Galaxy S3 i9300 Hiui6 Final [18.08.2015]

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce CM alt yapısına geçelim mi?

• Evet

Kullanılan: 17 58.6%
  • Hayır

Kullanılan: 12 41.4%

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .
Uchiha İchigo

Uchiha İchigo

Üye
Gapps mevcut. Gerek yoktur tekrardan kurmaya
hocam arayüzü daha akıcı hale getirebilmem mümkün mü ? mesela tertemiz kurulumdan sonra ara geçişlerde bazen tıkanıyor yada hiç uygulama çalışmazken de ana ekranda donma ve bolca tikleme olabiliyor bunun yanı sıra mesela vide izlerken ben mx kullanırım ama mx mi yokda video playermi diye sormuyo ayrıca indirme yaparkende loader droid vb kullanamıyorum illa kendi donanımı kullanmaya zorluyo ve bi kez daha ayrıca şu rootu daha anlaşılabilir bi yere çekebilirsek bide son kez ayrıcam olsun :D performans için bi kernel önerirmisiniz bu roma ? :D şimdiden tşkler

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
siz miui ile ilgileniyorsunuz galiba s3 için miui v7 ne zaman gelir bide 5.0 lolipop mu olacak?
Daha kendi cihazlarına tam çıkmadı. Bize gelmesi biraz zaman alır. Lollipopa geçecegiz mutlaka. Zaten cm alt yapısını kullanıyoruz. Cm lollipop alt yapımız var
Merhaba arkadaşlar rom videoda izlediğime göre çok güzel duruyo tam iphone gibi olmuş bu akıcılık bir süre sonra düşmüosa bence süper bir rom bir de ben blekota v7 kullaniom bu roma geçmeme gerek varmı sizce cwm yerine teamwin nasıl yükleyebilirim bu konularda yardımcı olursanız sevinirim.
Blekotayı nasıl kurduysan bunuda öyle kuruyorsun. Akıcılık kullandıkça düşmüyor.
Daha kendi cihazlarına tam çıkmadı. Bize gelmesi biraz zaman alır. Lollipopa geçecegiz mutlaka. Zaten cm alt yapısını kullanıyoruz. Cm lollipop alt yapımız var

Blekotayı nasıl kurduysan bunuda öyle kuruyorsun. Akıcılık kullandıkça düşmüyor.
1 gb ram e sahip bir cihaza cm ve miui tabanlarını birleştirip bu kadar uyumlu hale geliyorsa ve bu kadar stabil çalışıyorsa buna şükür etmek gerek. Elimden geleni bu şuan
Lollipop alt yapısına geçince ne olur bilmiyorum çunkü lollipop kitkattan daha hızlı. O yüzden isteklerinizi karşılamıyorsa bu rom farklı romlar deneyin

hiu482

Üye
@haqanguven bu miui v7 mi?

hiu482

Üye
Android sürümü 4.4.4 ve guzel bir görünümü var. Oyunlarda da sıkıntı yok.

cellini

Üye

tomm

tomm

Üye
herkese merhaba hiui romu bugün yükledim ve şimdilik çok güzel görünüo iphone a benzemesi ve ekran kapalıyken 2 kez tıklayınca açılması gibi bu romun üzerine boefla kernel atsam hangi versiyonu atmalıyım bu konuda yardım ederseniz sevinirim. Şimdilik tek hatası facebook uygulamasına girip çıkınca telin yavaşlaması başka sorunları kullandıkça yazıcam. Bir de hızlı şarj özelliğini açınca daha önce 1000 mah şarj 1500 mah şarja yükseldi bence süper bir özellik.

Son düzenleme:
The Shadow

The Shadow

Üye
@haqanguven :tşk: öncelikle %100 Türkçe bir miui-based rom iyi oldu bir cihaz için. Saçma sapan çince yerler yok. Sorunlara gelelim :

1- Ekran bazen biraz geç kapanıyor normale göre. Güç tuşuna bastıktan sonra normalden daha fazla bekliyosun. CRT-OFF efektini eklesen daha iyi olmaz mı?
2- Stock fontta batarya yüzdesi simgeden biraz daha yukarda kalıyor. Düzeltme imkanın var mı? Başka font kurunca düzeliyor ama onlarda da bazı karakter hataları var.
3- Wsm tools çalışmıyor. Bu bende mi böyle sadece bilmiyorum. Modüller inmiyor. Elle kurup aktive ettiğinde açılıyorlar ama yaptığım hiçbir değişiklik geçerli olmuyor.

