Haber iphone kilit ekranı yardım

Sponsorlu Bağlantılar

leptis

leptis

Üye
    Konu Sahibi
iphone kilit ekranı yardım
Arkadaşlar benim telefona iphone nin kilit ekranını katmak istiyorum ama tıpa tıp aynısı olacak altta wifi filan benim için en önemlisi ekranda mesajın yazması varmı böyle bir kilit ekranı ?

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Eski iOS sürümleri mevcut, ancak yenileri yok diye biliyorum.

yagizuyar7

yagizuyar7

Üye
Dostum rom işlerinden anlıyosan cihazını çeşitli rom ve modifikasyonlarla iOS'a benzetebilirsin ama bu işlerden anlamıyorsan launcher yada kilit ekranı programları var onları kullanabilirsin. Tabi onlarda ne kadar iOS'a benzer ,ne kadar taklit edebilmişlerdir bilemem orasını.

hikmet366

hikmet366

Üye
İlauncher_ inoty _ control panel ile ios A benzetebilirsin

Daha önce yapmıştım

• Beğen
Tepkiler: yagizuyar7
leptis

leptis

Üye
    Konu Sahibi
Dostum rom işlerinden anlıyosan cihazını çeşitli rom ve modifikasyonlarla iOS'a benzetebilirsin ama bu işlerden anlamıyorsan launcher yada kilit ekranı programları var onları kullanabilirsin. Tabi onlarda ne kadar iOS'a benzer ,ne kadar taklit edebilmişlerdir bilemem orasını.
rom işlerinden anlıyorum ama ios u sevmiyorum sadece bildirim ekranını seviyorum ios un zaten buldum benzer bir kilit ekranı yinede sağolun yorumlarınız için isterseniz sizede verebilirim bu kilit ekranını birde launcher fazla beğenmiyorum aynısı gibi olmuyor ios isteseydim dediğin gibi custom rom atardım neyse yinede Sağol.
İlauncher_ inoty _ control panel ile ios A benzetebilirsin

Daha önce yapmıştım

eyw Sağol denerim belki.

hikmet366

hikmet366

Üye
rom işlerinden anlıyorum ama ios u sevmiyorum sadece bildirim ekranını seviyorum ios un zaten buldum benzer bir kilit ekranı yinede sağolun yorumlarınız için isterseniz sizede verebilirim bu kilit ekranını birde launcher fazla beğenmiyorum aynısı gibi olmuyor ios isteseydim dediğin gibi custom rom atardım neyse yinede Sağol.

eyw Sağol denerim belki.
Yolla bende merak ettim kilit ekrani

leptis

leptis

Üye
    Konu Sahibi
Yolla bende merak ettim kilit ekrani
play store ye zuı Locker yaz çıkar süper bişey ios a benzemiyor ama özellikleri aynı mesaj filan geldimi ekranda gösteriyor ayrıca birsürü Wallpaper var süper bişey tavsiye ederim.
denedikten sonra yorumunu yazarsan sevinirim.

hikmet366

hikmet366

Üye
Güzel :oke

• Beğen
Tepkiler: maardinlifurkan
byAndroid

byAndroid

Üye
Lolipop ta zaten kilit ekranı bildirimleri vs. Falan var aynı ios gibi tavsiye ederim

leptis

leptis

Üye
    Konu Sahibi
lolipop derken güncellemeyi mi kast ediyorsun yoksa lolipop diye kilit ekranı mı öyle bi kilit ekranı da varda.

byAndroid

byAndroid

Üye
Lolipop güncellemesi çıktıysa güncelleme yoksa rom yukluceksin romda yoksa mecburen apkli uygulamalara bakacaksın

leptis

leptis

Üye
    Konu Sahibi
Lolipop güncellemesi çıktıysa güncelleme yoksa rom yukluceksin romda yoksa mecburen apkli uygulamalara bakacaksın
Teşekkürler peki rom için önerdiğin bir site varmı böyle her telefonun rom u bulunan?

yagizuyar7

yagizuyar7

Üye
Teşekkürler peki rom için önerdiğin bir site varmı böyle her telefonun rom u bulunan?
Xda var ama genelde içerikler yabancı. Talimatlar falan herşey ingilizce. Çeviriyi düzgün yapamazsan bazen sıkıntı çıkarır. Ama geniş bi içeriği var

leptis

leptis

Üye
    Konu Sahibi
Xda var ama genelde içerikler yabancı. Talimatlar falan herşey ingilizce. Çeviriyi düzgün yapamazsan bazen sıkıntı çıkarır. Ama geniş bi içeriği var
ewt o forumu biliyorum ama İngilizcem kötü anlamıyorum fazla bakmıştım bir ara ama anlamadığım için bulamamıştım Teşekkürler.

Üst Alt