Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

sebahattinART

sebahattinART

Üye
Arkadaşlar mağaza güncellemelerini yaptım ama bu 8.yapıda da düzeltilmemiş ben anlamıyorum ya. Şimdi Microsoft'un msn haber uygulamasında aşağıya doğru gidiyon hiç en başa dönmüyor. Aynı adamlar mağazayı neden öyle yapamıyor benim kafam almıyor.

Raskoln

Raskoln

Üye
dili ve bölgeyi abd yaptım cortana üzerinden quiet hours u düzeltebilir miyim diye ancak cortanayı aktif yapamadım. yandex i kaldırmayı denemedim ama ara tuşuna basınca edge üzerinden yandex arama sayfasına yönlendiriyor. cortana bu sürümle kullanımdan kaldırılmış sanırım.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İlk açıldığında sessiz saatler çalışıyor fakat biraz telefon kendine gelince düzeldi bende. Klavyedeki sıkıntıda giderilmiş. Bariz bir hızlanma var evet ama ben mağazaya sinir oluyorum. Biraz aşağıya iniyorum bir uygulamaya tıklıyorum indiriyor ama geri diyip kaldığım yerden devam edemiyorum.
Bunun yapı ile alakası yok. Mağazada düzeltme yapılması gerekiyor. Maalesef PCde de aynı şekilde.

Raskoln

Raskoln

Üye
bu yapıda cortana kullanabilen var mı?

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
dili ve bölgeyi abd yaptım cortana üzerinden quiet hours u düzeltebilir miyim diye ancak cortanayı aktif yapamadım. yandex i kaldırmayı denemedim ama ara tuşuna basınca edge üzerinden yandex arama sayfasına yönlendiriyor. cortana bu sürümle kullanımdan kaldırılmış sanırım.
İnternet explorer'in ayarlarına girerek
Orada yandex ile açılma olan opsiyonu, google veya bing yaptıktan sonra yandex arama sayfasına yönlendirme kalkmış olur.

enessrsy

enessrsy

Üye
SMS 7. yapıdaki gibi yazılmıştı ama deneme yaptım ve uyarı da verdi bildirimde de göründü problem yok düzelmiş.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Baya sıkıntılı bir yapı olmuş gibi

ArMaGeDdOn_87

Üye
Edge de arama motoru olarak bing i kullanıyor ve bunu google olarak değiştirebileceğimiz seçenek kaldırılmış

YkPkY

YkPkY

Üye

Biz yayıyoruz Oluştur 10.512 Hızlı halka Windows İçerdekiler doğru artık Windows Mobile 10 Insider Önizleme. Bu biri için bekleyen Sabrınız için teşekkürler, takım PC'ler ve tabletler için, Windows 10 sürümü üzerinde çok odaklı oldu ve biz Mobile yeni bir şube taşımak için bazı hazırlık çalışmaları yapmak için gerekli. Ben buradan ileriye gitmek olarak daha sık tekrar olmak inşa bekliyoruz. Windows 10 Mobile Bizim odak noktası şu anda çekirdek kalitesi iyileştirmeler olduğunu.

Geçen yapı bu yana epeyce iyileştirmeler yaptık, ama burada sık İçerdekiler tarafından rapor edilmiştir biz sabit bir şeyler vardır ettik:

• Genel istikrar ve performans Genel gelişme.
  • Artık Fotoğraflar uygulaması içinden Kilit ekranı ve arka plan görüntüsü ayarlayabilirsiniz.
  • Biz SD kartlar yüklü uygulamalar başlatmanın ardından çalışma değildi bir sorunu düzeltildi.
  • Biz Letonya ve Çin girdileri düzeldi.
  • Biz Çocuk Köşe döşemesi düzene iyileştirmeler yaptık.
  • Biz Veri Sense bildirimleri güvenilirliğini artırmıştır.
  • Modifiye Şekli Yazma algoritması ortak kelime üzerinde kişi adlarını düşündüren daha az agresif olmak.
  • Telefon kilitli iken Kamera başlatmak olmaz bir sorunu çözüldü.
  • Biz Gelen metin mesajları için bildirimleri görünen değil bir sorunu düzeltildi.
  • Biz dokunmatik ekran bazı cihazlarda bir telefon görüşmesi bittikten sonra duyarlı olmaz bir sorunu düzeltildi.
  • Ve biz klasör fayans açıkça metni Çakışan bir sorunu düzeltildi.