Şarj iyi gidiyor bu arada şimdiye kadar denediğim CM/MIUI tabanlı romların çoğundan daha başarılı :)

Son düzenleme:

LeroanZ

Üye
valla değişik bir tat olmuş kurcalıyorum şu an ama klavye iğrenç...
BLEKOTA 'nın kullandığı klavyeyi yükleyebilir miyiz buna ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
herkese merhaba hiui romu bugün yükledim ve şimdilik çok güzel görünüo iphone a benzemesi ve ekran kapalıyken 2 kez tıklayınca açılması gibi bu romun üzerine boefla kernel atsam hangi versiyonu atmalıyım bu konuda yardım ederseniz sevinirim. Şimdilik tek hatası facebook uygulamasına girip çıkınca telin yavaşlaması başka sorunları kullandıkça yazıcam. Bir de hızlı şarj özelliğini açınca daha önce 1000 mah şarj 1500 mah şarja yükseldi bence süper bir özellik.
Farklı kernel hiç denemedim.
Facebook çok ram harcıyor haliyle yavaşlaması normal. Geri bildirim içinde teşekkür ederim
@haqanguven :tşk: öncelikle %100 Türkçe bir miui-based rom iyi oldu bir cihaz için. Saçma sapan çince yerler yok. Sorunlara gelelim :

1- Ekran bazen biraz geç kapanıyor normale göre. Güç tuşuna bastıktan sonra normalden daha fazla bekliyosun. CRT-OFF efektini eklesen daha iyi olmaz mı?
2- Stock fontta batarya yüzdesi simgeden biraz daha yukarda kalıyor. Düzeltme imkanın var mı? Başka font kurunca düzeliyor ama onlarda da bazı karakter hataları var.
3- Wsm tools çalışmıyor. Bu bende mi böyle sadece bilmiyorum. Modüller inmiyor. Elle kurup aktive ettiğinde açılıyorlar ama yaptığım hiçbir değişiklik geçerli olmuyor.

Şarj iyi gidiyor bu arada şimdiye kadar denediğim CM/MIUI tabanlı romların çoğundan daha başarılı :)
1. Ayarlar / Ekstra / Işık seçeneğinde ekran kırpma ışığını değiştirebilirsiniz. Ayrıca Ayarlar / Diğer / Gelişmiş / Pencere, geçiş ve animatör süresini düşürerek daha hızlı olmasını sağlayabilirsin. Crt efekti eklenmiyor çünkü miui'nin kendi efektini görüyor. Denedim ama değişmedi

2. Wsm miui5 ile uyumlu olduğu için miui6 da kimi özelliklerin çalışmaması normal. Wsm 3.0 çıkacak o zamanı beklemelisiniz

Geri bildirim için teşekkürler :)

valla değişik bir tat olmuş kurcalıyorum şu an ama klavye iğrenç...
BLEKOTA 'nın kullandığı klavyeyi yükleyebilir miyiz buna ?
Farklı klavye kullanarak bu sorununuzu aşabilirsiniz. Ayrıca birazda kendiniz özelleştirmeniz gerekmektedir. Çünkü herkesin zevkine ayak uydurmam çok zor. O romda ne klavye var bilgim yok fakat diğer tüm klavyeleri denedim xperia gibi seri çalışanını görmedim. Onun için varsayılan klavye olarak kalmaya devam edecektir

• Beğen
Tepkiler: tomm ve The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
Farklı kernel hiç denemedim.
Facebook çok ram harcıyor haliyle yavaşlaması normal. Geri bildirim içinde teşekkür ederim

1. Ayarlar / Ekstra / Işık seçeneğinde ekran kırpma ışığını değiştirebilirsiniz. Ayrıca Ayarlar / Diğer / Gelişmiş / Pencere, geçiş ve animatör süresini düşürerek daha hızlı olmasını sağlayabilirsin. Crt efekti eklenmiyor çünkü miui'nin kendi efektini görüyor. Denedim ama değişmedi

