Haber Sonunda ilk Oyunum Google Play Store'da!

Sponsorlu Bağlantılar

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
Sonunda ilk Oyunum Google Play Store'da!
Arkadaşlar yaklaşık bir sene önce unity 3d ile oyun yapmaya başlamıştım ancak birçok aksilik hatalı düşünceler vs tam bir oyun ortaya koyamadım. Şimdi ise sevimli bir yılan oyunuyla karşınızdayım!
Uzun süren araştırma ve denemelerim sonucu elle tutulur bir oyun yapmayı başardım.
Oyunda 3 çeşit yumurta var : altın, gümüş, normal.
Yılan yumurtaları yemeli zira uzun süre aç kalırsa ölüyor. Aynı zamanda engellere çarparsa da ölüyor.
Klasik yılan oyununun daha yeni, zor ve güzel hali diyebilir. Altın yumurta 5, gümüş yumurta 3 ve normal yumurta 1 puan değerinde. En yüksek skoru yapan kazanır. 4 farklı seviye var.
Ayrıca kendimin oyunda en beğendiği kısmı oyunun müzikleri. Yaparken çok zevk aldım ve şimdi oynarken de zevk alıyorum. Sizden ricam bana destek olmanız.
İyi günler MaxiCep ailesi.
-Cihani Sultan
Oyun linki ve görüntüleri :

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Buğra, furqanx42, BLasTeaR ve 6 diğerleri

Karavelaa

Üye
Eline sağlık.Başlangıç için bayağı güzel gözüküyor.;)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

TEKNO Bey

Üye
Amaç tutmasıysa korku oyunlarına yönelmenizi tavsiye ederim, Türkler zaten çok ileri seviyede bir şeyler yapamadığı için tutan oyunlar anca ya çocukların ilgi gösterdiği dizi-film oyunları ya da şahin sim.ler oluyor ne yazık ki sadece bunlar tuttuğu için de google play şahin çöplüğü olmuş durumda.

Oyuna gelecek olursak bence grafikleri güzele benziyor elinize emeğinize sağlık =)

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
Amaç tutmasıysa korku oyunlarına yönelmenizi tavsiye ederim, Türkler zaten çok ileri seviyede bir şeyler yapamadığı için tutan oyunlar anca ya çocukların ilgi gösterdiği dizi-film oyunları ya da şahin sim.ler oluyor ne yazık ki sadece bunlar tuttuğu için de google play şahin çöplüğü olmuş durumda.

Oyuna gelecek olursak bence grafikleri güzele benziyor elinize emeğinize sağlık =)
Teşekkür ederim öncelikle :) Oyun zaten daha çok çocuklara hitap edecek tarzda grafikleri ve müzikleri açısından. Benim tutmasından kastım dünya genelinde çünkü oyun ana dil olarak ingilizce ve birçok ülkede yayınlanıyor(muş). Grafikler ve müzikler çocuklara hitap etse de ilk bölüm dışındaki bölümlerde oynayıp skor yapmak çok zor bu sebepten de insanlar oynayamadıkça (Flappy Birddeki gibi) daha çok hırslanıp oynayacaktır mantığıyla tutmasını ümit ediyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Android Bey

H0lligan

Üye
destek icin verdim 5yildizini daha iyilerinide zamanla bekleriz basarilar.

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
Hem hayırlı olsun hemde ellerine sağlık, indirip deneyeceğim :)

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
insallah bu arada unreal engine unity den daha iyi diyorlar bi bak istersen
Onu ben de duydum da malesef şuan geçme gibi bir imkanım yok ama unrealla yapılan oyunların unityle yapılanlara oranla göz doldurduğu aşikar yani cidden sağlam motor yapmışlar

H0lligan

Üye
Onu ben de duydum da malesef şuan geçme gibi bir imkanım yok ama unrealla yapılan oyunların unityle yapılanlara oranla göz doldurduğu aşikar yani cidden sağlam motor yapmışlar
kolay gelsin ozaman buna diyecek biseyim yok :)

• Beğen

gökhan_er

Üye
İlk oyuna göre güzel fakat başarılı değil.
Türk geliştiriclerin olmasını isterim fakat maalesef ilk oyununuz başarılı değil , başarılı diyenler çoğu destek için. Peki eksikler neler.

- İsim düşünmeniz gerçekten çok çok yanlış. Kimse Yılan diye aratmaz ve türü klasik geldiği için yine başarılı değil.
- Grafikler fena değil ama iyi değil
- Klasik , saçma oyun gibi duruyor fakat bu resimlerden o şekilde kaynaklı , resimleri çok yanlış koymuşsunuz. bu yüzden resimler kötü olunca indirmede olmaz.

Fakat ilk oyuna göre gayet güzel fakat eksikleriniz çok , fakat ilerki zamanlarda bu eksikleri düzeltip iyi bi oyun yapacağınıza eminim.

• Beğen
mürteza16

mürteza16

Üye
Türk geliştiriclerin olmasını isterim fakat maalesef ilk oyununuz başarılı değil , başarılı diyenler çoğu destek için. Peki eksikler neler.

