İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Türkcell cihazınız 4.5 g ye uyumlu değil diyor.Bizim telefonlar desteklemiyor mu?
L925

yasirtaha

yasirtaha

Üye
lumia 925 destekliyor Türkcell banada simkartı değiştirmem için mesaj attı
Ekran görüntüsü atacaktım maalesef tarayıcı sıkıntı çıkartıyor

Opera olmasa atamayacaktım

4MaGuS

4MaGuS

Üye

benim L920 de pc den baktığımda böyle gözüküyor, 925 uyumlu rahat ol gelir her türlü ama sim değiştirmen gerek orası ayrı, yazılımla ilgili olabilir şuan sizde ne olduğunu bilmiyorum, cepten kontrol ettim yine aynı üsteki resimdeki giib sadece simde sorun çıkıyor bende

Son düzenleme:
kamil5028347

kamil5028347

Üye

türkcellin hangi sayfasından kontrol ediliyor bu çünkü 4.5g haberini okuduğum heryerde lumia 925 destekliyor denildi

4MaGuS

4MaGuS

Üye
türkcellin hangi sayfasından kontrol ediliyor bu çünkü 4.5g haberini okuduğum heryerde lumia 925 destekliyor denildi

sitede alt kısma doğru inin numara ve turcell şifresi kısmını doldurun onaylayın

• Beğen
Tepkiler: kamil5028347
kamil5028347

kamil5028347

Üye
sitede alt kısma doğru inin numara ve turcell şifresi kısmını doldurun onaylayın
kontrol ettim sim kart uyumsuz çıktı sim kart değişikliği 19 tl bu geçişte çok para kaldıracaklar en iyisi operatör değiştirmek nasılsa simkart bedava :ehe

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
4MaGuS

4MaGuS

Üye
kontrol ettim sim kart uyumsuz çıktı sim kart değişikliği 19 tl bu geçişte çok para kaldıracaklar en iyisi operatör değiştirmek nasılsa simkart bedava :ehe
4g için hepsi ücret isteyebilir bence ücretsiz olacağını sanmıyorum ama fiyatlar değişir tabiki şuan tek vodone 3g uyumlu sim kartların 4.5g uyumlu olduğunu açıkladı yani sim değişikliği gerekmiyor

• Beğen
Tepkiler: ceza87
kamil5028347

kamil5028347

Üye
4g için hepsi ücret isteyebilir bence ücretsiz olacağını sanmıyorum ama fiyatlar değişir tabiki şuan tek vodone 3g uyumlu sim kartların 4.5g uyumlu olduğunu açıkladı yani sim değişikliği gerekmiyor
vodafone ücret almaz bence şimdiki sim kartları bile 4.5g uyumlu bunu fırsata dönüştürebilir çok sayıda kullanıcı çekebilir

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Benim 1520 ikisine de uyumlu gösterdi. Sim kartlarınızın eskiliğiyle alakalı durum büyük ihtimalle.

Turkcell kullanıyorum tabi

kamil5028347

kamil5028347

Üye
lumia selfie uygulaması mağazadan kaldırılmış görünüyor dün telefonu sıfırladım ve yükleyemedim tekrar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
lumia selfie uygulaması mağazadan kaldırılmış görünüyor dün telefonu sıfırladım ve yükleyemedim tekrar
sadece o değil diğer lumia play to resim düzenleme uygulaması ringstone falan hiçbiri yok yedek kurduğunuzda kuruyor ancak sıfır kurulumda bulamıyorsunuz maleseft ms artık ne yapmak istiyorsa bunlarıda düzeltsin artık uzun süredir böyle kullanıyoruz sıkılmaya başladım artık

kamil5028347

kamil5028347

Üye
sadece o değil diğer lumia play to resim düzenleme uygulaması ringstone falan hiçbiri yok yedek kurduğunuzda kuruyor ancak sıfır kurulumda bulamıyorsunuz maleseft ms artık ne yapmak istiyorsa bunlarıda düzeltsin artık uzun süredir böyle kullanıyoruz sıkılmaya başladım artık
yedek kurdum ama yine kurmadı ayrıca dediğiniz gibi zil sesi yaratıcı programıda kurulmadı

sahanemir

sahanemir

Üye
Tlf destekliyor mu ? Benim 1520 desteği ise 4G ye kadar

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar Taaaa gelecek senenin Nisanının bilmem kaçında yayınlanacak 4.5g için nedir bu zorunuz yemin ediyorum hiç anlamıyorum. :) Yav daha 4g yi veren bir operatör yok. 4.5g yi hemen anında alsanız dahi en hızlı ihtimalle 8 ay sonra başlayacak ki ben hiç sanmıyorum heryerden hemen 4.5 g alacağımızı. :D kaldı ki 4g kullansak ne fark edecek ki? Nerede ne kadar fark edecek ki, hangi işimiz düşecekte 4 değilde 4.5 olduğu için sevineceğiz, telefonun download hızı süper ötesi mi olcak yani. Hemde tam Nisanda? Yine sanmıyorum. :D
Hani yani gram umurumda değil şuan. 8 ay geçsin sonra bakarım, her halükarda elimdeki telefon 3g den 4g ye tam anlamı ile bi çıksın. O durumda 4g Neyime yetmesin ki? :)

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen ve GianniInfantino

Üst Alt