Haber HTC Aero akıllı telefon MediaTek’in 10 çekirdekli işlemcisi ile sunulabilir

Sponsorlu Bağlantılar

savaronajointed

savaronajointed

Üye
En çok neresi ilginç .... ;)

byAndroid

byAndroid

Üye
En çok neresi ilginç .... ;)
Optimizasyon sorunu görmedim sadece güncelleme sorunu var o da şu yüzden çoğu iyi firma yani Samsung (zaten kullanmazda exynos varken), sony, htc, lg falan yeni yeni kullanmaya başlıyorlar. Diğer firmalarda daha küçük olduğu için güncellemeye pek önem vermiyorlar. Birde amiral bir işlemcisi şuan yok sanırım meizu Mx4 teki herşeyi çalıştırıp yetiyorda

Luck Star

Luck Star

Üye
Optimizasyon sorunu görmedim sadece güncelleme sorunu var o da şu yüzden çoğu iyi firma yani Samsung (zaten kullanmazda exynos varken), sony, htc, lg falan yeni yeni kullanmaya başlıyorlar. Diğer firmalarda daha küçük olduğu için güncellemeye pek önem vermiyorlar. Birde amiral bir işlemcisi şuan yok sanırım meizu Mx4 teki herşeyi çalıştırıp yetiyorda
kardeşim sende bende olmaz ama başkasında olur. sen ben note 5 in speni ni ters takmazsin ama adam takmış olabilecek bişe bukadar takma. doğruya doğru konuş 2000 lira versen ısınmayan bir snapdragon mu tercih ederdin mtk mi?

savaronajointed

savaronajointed

Üye
Samsun exnyos tercihen 14 nm de çalışan bir işlemciye daha sıcak bakıyorum açıkcası şu ara spen takmasın abi ters dikkat etsin oda ;)

savaronajointed

savaronajointed

Üye
Snapdragon tercihim
Ama işte samsungta yavaş yavaş bu işi çözdü s4 ten bu yana

byAndroid

byAndroid

Üye
Isınmayan snapdragon yok 800 den sonrası bozuk hep, exynos en iyi gözümde,

Luck Star

Luck Star

Üye
ben exynos demedim özellikle snapdragon vs mtk dedim....

800>808>801 ısınmıyor denebilir...

byAndroid

byAndroid

Üye
2000 lira versem exynos s6 alirim tabiki de tartışmasız

savaronajointed

savaronajointed

Üye
Abi neyi tartışıyoruz bilgilendirici bir konuyu çöp yapmayalın mtk ile mutlu olan olsu snapdragonlada öyle

byAndroid

byAndroid

Üye
Buğra kardeşim temizler assddffgjdklg

Luck Star

Luck Star

Üye
doğru bir şeyi tartışıyoruz bence. mtk hakkında kafasında soru işareti olan okusun.

savaronajointed

savaronajointed

Üye
Abi ben hem alsat yaparım hem tamir biraz biliyorsam sorunsuz çalışan işlemciler içinde mtk yok 10 general satarım 5 veya 6 sı hem donanım hemde proğramsal arıza verir zenfone satarım asla gelen olmaz garantiye oda bir seçenek işte .... işin içinde profesyonel bakış açısı intelide katalım

savaronajointed

savaronajointed

Üye
Ha birde mtklı amiral gemisi olmaz ....
Tamamen şahsi görüşüm,
Uyuşmaz....

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bırakın kim ne isterse alsınn.. Tartışma yapıp vakit öldürmek gereksiz.. ben hala exynos 5420 devam kaldırmadığı yok sadece 3 değil 5 saniye de giriyor oyuna. Çokta gerekli değil zaten oyun oynicak adam vakit öldürmeyi kafaya koymuştur zaten, 3 saniyeden mi taviz vermicek...

0MG90

0MG90

Üye
Harbi tartışmaya bile değmez bunları. Teknoloji gelişsin daha iyilerini yapsınlar ama bana S800 yetiyor mu yetiyor. Daha iyisine ihtiyacım yok her oyunu açıyor sonuçta. Daha iyi kamera vs. istersem değiştiririm o kadar.

byAndroid

byAndroid

Üye
Abi ben hem alsat yaparım hem tamir biraz biliyorsam sorunsuz çalışan işlemciler içinde mtk yok 10 general satarım 5 veya 6 sı hem donanım hemde proğramsal arıza verir zenfone satarım asla gelen olmaz garantiye oda bir seçenek işte .... işin içinde profesyonel bakış açısı intelide katalım
Gm çok sattığı için sorunu da fazla geliyor misal bir örnek vericem s3 o kadar sattı ki kitkat güncellemesi almadı diye çok tepki aldı oysaki Xperia sp de kitkat almadı ama bu o kadar konuşulmadı ikiside şuan 4.3 sonuç olarak çok satan çok konuşulur

savaronajointed

savaronajointed

Üye
Abi yinede hem dış mataryal hemde içindeki işlemciden güç alacak hemde amiral gemisi olacaksa tartışılır abiler çılgın paralar harcanıyor Türkiye şartlarında ....

byAndroid

byAndroid

Üye
Valla şöyle söyleyim evde bir discovery var ilk çıktığında alındı hiç sorunsuz soket sorunu da olmadı. Huawei var o da mtk olması lazım oda sıkıntısız güncelleme vermedi yanlız huawei alacağı olsun :D, ha birde intel var zenfone 6 hiç sevemedim telefonu kamera berbat işlemci çok sarz harcıyor vs. Benim telefonda farklı bir işlemci var novathor diye lolipopta akıyorum :D

savaronajointed

savaronajointed

Üye
Valla şöyle söyleyim evde bir discovery var ilk çıktığında alındı hiç sorunsuz soket sorunu da olmadı. Huawei var o da mtk olması lazım oda sıkıntısız güncelleme vermedi yanlız huawei alacağı olsun :D, ha birde intel var zenfone 6 hiç sevemedim telefonu kamera berbat işlemci çok sarz harcıyor vs. Benim telefonda farklı bir işlemci var novathor diye lolipopta akıyorum :D
Rabbim selamet versin ama yinede şiddetle amiral gemisi Telefonun işlemcisi mtk olmaz

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu ve byAndroid

Üst Alt