- İsim düşünmeniz gerçekten çok çok yanlış. Kimse Yılan diye aratmaz ve türü klasik geldiği için yine başarılı değil.
- Klasik , saçma oyun gibi duruyor fakat bu resimlerden o şekilde kaynaklı , resimleri çok yanlış koymuşsunuz. bu yüzden resimler kötü olunca indirmede olmaz.

Fakat ilk oyuna göre gayet güzel fakat eksikleriniz çok , fakat ilerki zamanlarda bu eksikleri düzeltip iyi bi oyun yapacağınıza eminim.
Yorumuna katilmiyorum. Arkadaşimiz yeni başlamiş, sen başarili değil diyorsun. Ilk oyunu bu sonuçta. Bir asphalt olacak hâli yok. Bence ilk oyuna göre gayet başarili.

• Beğen
TuqRaa58

TuqRaa58

Üye
Bi yükleyelim bakalım :D
ilk oyuna göre güzel 1 önerim var
Biraz yavaşlat oyunu çok hızlı

Son düzenleme:
  • Beğen
HELL BREAKER

HELL BREAKER

Üye
Daha önce hiç yılan gördün mu bilmiyorum ama buradakine benzemedi gi kesin? O solucan olmuş duzeltmeni tavsiye ederim onun dışında oyunu daha oynamadım

• Beğen
Jus7ice

Jus7ice

Üye
Arkadaşlar yaklaşık bir sene önce unity 3d ile oyun yapmaya başlamıştım ancak birçok aksilik hatalı düşünceler vs tam bir oyun ortaya koyamadım. Şimdi ise sevimli bir yılan oyunuyla karşınızdayım!
Uzun süren araştırma ve denemelerim sonucu elle tutulur bir oyun yapmayı başardım.
Oyunda 3 çeşit yumurta var : altın, gümüş, normal.
Yılan yumurtaları yemeli zira uzun süre aç kalırsa ölüyor. Aynı zamanda engellere çarparsa da ölüyor.
Klasik yılan oyununun daha yeni, zor ve güzel hali diyebilir. Altın yumurta 5, gümüş yumurta 3 ve normal yumurta 1 puan değerinde. En yüksek skoru yapan kazanır. 4 farklı seviye var.
Ayrıca kendimin oyunda en beğendiği kısmı oyunun müzikleri. Yaparken çok zevk aldım ve şimdi oynarken de zevk alıyorum. Sizden ricam bana destek olmanız.
İyi günler MaxiCep ailesi.
-Cihani Sultan
Oyun linki ve görüntüleri :

Çok güzel iş çıkarmışsın kardeşim kalıplaşmış bir oyunun üzerine farklı bir anlayış güzel olmuş :oke: tebrik ederim.

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi

Yani tespit ettiğiniz eksiklerin malesef farkındayım ancak
-fantastik bir isim koyunca kimse o ismi aratmayı düşünmüyor bu yüzden oyun mağaza kaybolmaya mahkum oluyor
-grafikleri daha güzel yapmayı gerçekten istiyorum :) özellikle de tavuk
-resimlere popüler oyunlardaki gibi yazılar koyup farklı açılarla fotoğraf çekmeyi düşünüyorum :)
Yorumuna katilmiyorum. Arkadaşimiz yeni başlamiş, sen başarili değil diyorsun. Ilk oyunu bu sonuçta. Bir asphalt olacak hâli yok. Bence ilk oyuna göre gayet başarili.
Çok teşekkür ederim giderek daha da iyi oyunlar çıkar inşallah :)
Bi yükleyelim bakalım :D
ilk oyuna göre güzel 1 önerim var
Biraz yavaşlat oyunu çok hızlı
Oyunda yavaş seçeneği var da daha da mı yavaşlatmam gerekir sence :/
Daha önce hiç yılan gördün mu bilmiyorum ama buradakine benzemedi gi kesin? O solucan olmuş duzeltmeni tavsiye ederim onun dışında oyunu daha oynamadım
Yılan sevimli olabilsin diye bu şekilde yaptım gerçekçi yılan pek hoş olmaz diye. Ama farklı yılan seçeneği ekleyebilirim :)
Çok güzel iş çıkarmışsın kardeşim kalıplaşmış bir oyunun üzerine farklı bir anlayış güzel olmuş :oke: tebrik ederim.
Çok çok teşekkür ederim :tebessüm:

HELL BREAKER

HELL BREAKER

Üye
Farklı yılan seçeneği güzel olur bide 4 bölümlük oyun neden 30 mb? Bunun grafiğinde 100lerce bölüm olan yarış oyunları daha küçük boyutta
Oyunu oynadım buarada aşırı hızlı ve yavaşlat seçeneğini görmedim ve 1 tavsiye daha var haritanin kenarlara duvar koy oraya çarpınca kaybedelim (haritanin en uçları)
Yada yılanın başı dönsün şişeye çarpınca olan gibi

ismail

ismail

Üye
Oyun oynarken tuş kilidi kitleniyo :) moto g telefonımw

• Beğen

Üst Alt