açık konuşmak gerekirse yaz vakti olduğu için genelde evdeyim vede dışarı çıkarkende %100 şarjla çıkıyorum genelde. toucwi3v8 den daha kötü galiba çünkü hiç bişey yapmazken 1 saat bekleme süresinde %10 şarj düşüyor

birde benim batarya 3 yıllık hafif bi şişlikte var gibi telefonda arada kendi kendine kapanır açılır şarj %80ken bi anda 10 gösterir o yüzden net konuşamıyorum

ama denemekte fayda var bide performance ayarlarını pil ömrünü uzatmak için ayarlarsanız iyi gidebilir çünkü ben sevdim romu iyi oldu clashıda çok rahat açıyo yalnız 3g açarsanız su gibi eriyo batarya benim telefonumdaki izlenimim bunlar

birde mesajlarda gönderilen mesajla gelen mesaj arasında renk farkı falan yok arkaplan tamamen bembeyaz ama bu yüklediğim temadanda kaynaklı olabilir çünkü romu kurar kurmaz messenger kurdum, hala kullanıyorum mesajlar için 5.1deki msj kısmını aratmıyor
eyw kardeşimde bu cm 10.1 içinmiş bende cm 11 4.4.4 kitkat kurulu şuan güncel rom yeni cwm ile kuruluyo denebilirsiniz

Edit: ben bunu kernel sanıyodum rommuş pardon bi ara denerim şuan üşendim baya
Birde 2900mah batarya varmış wonder için biraz aradımda bulamadım hiç bi yerde nerde bulabilirm bilen varmı acaba batarya sığmadığı için yanında arka kapakta veriliyo
Yeni güncelleme mi çıkardılar?