haremlik-selamlık konferans...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
haremlik-selamlık konferans...
Kars Valisi Mehmet Ufuk Erden'in de izlediği konferans, harem-selamlık düzende yapıldı.
Müftülük tarafından Kars Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu'nda önceki gün düzenlenen 'Çanakkale Ruhu' konulu konferansa Vali Erden, Belediye Başkan Vekili Ömer Gökalp, İl Müftüsü İlyas Serenli, İl Emniyet Müdürü İbrahim Demirci de katıldı. Salonun girişinde bekleyen müftülük görevlileri, konferansa gelen kadınları sol, erkekleri de sağ tarafa yönlendirdi. Kadınlar tarafında oturan bazı erkekler, görevlilerin uyarısıyla erkeklerin bölümüne geçti.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla başlayan konferans, Kuran okunması ve konuşmalarla sürdü. Konferans sonunda habercilerin harem-selamlık düzenle ilgili sorularını yanıtlayan Vali Erden, "Bu konuda öyle bir talimat olmaz. Herkes istediği yere oturabilir. Ön tarafta olduğum için fark edemedim" dedi.

delfici

Üye
annenle babamı yanyana oturtalımmı desem
kızarsın belki ama bende böyle bi konu açtıgın için sana kızıyorum nolcak şimdi be paşa hı

dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
kızarsın belki ama bende böyle bi konu açtıgın için sana kızıyorum nolcak şimdi be paşa hı
konferansa gidiyorsun eşinle, girişte sana adamın biri diyorki;
hoooop bilader nereye böyle,konferansta eşin ile yanyana oturmazsın!
sebeb?benim eşim bu
olmaz ayrı ayrı oturcaksınızz...
yıllardır sinemada ve tiyatro gibi yerlerde bir bayan bir erkek ile yanyana oturunca kötü birşeymi oluyor?
bence bu DAR KAFALILIKTIR...

_dumanist_

_dumanist_

Üye
O zaman kimsenin sevgilisi olmasın, kızlarla erkekler el ele tutuşmasın hatta çevreden yan yana oturdukları için tepki alacaklarsa evlenmesinler bile ne anlamı kaldıki? hem ne olmuş yani alttarafı yan yana oturucaklar kucak kucağa değil heralde kim buna karışabilir veya kime neden zararı olur bunun?
Bu ülkede böyle bir düzenin olmasını isteyen kişiler hala var ve biz aynı çevrede yaşıyoruz bu kişilerle bir an için böyle düşünen bir insanla aynı çevreyi paylaştığım için kendimden nefret ettim....
Valininde güya haberi yokmuşşşş insan ancak bu kadar kör olabilirdi yani!

Nazy

Nazy

Üye
yanında oturan bir bayana sarkıntılık yapacak kadar kendini şerefsiz hissedenlerden olmayalım.
durdurulmak için hayvan kafesi misali engellenmeyi, kabulmü ediyorsunuz.
başınızda çoban olmadan uslu duramıyor ve bunu ancak bir kurallamı başarabiliyorsunuz
beni neye ikna etmeye çalışıyorsunuz....

ouSahin

ouSahin

Üye
ya kadın kocasının yanındaysa onunla beraber oturuyorsa zaten sorun ne anlamadım...

yavaş yavaş şeriatlaşmaya gidiyoruz gibime geliyor:@ Burası Özgür ve Laik bir ülke isteyen istedigi yerde istedigi kişiyle oturur ki orası bir konferans...Cami degil..

thebora

Üye
tek kelimeyle rezillik

POWER

POWER

Üye
Bu daha bir başlangıç...

dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
paşa şimdi yorumuma kızarsın belki ama baban karşıcinsi görünce saldıran tiplerdenmi,bence böyle düşünen tipler gitmesin konferansa falan,aynı havayı soluyorsun sonuçta oda günah senin bakış açından bakarsak.

dreamgirls

dreamgirls

Üye
unutmayalım ki ırakda yönetim bir gecede değişti, sadece bir gece...
olan yönetimin indirilip, şeriatın başa geçmesi bir gece sadece...
bizde ise yavaş yavaş ama bakalım, Allah sonumuzu hayır etsin...
unutmasınlar ki damarlarımızda dolaşan asil kanımızın verdiği güçle biz cumhuriyet çocukları, Atatürk'ün evlatları yaşadığı sürece bu düzen değişmicek, kimse değiştiremez

thebora

Üye
unutmayalım ki ırakda yönetim bir gecede değişti, sadece bir gece...
olan yönetimin indirilip, şeriatın başa geçmesi bir gece sadece...
bizde ise yavaş yavaş ama bakalım, Allah sonumuzu hayır etsin...
unutmasınlar ki damarlarımızda dolaşan asil kanımızın verdiği güçle biz cumhuriyet çocukları, Atatürk'ün evlatları yaşadığı sürece bu düzen değişmicek, kimse değiştiremez
:alkis:alkis:alkis

delfici

Üye
haklı oldugunuz kısımlar oldukça çok ama ben birazdaha farklı bi yerdeyim.

anlamanız için söylüyorum hak vermeniz için degil

Dün otobüste oturur vaziyette iken yanıma bi bayan oturdu kalkıp gitmedim (sizin tahmin ettiginizin aksine)
neyse 30 sn dakika kadar geçmeden bir erkek geldi ve bayanın önünde ayakta bir vaziyette duruyor sonradan anladım kocası oldugunu ve nezaketen kalktım adama buyrun dedim.
Adam nezaketen reddetmek istedi veya sahiden bilemiyorum
neyse ben kalktım yerverdim adamda oturdu.memnuniyetini dile getirdi.
hikaye burada bitti.

Sadede geliyim.Art niyetli degildim.Ama bir başkası içinde aynı gönül rahatlıgını taşıyabilirmiyim: hayır.
Ben şahsen eşimin yanında birbaşkasının oturması tarftarı degilim.Sapkın egilimleri olan birçok kişi perdeli bir şekilde gezerken...(id ego süperego kimde tartı nekadar agır bilemem)

dreamboys69'a ait bir konu okuyunuz

hadi absürd bi örnek olacak ama kendimi ifade etmek için söyleyeyim
haremlik+selamlık+karışık

dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
senin bahsettiğin otobusteki mevzu farklı birşey,konumuz o değil.konumuz otobuste senin yer verdiğin bayanın kocası eşi ile o konferansta niye birlikte oturamıyor?yani otobuste bile eşinle oturabilirken o konferansta niye ayrı otursunki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...