2. Wsm miui5 ile uyumlu olduğu için miui6 da kimi özelliklerin çalışmaması normal. Wsm 3.0 çıkacak o zamanı beklemelisiniz

Geri bildirim için teşekkürler :)

Farklı klavye kullanarak bu sorununuzu aşabilirsiniz. Ayrıca birazda kendiniz özelleştirmeniz gerekmektedir. Çünkü herkesin zevkine ayak uydurmam çok zor. O romda ne klavye var bilgim yok fakat diğer tüm klavyeleri denedim xperia gibi seri çalışanını görmedim. Onun için varsayılan klavye olarak kalmaya devam edecektir
XDA konusuna eklediğin wsm modüllerini deniyim o zaman onlar çalışır heralde :)

tomm

tomm

Üye
Dün teli şarja taktığımda şarj %90 a geldiğinde normalde telin sol üstünde kırmızı olan ışık yeşile döndü.
Bir de müzik çalar da arama butonu yok şarkılar çok küçük blekotadaki müzik uygulamasını yüklemeye çalışiom izin vermio tel blekotadaki müzik uygulamasını ekleyebilirseniz bence süper olucak şimdiden gördüğüm eksiklikler yazmaya devam etcem tabi daha bulursam.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
XDA konusuna eklediğin wsm modüllerini deniyim o zaman onlar çalışır heralde :)
Çalışıyor. Hepsi denenmiştir
Dün teli şarja taktığımda şarj %90 a geldiğinde normalde telin sol üstünde kırmızı olan ışık yeşile döndü.
Bir de müzik çalar da arama butonu yok şarkılar çok küçük blekotadaki müzik uygulamasını yüklemeye çalışiom izin vermio tel blekotadaki müzik uygulamasını ekleyebilirseniz bence süper olucak şimdiden gördüğüm eksiklikler yazmaya devam etcem tabi daha bulursam.
EEE normal birşey bu. Dolmaya % 10 kaldığı için yeşil oldu. Bu bir hata değildir
Yüklenmez. Sistemler farklıdır

The Shadow

The Shadow

Üye
Mesaj geldiğinde ekran açılıyor ve kilit ekranında bildirim gözüküyor. Kilit ekranında bildirimin gözükmesi güzel bişey ama ekranın açılmasını nasıl engelleyebiliriz? Bildirimler ben açtığımda gözüksün istiyorum otomatik olarak değil.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Mesaj geldiğinde ekran açılıyor ve kilit ekranında bildirim gözüküyor. Kilit ekranında bildirimin gözükmesi güzel bişey ama ekranın açılmasını nasıl engelleyebiliriz? Bildirimler ben açtığımda gözüksün istiyorum otomatik olarak değil.
Kapatma ayarı yok maalesef. Zaten kısa bir süre ekran açık kalıyor
GÜNCELLEME

DUVAR KAĞITLARI DÜZENLENDİ
GOOGLE UYGULAMALAR GÜNCELLENDİ (18.08.2015)
KİLİT EKRANI CRT EFEKTİ EKLENDİ
MİUİ VİDEO UYGULAMASI GÜNCELLENDİ (18.08.2015)
SİSTEM YÜKLEME İLERLEME EKRANI DEĞİŞTİRİLDİ
VARSAYILAN BASİT SAAT DEĞİŞTİRİLDİ

FAZLALIK UYGULAMA VE DOSYALAR KALDIRILDI

NOT:

SIFIR KURULUM YAPARAK KULLANMAYA BAŞLAYIN
EKLENTİDE SİSTEM ANİMASYONLARI EKLENMİŞTİR (İSTEĞE BAĞLI KURULUM)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: The Shadow
harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
Sanirim bu final 7 yuzunden geldi :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: ortak42 ve harunharunbursa
tomm

tomm

Üye
eyv sağolasın kardeşim hafta sonu bu roma geçmeyi düşünüom ve vipe yapmadan kursak olmazmı?

Takipçi Satın Al

Üst Alt