Serhan bana söyledi küfürlü konıştuğu ve forum kural ihlali yaptığı için banlanmıEklenecek yer yok![]()
Batmanin süper gücü mü var?Super gucleriniz olsa hangi super gucu isterdiniz?
I am Batman. ....
m

Batman ve polad alimdarBatmanin süper gücü mü var?![]()
mBen dusunmeden yuruye biliyorumBiz neden Düşünüyoruz ?
Ben bu soruyu sormak için yine düşünmek zorunda kaldım. Neden Düşünmeden birşey yazamıyoruz ?
Birşey yazmak istediğimizde mutlaka düşünürüz ya düşünmesek , Düşünmeden konu açamazmıyım. Bu aslında imkansız neden diye sorarsanız daha foruma girerken bile düşünüyoruz. Düşünüyoruz ki Düşünüyoruz. Düşünmesek Şuan birşey yazamazdım neden düşünmeden birşey yapamayız. Bu soruyu sormak için bile düşünmek gerekiyor neden Neden NEDEN NEDEN1![]()

adım atman için beynine komut gitmiyor mu?Ben dusunmeden yuruye biliyorum
![]()

Tamam o zaman nefes alirken dusunmuyorumyürümek için düşümek gerekir düşünmesek yürümeyi akla getiremeyiz![]()

ama düşünmek için nefes almak zorundasınTamam o zaman nefes alirken dusunmuyorum
![]()

Hayir nefes almak beynimiz kontrol etmiyor coxu vakit.beyincik dedigimiz onurga kemikinin beyinle birlesen yer kontrol ediyoraslında nefes alırken bile düşünüyorsun. Düşünmesen nefes almayı nefes almassın![]()

Beyin olmassa demiyor elbet beyin sayasinde calisiyorlar ama bilincimiz kapandiginda yani. Bayildigimizda dusunemeyiz. Bu sirada bilinc altimiz organlara sinyal gondermeğe devam ediyor. Ve beyincikde nefes almamizi sagliyor.Beyin olmasa nefes alamassın çünkü nefes almaya bağlı organlar beyne göre çalışıyor![]()
Beyinin bilinc alti dedigimiz yer dusunuyir.Yani bilincimiz biz dusunmuyoruz.Beyin onları önceden düşünüyor![]()
Aslinda bazan dusunuyoruz yani ortalama olarak dusunursek gun boyunca aladigimiz nefesleein sadece 100 de 0.01 i kadarini dusunerek yapiyoruz. [emoji3]Nefes alı ken düşnüz bi kee tmam ı![]()
![]()

Onlar bizden biraz daha fazla nefes almaği dusunuyor qalibaPeki astım hastaları için bu geçerli mi![]()

Aynen mesale avatar filmindeki uzaylilar daha tekerligi bile icat etmemisler.Herkese göre Uzaylılar daha zekiymiş o yüzden bize gelmiyorlar diyorlar ama ya Uzaylılar daha nefes almanın otomatik olduğunu yeni öğrenmiş hatta daha dili olmayan bir tür olup olmadığını nerden biliyoruz![]()

O zaman sakin olmegelimYa öldüğümüzde bedenimizi uzaylılar alıp canlandırıp beynimizi yıkayarak ordu topluyorlarsa ? dünyaya saldırmak için ?![]()