0MG90
Üye
100 tane değil ama S6, S6 edge, S6 edge plus ve Note 5 aynı. Muhtemelen sonrakilerde böyle olacak.''Çoğu samsung cihazın tasarımı aynı'' note5 e benzeyen 100 samsung modeli arasından 80 tane örnek verirsin yani![]()
100 tane değil ama S6, S6 edge, S6 edge plus ve Note 5 aynı. Muhtemelen sonrakilerde böyle olacak.''Çoğu samsung cihazın tasarımı aynı'' note5 e benzeyen 100 samsung modeli arasından 80 tane örnek verirsin yani![]()
Çoğu dediğim öle değil birçok var. Ayriyetten eski modellerle plastik harici hemen hemen aynı tasarım hepsi bu tasarım bana S6'nın tasarımıyla aynı geldi A Serisi vardı aynı olan''Çoğu samsung cihazın tasarımı aynı'' note5 e benzeyen 100 samsung modeli arasından 80 tane örnek verirsin yani![]()

Ben iPhone 6S'in çıkacağını sanmıyorum zaten iPhone 6 Plus var. Benim Tahminim Direk iPhone 7 olacka adıYeni tasarım gayet ve teknik özellikler gayet iyi gözüküyor,birde iPhone 6s i bekleyelim bakalım o nasıl olacak![]()

iPhone'ların neredeyse hepsinin tasarımı birbirine benziyor maalesef.S6 Ve edgler aynı serinin cihazları zaten farklı olması için sebeb yok. Bknz iPhone 6 ve 6 Plus. Note 5'te premium dizaynın eseri.
hem herşeyi benziyor hemde pahalıya satıyorlar. bunu bu sene alsan seneye fiyatı yarı yarıya düşecektir çünkü üst model çıkacak. Yani zarar ediceksinizTelefonun fiyatının 700-800 Euro olması bekleniyormuş. (2000 - 2500 TL)

Fiyat pahalli değil vergi pahallıhem herşeyi benziyor hemde pahalıya satıyorlar. bunu bu sene alsan seneye fiyatı yarı yarıya düşecektir çünkü üst model çıkacak. Yani zarar ediceksiniz![]()

Vergi pahalıda , Cihazın fiyatı yinede ucuz değil.Fiyat bacaklı değil vergi pahallı![]()
Yurt dışında telefon almak adam nin aylık maaşının yarısı gibi birşeyVergi pahalıda , Cihazın fiyatı yinede ucuz değil.
Fiyat pahalli değil vergi pahallı![]()