Karşılaştırma Microsoft band mı fitbit charge hr mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

oznkrts

oznkrts

Üye
    Konu Sahibi
Microsoft band mı fitbit charge hr mi ?
Selam arkadaşlar iyi bi fitnes bilekligine ihtiyacım var bu yüzden sadece düzenli ritim ölçere ve uyku denetlemesine ihtiyacım var micrasoft fiyat olarak ve özellik olarak çok iyi(135£) ama bana çok kaba geliyor görünüyor fitbit ise estetik özellik bakımından micrasoft kadar olmasada işini iyi yaptıgı söyleniyor bunun fiyatıda (120£) aradaki fark yok denecek kadar az ve açıkçası biraz kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Luck Star

Luck Star

Üye
En iyisi Mi band veya mi band 2 bekle.

• Beğen
Tepkiler: oznkrts
Luck Star

Luck Star

Üye
Yine sipariş verirsin. Diğer markalar en fazla 5-6 gün şarj süresi veriyor mi band 20 gün veriyor bende :D Ama sen bilirsin diğerleri hakkında en ufak bir fikrim yok :D

• Beğen
oznkrts

oznkrts

Üye
    Konu Sahibi
Yine sipariş verirsin. Diğer markalar en fazla 5-6 gün şarj süresi veriyor mi band 20 gün veriyor bende :D Ama sen bilirsin diğerleri hakkında en ufak bir fikrim yok :D

Mi band 2 gün sarz süresi veriyo normal kullanım için :D

Luck Star

Luck Star

Üye
Normal mi band var bende yeni çıkacak çıktı mı bilmiyorum. Ekransız olan kendi sitesinde 30 gün bende iste 20-21 gün gidiyor :D

oznkrts

oznkrts

Üye
    Konu Sahibi
Luck Star

Luck Star

Üye
Xiaomi Mi Band tam 21 gün gidiyor şarjı ama bildiğin üzere ekranı yok :D

Luck Star

Luck Star

Üye
hayırlı olsun :)

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
aliexpresste 12 dolara var ve geri bildirimi çok yüksek bir bak istersen.

• Beğen
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
ms band 2 çıkacak söylentileri var ama neyse.. :islik

oznkrts

oznkrts

Üye
    Konu Sahibi
ms band 2 çıkacak söylentileri var ama neyse.. :islik
öncelikle tekneloji ile yarışamayız bu net ve bunun yanı sıra microsoftun 1020 den sonra çıkaracagı telefonun 2 yıldır söylentileri var ama görüldügü gibi hala yok :D Kafamı kurcalayan soru micrasoft bandın avantajları çoktu ama videolarda çok çok kaba görünüyordu ama O2 de indirimli olarak 100£ gördügümde midyumunu deneyeyim dedim şansa oldu ve güzel görünüyor sensörlerde şu an gayet stabil benim için önemli nokta buydu zaten :)
Nereden ve ne kadara aldınız ?
İngiltere O2 magazasından aldım hocam geçen haftaya özel £100 verdim normal fiyatı o2 de 135 £

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS ve ceza87
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
nabız normal görünüyor :)

• Beğen

Üst Alt