-4 bölümlük oyun ama müzik + modeller her bölümde ayrı olduğu içinFarklı yılan seçeneği güzel olur bide 4 bölümlük oyun neden 30 mb? Bunun grafiğinde 100lerce bölüm olan yarış oyunları daha küçük boyutta
Oyunu oynadım buarada aşırı hızlı ve yavaşlat seçeneğini görmedim ve 1 tavsiye daha var haritanin kenarlara duvar koy oraya çarpınca kaybedelim (haritanin en uçları)
Yada yılanın başı dönsün şişeye çarpınca olan gibi

Telefonun kilitlenmemesi için ekrana tıklamanız gerekiyor ama ben oyundan kontrol edebilir miyim araştırıyımOyun oynarken tuş kilidi kitleniyomoto g telefonımw

çok mantıklı bir fikir açıkcası araştırayım (ücretsiz model bulmak oldukça zor da o yüzden)kişisel fikrim rpg öğeleri ekleyin , 100 yem yutunca kobra 1000 yem yutunca anakonda gibi gibi tabi yılanların latince isimlerini her seviye için bunlarla isimlendirilse (hungry shark evo daki gibi) daha güzel olabilir hatta o yılanların hakkında bilgi falan verilse ilginç olabilir tekrar söylüyorum kişisel fikrim

Yani tespit ettiğiniz eksiklerin malesef farkındayım ancak
-fantastik bir isim koyunca kimse o ismi aratmayı düşünmüyor bu yüzden oyun mağaza kaybolmaya mahkum oluyor
-grafikleri daha güzel yapmayı gerçekten istiyorumözellikle de tavuk
-resimlere popüler oyunlardaki gibi yazılar koyup farklı açılarla fotoğraf çekmeyi düşünüyorum
Çok teşekkür ederim giderek daha da iyi oyunlar çıkar inşallah
Oyunda yavaş seçeneği var da daha da mı yavaşlatmam gerekir sence :/
Yılan sevimli olabilsin diye bu şekilde yaptım gerçekçi yılan pek hoş olmaz diye. Ama farklı yılan seçeneği ekleyebilirim
Çok çok teşekkür ederim![]()
AnlamadımAraştırmadım
1- Yavaş seçeneği var.Destek icin 5 yildiz verecektim ama elim gitmedi acikcasi ve 1 verdim
Oyun oynanabilecek gibi gelmedi bana yilan cok buyuk ve cok hizli, grafikleri goz onunde bulundurmadim ama reklam kullanma seklinde hos degil pat diye tam sayfa reklam cikiyor onumuze.
Ah o kadar ayrıntılı işlere girişebilsemTam sayfa Reklamlari mecburi izletmek yerine banner reklam kullanabilirsin menude ve oyunda reklam izleyerek alinan ögeler olabilir mesela bunun uzerindede yogunlasmalisin bence
Mesela perfect kick oyununda gonullu olarak reklam izliyorum![]()
şimdi son halinde yeni bir yılan çizdim (evet bu sefer yılana benziyor) o yılanla da oynanabilir hale geliyor şimdi reklam konusunu ayrıntılı anlatayım neden saçma bir şekilde çıkıyor :Dediğin banner reklam onları hiç sevmiyorum kontrolü daha zor ama ingilizce kaynaklara da bakıyorum inşallah işe yarar bir şeyler çıkarEkranda çıkan reklamları tam ekran yapmak yerine küçük bi pencere şeklinde açılsın (oyun bitince vb.) o sayede kapatması daha kolay olur ve videolar lak diye başlamasa daha İyi olur kotalı internet kullanıyo çoğu ve videolardan kota kalmıyor
Yada bahadirirn dediği gibi yeni ögeler ekle reklam izleyip gold kazanalım

öyle bi ayar var mı yok mu diye araştırmadım :/ bakmadım direk oyuna girdimAnlamadım
Bu yazı şahsınıza ait olmayan bir mesaj olduğundan lütfen üstünüze alınmayın,sen ne anlarsın oyundan. git sen evcilik oyna
Destekleriniz için çok çok teşekkürler alıntılanmış mesajı göremiyorum zaten şuanBu yazı şahsınıza ait olmayan bir mesaj olduğundan lütfen üstünüze alınmayın,
Yazıyı dikkatli okuyun.. ve kenara çekilin, bırakınız o yazı kime yazılmış ise o'na ulaşsın.

Kaç kere deneyip build yaptıysam ona göre sürüm numarası veriyorumsürüme takıldım 3.1 garip olmuş, 1.1 falan olaydı
şarjdan çıkarınca 5 yıldız atarım emeğe saygı!
malum sarjda iken kullanmam![]()
Çok teşekkür ederim hünkâra desteğin hala kesilmediğini görmek çok güzel 

Vallahi öyle resimler çok daha güzel olur ben çekici yapmaya çalıştım ama photoshop konusunda hiçbir şey bilmiyorum açıkcası hangi programla eklenir onu bile tam bilmiyorum. Yılan sayısı = 3 , 4 Farklı bölüm , 3 farklı yem - çeşitli tuzaklar , En yüksek skoru yapın! yazmayı düşünmüştüm.İstersen resimler konusunda yardımcı olabilirim popüler oyunlar gibi değişik şeyler yapabilirim istersen yarın atayim buraya?
Özellikleri yazarsan (kaç çeşit yılan var vb.) onları fotoya yazı olarak falan yazarım
Ve bi oyun tavsiyem var chapmionship Manager i biliyosun onun tarzında ama daha ayrıntılı bi menajerlik oyunu yapabilirsin oyuncularla konuşma vb. Maçı izlemede (yazı olarak değil gerçekçi izleme) olsa tadından yenmez