Bu yapı için dikkat çekmek için bir kaç bilinen sorunlar var:

• Mobil hotspot Bu yapı içinde çalışmıyor. Mobil Hotspot kullanarak telefonunuzdan internete paylaşırken, cihazlar telefonunuzdan geçerli bir IP adresi almak için başarısız olur ve hiçbir internet erişimi gösterecektir.

• Bir telefon numarası ile MSA için iki faktörlü kimlik doğrulama, bu yapı içinde çalışmıyor. Telefonunuzu sıfırlamak ve ilk çalıştırma deneyimi ile giderseniz, telefon veya metin kimlik doğrulama için 2'den fazla karakter girişi mümkün olmayacaktır. İki faktörlü kimlik doğrulama için ikincil bir e-posta varsa - Bunu seçebilirsiniz. Geçici bir çözüm olarak, iki faktörlü kimlik doğrulama için ikincil e-posta ekleyin.

• Sadece telefon bekletin ve bu göç doldurmalıdır - Bazı telefonlar sonrası güncelleme göç deneyimi uzun zaman harcamak gerekebilir.

• Store'dan bir uygulama güncellemesi aldıktan sonra başlatırken vb Groove, Podcast, Pandora gibi arka plan ses kullanmak uygulamalar kilitlenmesine.Cihazı yeniden başlatma bu sorunu çözecektir.

• Cihaz gösterir nerede Başlangıç ekranına tutturulmuş çini çok sayıda Bazı telefonlar bir devlet takılıyorum olabilir "Yükleniyor ..."; Cihaz sıfırlama ya da kullanarak, Windows Phone 8.1 geri çekilmiş olması gerekir Aracı.

• Bazı uygulamalar hata koduyla 0x80073cf9 ile Store üzerinden güncellemek için başarısız olabilir; Uygulamayı kaldırıp bu sorunu çözecektir yeniden.

• Filmler ve TV uygulaması (video oynatma şu anda bozuldu) bu yapı çalışmaz.
Bir diğer dikkat Insider Hub henüz yeni yapı dahil değildir olmasıdır. Biz yakında yeni uçuş içine bu geri getirmek için çalışıyoruz.

Unutmayın - Son sürüme beri apps iyileştirmeler çok olmuştur olarak, Mağaza kontrol edin ve çok oradan en son uygulama güncellemeleri kapmak emin olun.

İyileşenler,sorunlar
Alıntıdır.
Google translate

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Baya sıkıntılı bir yapı olmuş gibi
Şu ana kadar kilit ekranını açarken geç gelen tarih dışında her hangi bir sıkıntıya rastlamadım.
Bir de akşam eve gidince internet paylaşımı sorununun olup-olmadığına bakacağım.(L535)

Mağazada bir şeyler yazarken bilgi çıkmıyordu..
Yeni güncelleme ile arama harflerini yazdıkça olanlar sıralanıyor.

• Beğen
Tepkiler: yunus-emre-6606 ve Esendağlı
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
bende dil ve bölgeyi abd yaptım ama çalışmadı tekrar deneyeyim bakalım.
Bu işlemden sonra KONUM'u açmalısın
KONUM u açtıktan sonra da Cortana aktifliği için arama tuşuna basınız.. ya da uygulamalar içinden karşılğını bularak çalıştırınız..

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şu ana kadar kilit ekranını açarken geç gelen tarih dışında her hangi bir sıkıntıya rastlamadım.
Bir de akşam eve gidince internet paylaşımı sorununun olup-olmadığına bakacağım.(L535)

O da vardı bayadır, yeni gelmedi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Aynen. Kilit ekranı ilk göze çarpan şey.
Epey ağır işliyor, tarih saat çok geç geliyor.

