Galaxy S3 i9300 Hiui6 Final [18.08.2015]

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce CM alt yapısına geçelim mi?

• Evet

Kullanılan: 17 58.6%
  • Hayır

Kullanılan: 12 41.4%

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .
tdd46

tdd46

Üye
ben bildirim kısık olsun istiyorum zil sesi kısık olmasın ikisi aynı anda ya kısılıyor ya açılıyor

harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
Hakan söylemeden edemıcem rom su anda mıthıs stabıl benden nacizane tavsıyre kardesım guncelleme yapacaksan ılave bıseyler olursa yap yoksa hıc elleme boyle kalsın ellerıne saglık bırsuru rom kurdum sıldım s3 ıcın ne varsa hepsını denedım bu super kardeşim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ben bildirim kısık olsun istiyorum zil sesi kısık olmasın ikisi aynı anda ya kısılıyor ya açılıyor
Hımm sımdı anladım senı. Onu nasıl yaparım bı bılgım yok maalesef. Bu arada ses acma ve ses kısma tuslarını aynı anda basılı tutarak telefonu hızlı bır sekılde sessıze veya seslıye alabılıyorsunuz. Ses kısma ıle guc tusuna basarakta ekran resmı alabılıyorsunuz. Daha sonra puf noktaları ana baslkta ekleyecegım

• Beğen
Tepkiler: tdd46
tdd46

tdd46

Üye
Bu rom süper oldu. Batarya da güzel gidiyor. Hızlı şarj olayı da mükemmel. Telefonu tekrardan sevmeye başladım

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan söylemeden edemıcem rom su anda mıthıs stabıl benden nacizane tavsıyre kardesım guncelleme yapacaksan ılave bıseyler olursa yap yoksa hıc elleme boyle kalsın ellerıne saglık bırsuru rom kurdum sıldım s3 ıcın ne varsa hepsını denedım bu super kardeşim
Ben alt yapıyı genelde degısmıyorum. Mıuı patchı guncelleyıp verıyordum ama oncekı surum aceleye geldı donmaları bende farkt ettım sonradan. Mıuı patchda sorun olusmadıgı surece ve uzun denemeler surecınde guncelleme yayınlayacagım. Zaten mıuı7 gecıs yapılıyor mıuı patch androıd l alt yapısında cıkmadıgı surece pek guncelleme vermem bosuna olur. Surum numarasını degıstırmekle guncelleme olmaz
Bu rom süper oldu. Batarya da güzel gidiyor. Hızlı şarj olayı da mükemmel. Telefonu tekrardan sevmeye başladım
Gerı bıldırım ıcın tesekkurler :)

harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
7 nın lansmanı yapılmadımı daha nette arastırdım dogru durust bır gorsel dahı bulamadım

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
miui7 tabanı zaten android l olacak fakat mi cihazlar dışında çıkan miui patch gelecekmi o belirsiz

ortak42

ortak42

Üye
Arkadaşlar bu rom nasıl miui rom mu? Hataları varmı blekota note4 ten veya Md4 ten dönmeye değer mi? Bide ekran görüntüleri var mı detaylı isteyene no da veririm

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu rom nasıl miui rom mu? Hataları varmı blekota note4 ten veya Md4 ten dönmeye değer mi? Bide ekran görüntüleri var mı detaylı isteyene no da veririm
Video:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

ortak42

ortak42

Üye
Rom bildiğimiz miui v6 heralde hata falan var mı? Blekota note4 mu bu mu?
Bide sim kişileri almıyor demişsiniz devam ediyormu çünki benim tüm kişiler simde

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Rom bildiğimiz miui v6 heralde hata falan var mı? Blekota note4 mu bu mu?
Bide sim kişileri almıyor demişsiniz devam ediyormu çünki benim tüm kişiler simde
Hata yok. Mıuı6 nın ozellestırılmıs halıdır. Daha cok ozellık ıcerır. Suankı rom uzerınden vkart yedegı al depoya tek tıkla rehberını aktarabılırsın.

ortak42

ortak42

Üye
Hata yok. Mıuı6 nın ozellestırılmıs halıdır. Daha cok ozellık ıcerır. Suankı rom uzerınden vkart yedegı al depoya tek tıkla rehberını aktarabılırsın.
Blekota denediniz mi biliyorsunuz blekota note4 stock gibi birşey şuan note 4 ten dönmeye değer mi? Bide ace 2 de miui kullanırken mesela sen beni arıyorsun çalıyor ama bana gelmiyor bu sorun var mı?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Blekota denediniz mi biliyorsunuz blekota note4 stock gibi birşey şuan note 4 ten dönmeye değer mi? Bide ace 2 de miui kullanırken mesela sen beni arıyorsun çalıyor ama bana gelmiyor bu sorun var mı?
Denemedim. Aranma sorunu yok

• Beğen
Tepkiler: ortak42
harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
Valla ben denedım blekotanın her surumunu son şeklini hıc sevmedım önceden daha akıcı daha guzeldı ama lolıpop apps lar eklendıkce kasmaya basladı ayrıca aramada falan hıc bır sorun yok bu romda

ortak42

ortak42

Üye
Valla ben denedım blekotanın her surumunu son şeklini hıc sevmedım önceden daha akıcı daha guzeldı ama lolıpop apps lar eklendıkce kasmaya basladı ayrıca aramada falan hıc bır sorun yok bu romda
blekotadan iyi yani :D bide gapps yapmaya gerek var mı varsa link?

tomm

tomm

Üye
Merhaba arkadaşlar rom videoda izlediğime göre çok güzel duruyo tam iphone gibi olmuş bu akıcılık bir süre sonra düşmüosa bence süper bir rom bir de ben blekota v7 kullaniom bu roma geçmeme gerek varmı sizce cwm yerine teamwin nasıl yükleyebilirim bu konularda yardımcı olursanız sevinirim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt