Haber Galaxy Note5, LG G4 ve One Plus 2 hız testinde karşı karşıya geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy Note5, LG G4 ve One Plus 2 hız testinde karşı karşıya geldi
Bayılıyorum böyle testlere yazı uzun gelenler için yazayım

1- note 5 1.37 dk
2- lg g4 1.38dk
3- one plus 2 1.46dk

Samsung’un yeni phablet modeli, şimdi de hız testi videosu ile karşımıza geliyor…

Samsung’un yeni üst seviye phablet modeli Galaxy Note5, 13 Ağustos tarihinde resmi olarak duyuruldu ve bu cihaz hakkında test ve inceleme videoları arka arkaya sunuluyor. Kısa bir süre önce sizlere Galaxy Note5’in düşme testi videosunu sizlere sunmuştuk. Şimdi de Galaxy Note5’in iki önemli model LG G4 ve OnePlus 2 karşısında hız testinde yer aldığı video ortaya çıktı.

Galaxy Note5’in teknik özelliklerini inceleyecek olursak eğer, 2560×1440 piksel çözünürlüğünde ve 5.7″ büyüklüğünde Super AMOLED ekran içeren akıllı telefon Samsung’un geliştirdiği, sekiz çekirdekli 64-bit işlemcili Exynos 7420 yonga setinden güç alıyor.

4GB sistem belleği ile gelen bu yeni cihaz 32GB / 64GB ve 128GB dahili veri kapasitesi ile sunulurken, akıllı telefonun arka yüzünde 16MP kamera bulunuyor ve ön kamerası da 5MP çözünürlük sunuyor. Ayrıca parmak izi tarayıcısı ve S-Pen desteği ile gelen akıllı telefon Google Android 5.1.1 Lollipop üzerinde çalışmakta.

Galaxy Note5’in videoda yer alan rakiplerine bakacak olursak eğer, LG G4, altı çekirdekli 64-bit işlemci Qualcomm Snapdragon 808 ve ayrıca 3GB sistem belleğine sahip ve diğer model OnePlus 2 ise sekiz çekirdekli 64-bit işlemcili Qualcomm Snapdragon 810 ve 4GB sistem belleği ile sunulmakta.

Baktığımızda ilk testin galibi Galaxy Note5 olsa da 4GB sistem belleğine karşılık multitasking testinde gecikme dikkat çekmekte. Diğer taraftan LG G4’ün multitasking testinde Galaxy Note5 kadar hızlı olduğunu da belirtelim.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

http://www.maxicep.com/cep-telefonl...hiz-testinde-karsi-karsiya-geldi-h203506.html

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
G4 performans bakımından bir iddiası olmadıgı halde çogu rakibinden daha akıcı.

Note 5'in performansı iyi o degil de çerceveler çok daha iyi bunu korumalı Samsung.

1+ 2 çok sisirdiler noldu acep :D

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bb_onur
Luck Star

Luck Star

Üye
Vay be dalga geçtikleri işlemci neler başarıyor üstelik şarjı az gitse bile yedek batarya ve 2tb destekleyen hafıza kartı ile mükemmel bir cihaz. Gerçekten sevmeye başladım. Bu oyun açma hızları bana çok saçma gelirdi ama gerçekten farkını hissettiğim anlar olmaya başladı :)

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Hızlı giden atın hikayesini herkes bilir sanırım, bir tarafta V6 motorun modifiye edilmiş hali diger tarafta modifiye edilmemiş V50 yada şöyle diyelim hız testleri sonucu işlemciye %10 etki yapar %40 oranı ise yazılım daki hassasiyet konuşur
%50 ise batarya
Note 5 ve digerleri sadece 8 uygulama ile test edilen süre sonucu süre belirmiş fakat bu durum note 5' i 1. yapmaz uzun vadeli test sonucu ayakta kalan cihaz 3. cihaz olur
hemen note ve lg ciler ooow demesin :D

cihazların arasında kücük te olsa cok fark var en basiti pixel yogunlugu ;)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Evet one+ avans vermis Note 5 ile G4'e tam geriden açılmış arap atı gibi geliyorken videoyu kesmişler.

V6 ve V50 bu bildiğimiz araba motoru mu acaba V50 hiç duymadım.
O sorun değil de daha vahim olan umarım rakamsal örnek olarak vermemişsindir bunları Note 5 G4 6 ise One+ 2 50'dir gibi..

• Beğen
Tepkiler: ilyas_0177
ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Evet one+ avans vermis Note 5 ile G4'e tam geriden açılmış arap atı gibi geliyorken videoyu kesmişler.

