Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lumia Serileri ile Çekilen Fotoğraflar ( Sadece Lumia )
telefonda ince ayar yapabiliyorsanız ilk olarak ışık patlamaması için iso ayarını 100 civarına daha sonra deklanşör hızını uzun tutmanız gerekiyor 4sn falan ancak bunu yaparken aynı resmi yakalamak isterseniz telefonu bir yere sabitlemeden çekmeniz çok zor duvara bir yere dayanarak çekebilirsiniz telefon ne bu arada
tayfn1907
Üye
Arkadaş yazmış güzel bir şekilde uzun pozlama tekniği diye aratırsan daha çok bilgi bulabilirsin bu konuda. @avrupaaslani
Bu arada konu niye sabit konularda değil bence sabit konu olması daha güzel olur
Ekstra olarak kontrast oranı düşük gibi gelirse onla oynama yapıyorum PS ile çok fazla oynama yapmayı sevmiyorum.
4MaGuS
Üye
abcderhan
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
merlin19
Üye
Konu Sahibi
Lumia 930 ile çekildi.
sahanemir
Üye
L930 cameraları gerçekten harika.
merlin19
Üye
Konu Sahibi
hacı daha bu sapıtmış hali wp 10 önizleme kurulu bu fotoları çekerken cihaz ateş gibi yanıyordu wp 8.1 update 2 ile daha iyi sonuçlar alıyordum ilk resim Lumia camera zengin çekim modunda renkler şahane
sahanemir
Üye
Hiç bir oynama yok yanlızca kırptım yoksa Tapatalk kabul etmiyor.
L830 dng resimleri adobe ile netlik ,titreşim ve doygunluk ayarı yapılmıştır
sahanemir
Üye
Güzel pozlar ama işte oynandı,mı gözümden düşüyor..doğallığı kayboluyor gibi geliyor bana .
4MaGuS
Üye
merlin19
Üye
Konu Sahibi
aynen arkadaşlar oynanmamış saf resimler atalım sonra millet onların ki böyle bizim ki neden böyle değil der fotolarada cihaz modeli yazarsak daha iyi olur benim resimlerin hiç birinde oynama yok zaten dng ile foto çekersem cihaz sıyırır her biri 20 mb geçiyor dng de