Profiline Baktı Bildirimini Kapatma

Sponsorlu Bağlantılar

Karavelaa

Üye
    Konu Sahibi
Profiline Baktı Bildirimini Kapatma
Şuan bulamadım böyle bir şey var mı ?. Ve ya yapılma olasılığı nedir ?

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Böyle birşey yapılabilir, ancak gerekli olduğunu düşünmüyorum. Kullanıcılarımıza, ziyaretçilerimize ve üyelerimize çok daha iyi hizmet vermek için daha güzel çalışmalarımız var.

• Beğen
Tepkiler: Jus7ice ve asigsasi

Karavelaa

Üye
    Konu Sahibi
Böyle birşey yapılabilir, ancak gerekli olduğunu düşünmüyorum. Kullanıcılarımıza, ziyaretçilerimize ve üyelerimize çok daha iyi hizmet vermek için daha güzel çalışmalarımız var.

bunun gibi mesala.

Marco Laren

Marco Laren

Üye
Profilini gizleyebilirsin :)

asigsasi

asigsasi

Üye
Gizlemek istemiyorum.

Tam anlayamadım.
linke girdiğinde kişisel detayları düzenleme var ve orada profil ayarları var

orada kutu var işaretli o işareti kaldır ve sayfanın en altında değişiklikleri kaydet var

asigsasi

asigsasi

Üye
veya profilini izlediğin üyeler olarak da değiştirebilirsin

asigsasi

asigsasi

Üye
Orada bir çok kutu var hangisi işte ?

Zaten üyeler yapıyor bu olayı.

Karavelaa

Üye
    Konu Sahibi
@asigsasi siz demek istediğimi anlamadınız herhalde. Benim profilime bütün üyeler girebililir fakat bana üye profilne girdi uyarı gelmesin istiyorum. Şuanlık o yok bildiğim kadarı ile @Dogus Pertez in verdiği cevaba göre.

asigsasi

asigsasi

Üye
@asigsasi siz demek istediğimi anlamadınız herhalde. Benim profilime bütün üyeler girebililir fakat bana üye profilne girdi uyarı gelmesin istiyorum. Şuanlık o yok bildiğim kadarı ile @Dogus Pertez in verdiği cevaba göre.
yanlış anlamadım senin rahatsız olduğunu düşünerek sana yardımcı olmaya çalışıyorum tabi bu senin kararın :)

Karavelaa

Üye
    Konu Sahibi
yanlış anlamadım senin rahatsız olduğunu düşünerek sana yardımcı olmaya çalışıyorum tabi bu senin kararın :)
Teşekkür ederim de. Olay farklı sizin söylediğiniz tamamen kapatma olayı. :tebessüm:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Profile girdi bildirimini kısa süreli olarak geçici bir şekilde kapattık, yeni bir çalışma üzerindeyiz. Fake üyelikler böylelikle son bulmuş olacak.

• Beğen
Tepkiler: Karavelaa, asigsasi ve Jus7ice
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
şu mobil versiyonda kişinin nick ine tıklayınca küçük bi pop up açılıyor çoğu kez sayfayı kaydırırken yanlışlıkla basıyorum o an mesaj gidiyor mu?

ANIL

ANIL

Admin
şu mobil versiyonda kişinin nick ine tıklayınca küçük bi pop up açılıyor çoğu kez sayfayı kaydırırken yanlışlıkla basıyorum o an mesaj gidiyor mu?

Hayır profile girmediğiniz sürece bildirim gitmez.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Bir düzeltme yapayım, kısa süreli olarak girsenizde çıkmıyor. Ancak yeniden aktif olacak özellik.

Takipçi Satın Al

Üst Alt