Hımm sımdı anladım senı. Onu nasıl yaparım bı bılgım yok maalesef. Bu arada ses acma ve ses kısma tuslarını aynı anda basılı tutarak telefonu hızlı bır sekılde sessıze veya seslıye alabılıyorsunuz. Ses kısma ıle guc tusuna basarakta ekran resmı alabılıyorsunuz. Daha sonra puf noktaları ana baslkta ekleyecegımben bildirim kısık olsun istiyorum zil sesi kısık olmasın ikisi aynı anda ya kısılıyor ya açılıyor
Ben alt yapıyı genelde degısmıyorum. Mıuı patchı guncelleyıp verıyordum ama oncekı surum aceleye geldı donmaları bende farkt ettım sonradan. Mıuı patchda sorun olusmadıgı surece ve uzun denemeler surecınde guncelleme yayınlayacagım. Zaten mıuı7 gecıs yapılıyor mıuı patch androıd l alt yapısında cıkmadıgı surece pek guncelleme vermem bosuna olur. Surum numarasını degıstırmekle guncelleme olmazHakan söylemeden edemıcem rom su anda mıthıs stabıl benden nacizane tavsıyre kardesım guncelleme yapacaksan ılave bıseyler olursa yap yoksa hıc elleme boyle kalsın ellerıne saglık bırsuru rom kurdum sıldım s3 ıcın ne varsa hepsını denedım bu super kardeşim
Gerı bıldırım ıcın tesekkurlerBu rom süper oldu. Batarya da güzel gidiyor. Hızlı şarj olayı da mükemmel. Telefonu tekrardan sevmeye başladım

Bu gun cok yogundum bakamadım ama sıtemızde ona daır bısey paylasılmadı demekkı daha yapılmadı7 nın lansmanı yapılmadımı daha nette arastırdım dogru durust bır gorsel dahı bulamadım
Video:Arkadaşlar bu rom nasıl miui rom mu? Hataları varmı blekota note4 ten veya Md4 ten dönmeye değer mi? Bide ekran görüntüleri var mı detaylı isteyene no da veririm
Hata yok. Mıuı6 nın ozellestırılmıs halıdır. Daha cok ozellık ıcerır. Suankı rom uzerınden vkart yedegı al depoya tek tıkla rehberını aktarabılırsın.Rom bildiğimiz miui v6 heralde hata falan var mı? Blekota note4 mu bu mu?
Bide sim kişileri almıyor demişsiniz devam ediyormu çünki benim tüm kişiler simde
Blekota denediniz mi biliyorsunuz blekota note4 stock gibi birşey şuan note 4 ten dönmeye değer mi? Bide ace 2 de miui kullanırken mesela sen beni arıyorsun çalıyor ama bana gelmiyor bu sorun var mı?Hata yok. Mıuı6 nın ozellestırılmıs halıdır. Daha cok ozellık ıcerır. Suankı rom uzerınden vkart yedegı al depoya tek tıkla rehberını aktarabılırsın.
Denemedim. Aranma sorunu yokBlekota denediniz mi biliyorsunuz blekota note4 stock gibi birşey şuan note 4 ten dönmeye değer mi? Bide ace 2 de miui kullanırken mesela sen beni arıyorsun çalıyor ama bana gelmiyor bu sorun var mı?
Valla ben denedım blekotanın her surumunu son şeklini hıc sevmedım önceden daha akıcı daha guzeldı ama lolıpop apps lar eklendıkce kasmaya basladı ayrıca aramada falan hıc bır sorun yok bu romdaBlekota denediniz mi biliyorsunuz blekota note4 stock gibi birşey şuan note 4 ten dönmeye değer mi? Bide ace 2 de miui kullanırken mesela sen beni arıyorsun çalıyor ama bana gelmiyor bu sorun var mı?
blekotadan iyi yaniValla ben denedım blekotanın her surumunu son şeklini hıc sevmedım önceden daha akıcı daha guzeldı ama lolıpop apps lar eklendıkce kasmaya basladı ayrıca aramada falan hıc bır sorun yok bu romda
bide gapps yapmaya gerek var mı varsa link?Gapps mevcut. Gerek yoktur tekrardan kurmayablekotadan iyi yanibide gapps yapmaya gerek var mı varsa link?
siz miui ile ilgileniyorsunuz galiba s3 için miui v7 ne zaman gelir bide 5.0 lolipop mu olacak?Gapps mevcut. Gerek yoktur tekrardan kurmaya