Sürdürülüyor/yükleniyor yazıları yine zaman zaman can sıkmayı sürdürüyor.

Rehber hızı ve kullanışlılığı hala yeterli düzeyde değil.

Sms'lerde bildirim sesi gelmiyor ya da bana öyle geldi bilmiyorum.

İnternet paylaşımını henüz denemedim ama herkes çalışmadığını söylüyor. Önceki yapıda çalışıyordu ancak onda da "kilit ekranı devreye girince bağlantının kesilmesi" sinir bozucuydu. Kilit ekranı süresini sınırsız yapmak zorunda kalıyorduk.

Bu yapının iyi yönü ise fotoğraflar uygulamasının hızlandırılması olmuş.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen ve flutewoddy
YkPkY

YkPkY

Üye
Edge de arama motoru olarak bing i kullanıyor ve bunu google olarak değiştirebileceğimiz seçenek kaldırılmış
ben öyle bi ayar göremedim hiç.
halen eski yapıdayım.yenisi bi türlü inmedi iki gündür

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Aynen. Kilit ekranı ilk göze çarpan şey.
Epey ağır işliyor, tarih saat çok geç geliyor.

Sürdürülüyor/yükleniyor yazıları yine zaman zaman can sıkmayı sürdürüyor.

Rehber hızı ve kullanışlılığı hala yeterli düzeyde değil.

Sms'lerde bildirim sesi gelmiyor ya da bana öyle geldi bilmiyorum.

İnternet paylaşımını henüz denemedim ama herkes çalışmadığını söylüyor. Önceki yapıda çalışıyordu ancak onda da "kilit ekranı devreye girince bağlantının kesilmesi" sinir bozucuydu. Kilit ekranı süresini sınırsız yapmak zorunda kalıyorduk.

Bu yapının iyi yönü ise fotoğraflar uygulamasının hızlandırılması olmuş.
Yeni yapıda numara engelleme sorunu düzelmiş görünüyor..
ben öyle bi ayar göremedim hiç.
halen eski yapıdayım.yenisi bi türlü inmedi iki gündür
7 nci yapıda iken internet ayarlarına girildiğinde İleri seviye ayarlar diye bir şey vardı hatırlıyorum
Orada Yandex, bing veya google seçimine imkan veren bir menü vardı..
8 nci yapıya baktım gözükmüyor.

sumselfat

Üye
Bende konum çalışmıyor haritayı açıyorum konum açık olduğu halde ayarlardan açmamı söylüyor. Bu sorunu yaşayan ve çözümünü bilen varmı ? L920

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bende konum çalışmıyor haritayı açıyorum konum açık olduğu halde ayarlardan açmamı söylüyor. Bu sorunu yaşayan ve çözümünü bilen varmı ? L920
Telefonla ilgili güncellemeleri yaptınız mı?

Normalde,
Önce KONUM'u açılıyor
5-10 saniye bekledikten sonra da HARITALAR ı ya da HERE + yi açılıyor
Şayet ilk kez haritaları kullanacak iseniz bu sefer de sizden izin isteyecektir(konum için)
bu durumda harita uygulaması çalışır.

Son düzenleme:

sumselfat

Üye
Telefonla ilgili güncellemeleri yaptınız mı?

Normalde,
Önce KONUM'u açılıyor
5-10 saniye bekledikten sonra da HARITALAR ı ya da HERE + yi açılıyor
Şayet ilk kez haritaları kullanacak iseniz bu sefer de sizden izin isteyecektir(konum için)
bu durumda harita uygulaması çalışır.

8. yapıyı yükledim ekstra birşey yapmadım. konumu açıyorum sonra haritaları açıyorum konum açık olduğu halde kapalı diyor. Haritalar yada HERE+ kendiliğinden açılmıyor. İzin istedi ve onayladım ama durum hala aynı

Üst Alt