nedir takimla ilgili?

Musait oldugum zamanlar ugrasiyorum.

mevkiniz nedir? kl, df, os, fv?benide ekle
Kriminoloji oyuncumuz çok güzel bir oyuncumuzdu ama son günlerde yapılan antreman ve maçlarda performansı düştüğü için ve takımdaki kişi fazlalığı yüzünden maalesef satmak zorunda kaldık.
Gereksiz Sportif AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
"Profesyonel futbolcu Santi Cazorla ve kulübü Arsenal ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncunun eski kulübüne 28 milyon Euro tutarında bonservis ücreti ödenecektir.
Gereksiz FC, lisansı elinden alınan orta saha oyuncusu Kriminoloji ile yollarını ayırdığını duyurdu.
forvet numaram 55 olsunmevkiniz nedir? kl, df, os, fv?

Yalnız forvet mevkiisine oyuncu transfer edemiyoruz. Forvet oyuncuları şuanlık fazla. Ama orta saha oyunculuğuna alabiliriz. Bu konuda Hasanoğlu size yardımcı olacaktır.forvet numaram 55 olsun![]()
Başkanım aslında bir forvet takviyesi fena olmazYalnız forvet mevkiisine oyuncu transfer edemiyoruz. Forvet oyuncuları şuanlık fazla. Ama orta saha oyunculuğuna alabiliriz. Bu konuda Hasanoğlu size yardımcı olacaktır.

Başkanim onun parasına 3-4 tane afrikadan genç yetenekli adam getiririz. en azından bir tanesi tutar.Kriminoloji oyuncumuz çok güzel bir oyuncumuzdu ama son günlerde yapılan antreman ve maçlarda performansı düştüğü için ve takımdaki kişi fazlalığı yüzünden maalesef satmak zorunda kaldık.
Başkanım aslında bir forvet takviyesi fena olmaz
Başkanim onun parasına 3-4 tane afrikadan genç yetenekli adam getiririz. en azından bir tanesi tutar.
Kadronun Son Hali
Montpellier maçının ilk 11'i.
Gereksiz FC, farklı kazandı.
Ronaldinho ve takıma katılan yeni oyuncu Murooo'nun golleriyle Gereksiz FC, rakibini 2-0 yendi.
Maçtan sonra ise Gereksiz FC'nin teknik direktörü Hasan Hasanoğlu, "Ronaldinho zaten dünya yıldızı, ondan bu golü bekliyordum ama Murooo'nun golü büyük sürpriz oldu diyebilirim. Maça 55. dakikada girmesine rağmen harika işler başardı. Kendisini kadroda sık sık göreceksiniz" dedi.
thankyou teveccühleriniz efenim takımıma layık olmaya çalışıyorum

Dsb oynuyorum. Yaz benide. Numaram 31 olsun.
Eşit: Clb
Eşit 2: Cbl
Edit 3: Edit 2 cbl

Performansımdan memnun musunuz başkanım

10 numara banlandı yerini aliyim![]()

Legend gulu o10 numara banlandı yerini aliyim![]()

Biraz çıkar beni yedekten. Hem hindiler futbol oynamazLegend gulu o![]()