Gel 06:30 a kadar düşünelimBu saatte düşünüyorsam o halde uykusuzum![]()

Bu saatte düşünüyorsam o halde uykusuzum![]()
Bu saatte uykusuzsan o halde dusunuyorsun 
En basda dusunmedigin icin uykusuz kaldin simdide niye uykusuz kaldigini dusunuyorsun ve aslinda kendinden haberin yok ama dusunmedigin icin dusundugun den dolayi dusuncelerin seni dusunduruyor ve sende dusundugunu dusunuyorsun ve dusundugunu saniyorsun bu sebeple bu yazdigim bise anlamayip bikez daha okicaksin ve dusunmeye devam ediceksin sonra ne dusundugunu dusunuceksin ve dusunmeyi birakip dusunecek seyler aricaksin ama dusunmeyi birakdigin icin disunemiceksin ama aslinda paralel evrende dusunuyor olucaksin hala ve paralel evrende okadar cok dusunuceksinki artik suanda dusunuyor olucaksin ve ayni zamanda dusunuyorsun ?@Serhan o kadar uzun düşünmeyi düşünmüyorum
@H0lligan düşündüğüm için uykusuz kaldığımı düşünüyorum![]()

En basda dusunmedigin icin uykusuz kaldin simdide niye uykusuz kaldigini dusunuyorsun ve aslinda kendinden haberin yok ama dusunmedigin icin dusundugun den dolayi dusuncelerin seni dusunduruyor ve sende dusundugunu dusunuyorsun ve dusundugunu saniyorsun bu sebeple bu yazdigim bise anlamayip bikez daha okicaksin ve dusunmeye devam ediceksin sonra ne dusundugunu dusunuceksin ve dusunmeyi birakip Buunecek seyler aricaksin ama dusunmeyi birakdigin icin disunemiceksin ama aslinda paralel evrende dusunuyor olucaksin hala ve paralel evrende okadar cok dusunuceksinki artik suanda dusunuyor olucaksin ve ayni zamanda dusunuyorsun ?![]()

sen soruya cevap verBu kadar uzun düşünsem yıllardır uykusuz olurdum![]()

neyi okuyuncaOkuyunca veririm![]()
![]()

romanmi yazdinYazdığın romanı![]()

@Buraxlive bu yazidan sonra romani yakar ve gidip yatar @H0lligan da banlanir ve @Serhan bunlarin ustune konuyu kapatir ve adminler forumu kapatir herkes mutlu mesut yasar sonrada uyaniyoruz isderomanmi yazdin![]()
hangi yayin evi bende okuyim![]()

cok dusundurucu mesajlar yazarak bizi dusunmeye tahrik ediyorsunYa bi dusunmeyim

yok mesajin sonunda
koyma kuralini koyan sendin seni konudan disliyoruz 
Konuyu ben açtım kardeşim sıkıntı mı vardıyok mesajin sonunda
koyma kuralini koyan sendin seni konudan disliyoruz
![]()

Konuyu ben açtım kardeşim sıkıntı mı vardı![]()