lumia 925 destekliyor Türkcell banada simkartı değiştirmem için mesaj attıTürkcell cihazınız 4.5 g ye uyumlu değil diyor.Bizim telefonlar desteklemiyor mu?
L925
Ekran görüntüsü atacaktım maalesef tarayıcı sıkıntı çıkartıyorlumia 925 destekliyor Türkcell banada simkartı değiştirmem için mesaj attı
Ekran görüntüsü atacaktım maalesef tarayıcı sıkıntı çıkartıyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Opera olmasa atamayacaktım
türkcellin hangi sayfasından kontrol ediliyor bu çünkü 4.5g haberini okuduğum heryerde lumia 925 destekliyor denildiEkran görüntüsü atacaktım maalesef tarayıcı sıkıntı çıkartıyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Opera olmasa atamayacaktım
türkcellin hangi sayfasından kontrol ediliyor bu çünkü 4.5g haberini okuduğum heryerde lumia 925 destekliyor denildi
kontrol ettim sim kart uyumsuz çıktı sim kart değişikliği 19 tl bu geçişte çok para kaldıracaklar en iyisi operatör değiştirmek nasılsa simkart bedavaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsitede alt kısma doğru inin numara ve turcell şifresi kısmını doldurun onaylayın

4g için hepsi ücret isteyebilir bence ücretsiz olacağını sanmıyorum ama fiyatlar değişir tabiki şuan tek vodone 3g uyumlu sim kartların 4.5g uyumlu olduğunu açıkladı yani sim değişikliği gerekmiyorkontrol ettim sim kart uyumsuz çıktı sim kart değişikliği 19 tl bu geçişte çok para kaldıracaklar en iyisi operatör değiştirmek nasılsa simkart bedava![]()
vodafone ücret almaz bence şimdiki sim kartları bile 4.5g uyumlu bunu fırsata dönüştürebilir çok sayıda kullanıcı çekebilir4g için hepsi ücret isteyebilir bence ücretsiz olacağını sanmıyorum ama fiyatlar değişir tabiki şuan tek vodone 3g uyumlu sim kartların 4.5g uyumlu olduğunu açıkladı yani sim değişikliği gerekmiyor
hattı yenimi aldınız acabaBenim 1520 ikisine de uyumlu gösterdi. Sim kartlarınızın eskiliğiyle alakalı durum büyük ihtimalle.
Turkcell kullanıyorum tabi
sadece o değil diğer lumia play to resim düzenleme uygulaması ringstone falan hiçbiri yok yedek kurduğunuzda kuruyor ancak sıfır kurulumda bulamıyorsunuz maleseft ms artık ne yapmak istiyorsa bunlarıda düzeltsin artık uzun süredir böyle kullanıyoruz sıkılmaya başladım artıklumia selfie uygulaması mağazadan kaldırılmış görünüyor dün telefonu sıfırladım ve yükleyemedim tekrar
yedek kurdum ama yine kurmadı ayrıca dediğiniz gibi zil sesi yaratıcı programıda kurulmadısadece o değil diğer lumia play to resim düzenleme uygulaması ringstone falan hiçbiri yok yedek kurduğunuzda kuruyor ancak sıfır kurulumda bulamıyorsunuz maleseft ms artık ne yapmak istiyorsa bunlarıda düzeltsin artık uzun süredir böyle kullanıyoruz sıkılmaya başladım artık
1 yıllık bir sim kartım var. Olay nano simden kaynaklanabiliyor olabilir.hattı yenimi aldınız acaba
olabilir o zaman alınca anlıyacağız1 yıllık bir sim kartım var. Olay nano simden kaynaklanabiliyor olabilir.
benim Türkcell 5 aylık hat nano sim ama 4.5g desteklemiyor1 yıllık bir sim kartım var. Olay nano simden kaynaklanabiliyor olabilir.
Valla bilemiyorum, 532yi arayın orda söylüyor hazır olup olmadığını
benim Türkcell 5 aylık hat nano sim ama 4.5g desteklemiyor
Yav daha 4g yi veren bir operatör yok. 4.5g yi hemen anında alsanız dahi en hızlı ihtimalle 8 ay sonra başlayacak ki ben hiç sanmıyorum heryerden hemen 4.5 g alacağımızı.
kaldı ki 4g kullansak ne fark edecek ki? Nerede ne kadar fark edecek ki, hangi işimiz düşecekte 4 değilde 4.5 olduğu için sevineceğiz, telefonun download hızı süper ötesi mi olcak yani. Hemde tam Nisanda? Yine sanmıyorum.