Dexter Morgan
Üye
Uygulama içi bildirimler sizde çalısıyor mu?Bir sonraki sürümde bu ve diğer İngilizce olanlar düzelecek. Çevirileri daha dün onaylandı.
Uygulama içi bildirimler sizde çalısıyor mu?Bir sonraki sürümde bu ve diğer İngilizce olanlar düzelecek. Çevirileri daha dün onaylandı.
Uygulama içi bildirimler sizde çalısıyor mu?
Evet sıkıntı yokUygulama içi bildirimler sizde çalısıyor mu?
Bildirimden kastım sesler. Android gibi2.12.114 beta
- Varsayılan durumlar eklendi. Müsait, Meşgul ve diğerleri
Evet sıkıntı yok
Yıllardır var nasıl yokMp3 gönderme halen android de yok . Ses gönder galeriden seçeneği yok yani sadece resim atma var . Bu yüzden whatsapp haksız uygulama sunuyor .
Dosya yöneticisi ile paylaş deyince geliyor.Gerek görmedim ona. Bildiriyor zaten. O özellik yok zaten.Bildirimden kastım sesler. Android gibi
Değerli insan note 2 bir türlü olmadı veya bende bir eksik anlama varYıllardır var nasıl yokDosya yöneticisi ile paylaş deyince geliyor.
Gerek görmedim ona. Bildiriyor zaten. O özellik yok zaten.
Mp3 gönderme var. Müziğin üstüne gelip paylaş deyin. WhatsApp'tan Ses'i seçmeyin.Değerli insan note 2 bir türlü olmadı veya bende bir eksik anlama var
Süper oldu . Harbi akıl edemedim .Mp3 gönderme var. Müziğin üstüne gelip paylaş deyin. WhatsApp'tan Ses'i seçmeyin.
Yeni bir şey yok sanırım.Yeni güncelleme (2.12.112>2.12.122) geldi
Fark edemedim henüz. Çeviriler az çok eklenmiş. Biraz da uygulama içi daha hızlı gibi geldi.Yeni bir şey yok sanırım.
Hiçbir zaman böyle bir şeyle karşılaşmadım ve şimdi de sorun yok.Bu nasıl bir güncelleme ya whats ap dan çıkınca mesajlar gelmiyor artık.Yapacakları işin şimdi tövbe tovbeee
Telefonu yeniden başlat demin bana bildirimlerinizde sorun var telefonu yeniden başlat dedi güncellemeden sonra girişte yeniden başlattım şuan sıkıntı yokBu nasıl bir güncelleme ya whats ap dan çıkınca mesajlar gelmiyor artık.Yapacakları işin şimdi tövbe tovbeee
tabiki yedekleme yapılabiliyorBende bir sıkıntı yok, ama önceki sürümde de arada gelmiyordu mesajlar..
Şu emojilere renkler eklenmiş ve mesajları toplu seçebiliyoruz ben bunları farkettim.
Bir şey soracağım, Lumiada whatsapp konuşma geçmişimizi yedekleyebiliyor muyuz? Telefona format atacağım da whatsapp düşündürüyor![]()