Telefon Tavsiyesi Lg G2 vs. Asus Zenfone 2 ?

Sponsorlu Bağlantılar

firostr

firostr

Üye
G2 de eskidi be
Taaarim sikinti cikarmaz ise Zenfone 2
Ama git bir tekno markete eline al bak

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Piyasada eskimeyen cihazlarin başında G2 gelir kullananlar bilir cihaz hâlâ yağ gibidir.Fiyat olarak muadili cihazlardan bir iki gömlek üstündür.

Luck Star

Luck Star

Üye
Başka cihaz olsa aynı yorumu yapmazdım ancak G2 farklı. Tam 2 sene oldu alalı halen sapasağlam. Çektiği fotoğraflar ise aşırı kaliteli şuan bu saatte staj defterimi dolduruyorum. Fotoğrafları g2 ile çekmiştim cihazın kiymetini bilmediğimi bir kez daha görmüş oldum. Gece karanlıkta kötü çekiyor diye kamerayı hiç kullanmazdım..

Yazılımsal olarak dengi telefonların hiçbiri eline su dökemez kasmaz etmez falan eksik yanları batarya çıkmaz ve sd card takılmaz bir de yere kılıfsız düşerse %90 ekran kırılır :)

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Başka cihaz olsa aynı yorumu yapmazdım ancak G2 farklı. Tam 2 sene oldu alalı halen sapasağlam. Çektiği fotoğraflar ise aşırı kaliteli şuan bu saatte staj defterimi dolduruyorum. Fotoğrafları g2 ile çekmiştim cihazın kiymetini bilmediğimi bir kez daha görmüş oldum. Gece karanlıkta kötü çekiyor diye kamerayı hiç kullanmazdım..

Yazılımsal olarak dengi telefonların hiçbiri eline su dökemez kasmaz etmez falan eksik yanları batarya çıkmaz ve sd card takılmaz bir de yere kılıfsız düşerse %90 ekran kırılır :)
%10 Şansımı 5-6 kez zorlamışım demek :ehe
1m den fayansa düşürdüm arka tarafının bi tırnağı çıktı elimle bastırıp yerine taktım sorun yok :oke:

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
Ben de baya düşürdüm kılıflı kılıfsız ikimiz o %10'un içindeyiz :)

• Beğen
Tepkiler: Jelly Beanci

Üst Alt