V6 ve V50 bu bildiğimiz araba motoru mu acaba V50 hiç duymadım.
O sorun değil de daha vahim olan umarım rakamsal örnek olarak vermemişsindir bunları Note 5 G4 6 ise One+ 2 50'dir gibi..
Yok bilerek yazdım v50 diye o f50 olmasın.
lenn fan boyları işinize gelince hop deyin gelmeyince abowww
benim ne işim olur o üstün bu düşük işiyle :D laf atıyorum, belledinizya bu adam Plus ± ci diye
ona hitaben yazdım :D :D

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
g4 beni şaşırttı ilginç derece de :ehe

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
g4 beni şaşırttı ilginç derece de :ehe
G4 benide sasırttı fakat hız dan dolayı degil 2TB taktım görmedi sözde destekliyor.
Ama yazılıma diyecek söz yok on numara oturmuş ;) cihazı elime aldıgımda cok kötü bir tutumu var ayrıca sanal tuşların ekrandan calması beni soguttu cihaza
Tabi her android cihaz gibi bir ay gecmeden şişme başlıyor o hızdan eser kalmıyor :D

0MG90

0MG90

Üye
Note 5 ezmiş resmen. G4 beklediğim gibi birincilik hariç her türlü sırada. OnePlus Two için flagship killer diyolar ama videoya göre hiç öyle değil.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Arayüzde kullanıslılık yoksa islevsellik yoksa o telefon istedigi kadar killer olsun bu baglamda G4'ün hele de Note 5'in yanına yaklasamaz.S810 koymuslar 4 GB ram koymuslar amirallere savaş açmısmış.G4'de amiral ama 808'le3 gb ramle atmıs el enseyi.Sabaha kadar kurcalasalar G4 yine farkını koyar çünkü arayüz bos olmamasına ragmen yag gibi.

Luck Star

Luck Star

Üye
G4 benide sasırttı fakat hız dan dolayı degil 2TB taktım görmedi sözde destekliyor.
Ama yazılıma diyecek söz yok on numara oturmuş ;) cihazı elime aldıgımda cok kötü bir tutumu var ayrıca sanal tuşların ekrandan calması beni soguttu cihaza
Tabi her android cihaz gibi bir ay gecmeden şişme başlıyor o hızdan eser kalmıyor :D
2tb hafıza kartı mı var ? one +2 başarısız oldu kabul et hemen 3. cihaz diyor fanlığa bak :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
OTG'den bahsediyor sanırım... :hmmm

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Otg olarak destekliyor diye bi duyuru yapmadılar gelecekte çıkacak olan 2tb lik sd kartları bile destekliyor dediler otg sınırı sanırım 1tb (fat32 yapmanız gerekiyor ama)

Luck Star

Luck Star

Üye
ben g2 ye 2tb seagate harici hdd taktım gördü isteyene foto atarım şimdi

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
2tb hafıza kartı mı var ? one +2 başarısız oldu kabul et hemen 3. cihaz diyor fanlığa bak :D
Hafıza kartı dedimmi :D 2TB dedim :D seni varya dinlene dinlene döverim :D :D
OTG'den bahsediyor sanırım... :hmmm
OTG sadece baglamak icin canım tb yi takmak yada baglamak icin otg kablosuna ihtiyac vardır :)

Biz yapmadıgımız bir konuyu kendimize müdahil etmeyiz ;) bildigimiz birsey varki konuşuyoruz. :D

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
On The Go nun kısaltması ve micro usb'yi type A usbye çeviren bi ara parça

bb_onur

bb_onur

Üye
Hayatinda 2tblik hafiza karti goren oldu mu ya abartiliyor ve bence gereksiz yani 2tblik telefon yani hard disk gibi bisey yani bunun hani o kadar artisi olacagini sanmiyorum

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Hayatinda 2tblik hafiza karti goren oldu mu ya abartiliyor ve bence gereksiz yani 2tblik telefon yani hard disk gibi bisey yani bunun hani o kadar artisi olacagini sanmiyorum
Teknoloji ilerliyor suan 200gb lik var bundan 7 8 yıl önce max 1 gb falan var
200 kat artış var gelecekte 2 tb lik oyun bile çıkacaktır (5 yıl önce en büyük oyun 4.7gbdi şimdi 50 60 gb oldular

Türe

Türe

Üye
Asıl ve en önemli test UKT ( Uzun Kullanım Testi ) olsa gerek. Bunları pek önemsemiyorum şahsen. :hmmm

• Beğen
Tepkiler: bb_onur
hikmet366

hikmet366

Üye
Telefonlara hard diski bağlanabilir ama ayrıyetten harici güç kaynağı gerek

Üst Alt